Nu jau galvojau ryte bus nauja tema, ale dar tik pusė
QUOTE(saintlina @ 2011 01 29, 22:20)
pas mus škvalas kai ėjo (Dzūkijoj), tai stebeilijau per langą ir tegalvojau, kad nors šiltnamių nenuneštų O jau apie namą nei minties nebuvo. Bet šiltnamiai nei kiek nenukentėjo, nors į mišką šalia nei kojos neįkelt buvo.
tai aišku daug vertesnis statinys aš irgi pernai matydama kai mūsų miške medžiai lūžta labaiusiai dėl šiltnamiuko pergyvenau
QUOTE(vaida39 @ 2011 01 29, 23:43)
ar auginot kurios nors s&g firmos pomidorus? mamirio,siluet minaret carmelo,boderine,brooklyn,raisa,monika?
auginau tik brooklin ir dar nepaminėtą jų Ivet veislę, bei nei viena man nepatiko, labai jau kieti ir tokie parduotuviniai be aromato ir skonio. Derlius buvo pakankamai geras, bet man labiau svarbios skoninės savybės
Aš tai vakar pardėj nužiūrėjau tokius DUO pomidorus ir aišku dabar ramybės neturiu per juos, nes nenusipirkau jie išvaizda panašūs į TIGRELĄ, tokie dryžuoti, bet rašo, kad ant vienos kekės po 23 vnt užauga, patys pomidorai apie 40 g. Nu pasakykit, kad nieko gero, neverta demesio, tada ramybe atgausiu ir apie JASMINIA pradesiu galvot