jau skaityt nebespeju- itariu, kad ...
ai, rytoj visvien jau turbut bus nauja tema
QUOTE(*TAU* @ 2011 01 29, 19:08)
rusiškų sėklų turguose galima rast Šiandien mano vyras nupirko turguje, iš raudonų:Рапсодия ir Нужный размер, iš juodų: Сахар коричневый ir Черный мавр. Gal kuri auginot tris pirmuosius (nes Черный мавр, kaip supratau, dar nieks neaugino)? Kokie atsiliepimai?
kiek pas mus kainuoja rusiškos pomidorų sėklos?
QUOTE(*TAU* @ 2011 01 29, 18:08)
čia į komplektą su 'Viltim' ir 'Peniu'?..
Sveikos merginos,
pomidorlige sergu ir aš, tad pagaliau jungiuosi į jūsų būrį, nes temą vis paskaitau jau ne vienus metus
Tik patirtis mano ne kokia, pernai buvau prisiauginus savo daigų, kuriuos tik pražydusius maras užpuolė, neiišsaugojau nei vieno.
Ašarodama pirkau sodinukus ir sodinau antrąkart, vėlgi pomidorams žydėt pradėjus šiltnamį nunešė dydysis škvalas
Dabar jau juokinga, tada tai verkiau.
Labai norėčiau pabandyti išgirtąsias veisles sweet million ir black cherry, gal žinote per kurią tarpininkę būtų galima užsisakyti?
pomidorlige sergu ir aš, tad pagaliau jungiuosi į jūsų būrį, nes temą vis paskaitau jau ne vienus metus
Tik patirtis mano ne kokia, pernai buvau prisiauginus savo daigų, kuriuos tik pražydusius maras užpuolė, neiišsaugojau nei vieno.
Ašarodama pirkau sodinukus ir sodinau antrąkart, vėlgi pomidorams žydėt pradėjus šiltnamį nunešė dydysis škvalas
Labai norėčiau pabandyti išgirtąsias veisles sweet million ir black cherry, gal žinote per kurią tarpininkę būtų galima užsisakyti?
Gal kas nors BLACK KRIM vartojo?
http://cgi.ebay.co.u...3d#ht_614wt_907
Jeigu apie juos kalbeta buvo, pardon. Tokie tempai temoje, kad duomenu nespeju apdoroti
http://cgi.ebay.co.u...3d#ht_614wt_907
Jeigu apie juos kalbeta buvo, pardon. Tokie tempai temoje, kad duomenu nespeju apdoroti
QUOTE(Dzhine @ 2011 01 29, 20:46)
Gal kas nors BLACK KRIM vartojo?
buvo kadaise kalbėta tiek, kad buvo užsidegusių juos augint ir merginos ieškojo. Bet atsiliepimų nepamenu, kad būčiau mačius.
Papildyta:
QUOTE(Rugsti bambonke @ 2011 01 29, 20:40)
jei nerasit, galit pirkt Super sweet 100 ?(Schetelige yra) vietoj Million. Jie tikrai panašūs.
QUOTE(Rugsti bambonke @ 2011 01 29, 20:40)
Sveikos merginos,
suprantu jus mano siltnami , pirmakarti, pernai irgi skvalas nusinese, kokiam rajone gal tam paciam
O uzsisakyt galit pas bet kuria,(pvz Ridzis) as amazon radau, bet apie 20 lt gautusi su viskuo, o jei paciai pirkt tai apie 10lt, tokie mano paskaiciavimai, nzn ar labai cia tikslu.
QUOTE(ievakata @ 2011 01 29, 23:06)
suprantu jus mano siltnami , pirmakarti, pernai irgi skvalas nusinese, kokiam rajone gal tam paciam
Siaubas gaila šiltnamio i daržovių
QUOTE(jediara @ 2011 01 29, 21:08)
Siaubas gaila šiltnamio i daržovių
Ir as vos neverkiau, niekaip negalejau patiketi, kad visai i siupulius sumale, liko keli sumaitoti stiebai, tai nusiskynem pomidorikus, gaila ne tas zodis, kiek darbo, o dar pirmas kartas
QUOTE(ievakata @ 2011 01 29, 23:11)
Ir as vos neverkiau, niekaip negalejau patiketi, kad visai i siupulius sumale, liko keli sumaitoti stiebai, tai nusiskynem pomidorikus, gaila ne tas zodis, kiek darbo, o dar pirmas kartas
Tikėkimės, kad šiemet taip nebus