Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sweet million ja, is jav.. ale tie da neatėjo...

Statistini, man irgi tos plastikines dežutės kaip stebuklas..ypač kokiom gležnom smulkiom gėlyčių sėklytėm.. atidarai, papurški purkštuvu, uždarai.. nu super...
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus kur seti ir kur pikuoti 4u.gif Zinosiu ka rinkti lotuliukas.gif
O dabar sakykit sweet million ir sweet 100 ne tas pats g.gif cia apie skirtingus kalbat, sakau, gal netycia tie patys, maziau reiktu noreti
Atsakyti
Sakyk, ra, kai siuntiesi seklas, nebijai ant GMO uzsiraut... g.gif Ar ten jau tokia informacija saziningai pateikia?

Ai dar Tolsti H siandien nusipirkau. Man pernai viena kolezanka labai gyre. g.gif
Atsakyti
nebijau..bo nesu isitikinus, kad cia ju nera. mes ta tema praeitoj temoj kalbejom..kuri mergina nurase nuo ..kokios ten agroformos seklu pakelio? "..blah blah..naudojant pažangias genetines technologijas" ką tai reiškia???
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 28, 22:09)
nebijau..bo nesu isitikinus, kad cia ju nera. mes ta tema praeitoj temoj kalbejom..kuri mergina nurase nuo ..kokios ten agroformos seklu pakelio? "..blah blah..naudojant pažangias genetines technologijas" ką tai reiškia???

Tai reiskia baisu. blink.gif

As visad pirkdavau pas toki vyriski Vilniuj Kalvariju turguj seklas. Tai zmogus is metu i metus tas seklas renka ir jomis prekiauja. Pas ji gal nebus GMO g.gif Ir pas Loreta gal irgi... nebus. Nepatinka man tas reikalas ( genetiskai modifikuotos darzoves). unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 28, 21:03)
sweet million ja, is jav.. ale tie da neatėjo...
Statistini, man irgi tos plastikines dežutės kaip stebuklas..ypač kokiom gležnom smulkiom gėlyčių sėklytėm.. atidarai, papurški purkštuvu, uždarai.. nu super...

drinks_cheers.gif

QUOTE(ra @ 2011 01 28, 21:09)

Na mano įsitikinimu (galiu ir klyst, išsilavinimas toli gražu ne iš tos srities rolleyes.gif ) savoka "naudojant pažangias genetines technologijas" papasta kalba reiškia elementarius hibridus g.gif
Atsakyti
Nu bet ir tempai jūsų. Čia karantiną reikia skelbti doh.gif Aš tik neseniai paskutinius Venusiukus nurinkau, o čia vėl sėja. hihihi.gif
Daigus ketinu pikiuoti į sulčių pakelius nupjautus. Jau pradėjau kaupti. cool.gif
Kartoju kažkada užduotą klausimą: gal turėtumėt juodosios kriaušės ir black cherry (pernai turėjau tik chocolat cherry) palei Klaipėdą. galėčiau mainyti į Sweet Cherry red Mini Peppers (parsivežiau iš Kanados)
Nors gali būti ir ne Klaipėda. Vilnius, Kaunas, Kaišiadorys...
Iš ten pat turiu ir sweet milion, Sparta sėklų. Bet jūs čia visos tokių turit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 28 sausio 2011 - 21:18
QUOTE(Trakst @ 2011 01 28, 21:14)
Tai reiskia baisu.  blink.gif

As visad pirkdavau pas toki vyriski Vilniuj Kalvariju turguj seklas. Tai zmogus is metu i metus tas seklas renka ir jomis prekiauja. Pas ji gal nebus GMO  g.gif Ir pas Loreta gal irgi... nebus. Nepatinka man tas reikalas ( genetiskai modifikuotos darzoves).  unsure.gif

Vėlgi mano neko nepagrįsta nuomone tai jei jau augalas genetiškai pakeistas tai ir jo sėklos gaus motininio augalo genus - t.y jau modifikuotus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 28, 21:09)
kuri mergina nurase nuo ..kokios ten agroformos seklu pakelio? "..blah blah..naudojant pažangias genetines technologijas" ką tai reiškia???

man atrodo, ne nuo pakelio užrašė, o kažkuriam e-puslapy rado, kad bendradarbiauja su firma S&G, kuri naudoja pažangias genetines technologijas. Nu bet.. LT draudžiama prekiauti GMP sėklom. Netikiu, kad oficialiai parduotuvėse tokias pardavinėtų.
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 01 28, 21:15)

Na mano įsitikinimu (galiu ir klyst, išsilavinimas toli gražu ne iš tos srities  rolleyes.gif ) savoka "naudojant pažangias genetines technologijas" papasta kalba reiškia elementarius hibridus  g.gif

neturiu nei žalio supratimo.. viena aišku, tiesos nesužinosim. nebent pačios augintumėm ir sėklas rinktumėm dešimtmečiais...
Atsakyti
Statistinis vienetas man tai neramuma kelia tas "pazangios genetines technologijos" Ypac jei tai butu pomidorai "penis". As cia aisku juokauju, bet genetika ir pazangios technologijos man reiskia viena - darzove isvesta is kazkokiu genu kombinacijos. Ir tie genai gali but labai visokie ir mes nezinom pasekmiu. Aisku, to isvengti neimanoma, bet geriau tada as sesiu tik "Vilti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 01 28, 21:21)
Statistinis vienetas man tai neramuma kelia tas "pazangios genetines technologijos" Ypac jei tai butu pomidorai "penis". As cia aisku juokauju, bet genetika ir pazangios technologijos man reiskia viena - darzove isvesta is kazkokiu genu kombinacijos. Ir tie genai gali but labai visokie ir mes nezinom pasekmiu. Aisku, to isvengti neimanoma, bet geriau tada as sesiu tik "Vilti"  biggrin.gif

Na. Imam didelio pomidoro genus ir juodo pomidoro genus. Abu genus sudėjus gaunam didelius juodus pomidorus. Tai yra hibridas. A va jau kai imam pomidoro genus ir krokodilo genus, tai gaunam iš išorės pomidorą, o genetiškai - mutantą. Vat tas ir yra genetiškai modifikuotas. Genas vienas pats iš esmės nera blogis, blogis yra nenatūralios jų kombinacijos. unsure.gif
Atsakyti