Lab ryt visoms ligonems
Visa laimė, kad pas mus tokios pardės kaip Sėklelė nėra, nes jaučiu tada po vieną daigą visų rušių tektų sodint
nors labai dar norėčiau Juodojo mauro ir Arbūzinio
Aš tai vakar buvau mūsų vietinėj sodininkų pardėj, ale Schetelingas , tai patikėkit, sugebėjau dar keturias naujas veisles į savo kolekciją pasiimt
Atseit visai neturiu žemaūgių, tai pasiėmiau Raudonkepuraitę ir Kmicic, paskui aišku dar visa apsiseilėjusi pastovėjau prie s&g stendo ir nusiroviau dar dvi veisles, nors sakiau jų firmos nežiūrėsiu
Žodžiu, miargos, noriu pareklamuoti iš aprašymo mano manymy superinę veislė, kažkuom visiškai panašią i Corazon. Taigi,
ARAWAK F1 -ypatingai puikaus skonio hibridas skirtas auginti pleveliniuose ir stikliniuose šiltnamiuose. Vaisiai 120-150 g svorio, 77-88 mm apimties, nepaprastai gražios formos, liaudyje vadinami "jaučio širdys". Gražiai atrodo barams, restoranams, pjaunant pomidorą skersai, kad matytųsi vidaus struktūros gardelės.
Nu ir kaip tokio neimt
O kitas
SAHEL F1 -tai hibridas skirtas auginti siltnamiuose. Vaisiai slyvinės formos, 70-90 g, tamsiai raudonos spalvos. Labai derlingi. Vaisiu forma populiari tarp Lietuvos augintoju.
Tai va, ant tos formos ir susigundžiau, nes man jie idealūs vienam receptukui su švelniu marinatu
Gal kas šitas veisles auginot, ką galit pasakyti?
Ra, kada užsakymui galutinis terminas, gal nebus per vėlu, jeigu rytoj tau parašysiu?