Sungold turi Vilniaus Scheteligas, jeigu ten nerasit
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 02, 13:00)
ra, o kur tu sungoldą matei? aš pas tą pardavėją nerandu 7 puslapius pervariau, bet nerandu
ir dar iš tų triufelių juodasis ar japoniškas skanesnis
o blac plum ar black krim vertos dėmesio
ir dar iš tų triufelių juodasis ar japoniškas skanesnis
o blac plum ar black krim vertos dėmesio
Aš pernai auginau SunGold - šiemet neauginsiu - pomidoriukai buvo gana retai, vidutinio skonio.
Iš mažiukų man labai patiko dar šie:
Sun Sugar - iš pradžių lyg norėjo sirgti, bet nupurškiau skiestu pienu. Vedė daug daug mažų skanių pomidoriukų. Vidurinėlis pripažino juos skaniausiais.
Papildyta:
Ir dar šitie: Sweet Milion - skanūs derlingi, visų jau žinomi ir pripažinti
Sugary - truputėlį didesni nei Grape, bet labai derlingi, kietoka odele - labai gerai kur važiuojamt įsimesti, ilgai derėjo
vat as pernai auginau sungold ir sunsugar is Greisi seklyciu..ir uzsimusdama nepamenu, kurie man patiko.. Vieni labai patiko, kiti - nelabai.. Vieni derejo gausiai kaip sweet million, kiti gi ne..
Greisi rase, kad sungold geresni
Bliam, vakar sungolda pas ta pardaveja lyg maciau.. daba negaliu ziet - rankos slapios muiluotos, veliau
Bliam, vakar sungolda pas ta pardaveja lyg maciau.. daba negaliu ziet - rankos slapios muiluotos, veliau
QUOTE(ra @ 2011 02 02, 13:19)
vat as pernai auginau sungold ir sunsugar is Greisi seklyciu..ir uzsimusdama nepamenu, kurie man patiko.. Vieni labai patiko, kiti - nelabai.. Vieni derejo gausiai kaip sweet million, kiti gi ne..
Matyt pomidorus veli, kad nei su slepetem, nei su pirstinem nebeuzeini. Uzrodei man ta seklu puslapi - nuplauke man visi sios dienos planai.
QUOTE(Trakst @ 2011 02 02, 12:29)
Matyt pomidorus veli, kad nei su slepetem, nei su pirstinem nebeuzeini. Uzrodei man ta seklu puslapi - nuplauke man visi sios dienos planai.
nu ja.. todėl ir nebeužeinu.. užsiknisau kitais darbais
bet pas tavi važiuosiu, važiuosiu..
QUOTE(ra @ 2011 02 02, 13:49)
nu ja.. todėl ir nebeužeinu.. užsiknisau kitais darbais
Oi laukiam laukiam mes sveteliu laukiam
QUOTE(saintlina @ 2011 02 02, 13:09)
Sungold turi Vilniaus Scheteligas, jeigu ten nerasit
aha yra, o kur man jį panevėžy rast
ir dar tokių santorange f1 norėčiau iš ten, bet 19,99 lt pokiuks kainuoja
QUOTE(Asese @ 2011 02 02, 13:18)
Aš pernai auginau SunGold - šiemet neauginsiu - pomidoriukai buvo gana retai, vidutinio skonio.
Sun Sugar - iš pradžių lyg norėjo sirgti, bet nupurškiau skiestu pienu. Vedė daug daug mažų skanių pomidoriukų. Vidurinėlis pripažino juos skaniausiais.
Papildyta:
Sugary - truputėlį didesni nei Grape, bet labai derlingi, kietoka odele - labai gerai kur važiuojamt įsimesti, ilgai derėjo
Papildyta:
QUOTE(ra @ 2011 02 02, 13:19)
nu jaučiu kol pats neparagausi ir neužsiauginsi visokių veislių, tol neįsitikinsi, kurie geresni
QUOTE(Trakst @ 2011 02 02, 13:29)
Matyt pomidorus veli
nu ji čia kai privelia, tai visoms užsireikia
Šiandien "įšoko" į krepšį "Ivet H", "Žiraf", "Oranževyj gigant" ir "Čiornyj princ" - nežinau ar geros rūšys, bet pagal aprašymus man patiko
QUOTE(jediara @ 2011 02 02, 14:13)
Šiandien "įšoko" į krepšį.....
Kurioj pardėj čia taip šokinėja?...
QUOTE(anemone @ 2011 02 02, 13:04)
tiek, tai as ir pati zinau. daugiau nei puse atkapsciau, o situ neradau lietuviskuose puslapiuose, tai ir paklausiau.
QUOTE(saintlina @ 2011 02 02, 13:14)
man rodos, cia ne hibridines visos. Early wonder žemaūgiai, kiti aukšti.
Įsivesk į google 'tomato' ir norimą pavadinimą. Info tikrai rasi. Net jei nesupranti angliškai, hibridas bus žymimas H prie pavadinimo. Indeterminate - aukštaūgiai, determinate - žemaūgiai
Įsivesk į google 'tomato' ir norimą pavadinimą. Info tikrai rasi. Net jei nesupranti angliškai, hibridas bus žymimas H prie pavadinimo. Indeterminate - aukštaūgiai, determinate - žemaūgiai
aciu uz kantrybe ir atsakyma. paprasciausiai kiek ju suradau uzsienio puslapiuose, tai nei prie vienu nebuvo H, pamaniau gal kaip kitaip zymi ar kaip, nu zodziu nevisiem gi greit daeina . dekoju
QUOTE(jediara @ 2011 02 02, 14:18)
"Sėklytėje"
neištversiu ... turbūt reiks eit arklioką kinkyt ir dardėt miestan..