Įkraunama...
Įkraunama...

Alikantė

mes buvom el campello viesbuty gran hotel, 4 zv., jame nieko ypatingo, tiesiog tvarkingas, seifas, saldytuvas kambary, kadangi ji nera didelis, tai ir nera labai didelio maisto pasirinkimo..
Atsakyti
Sveikos mamos! O gal kas gyvenate Benidorme ar Altea? Ar yra kokia kita temute?
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Gal kas buvot Alikantes regione spali? Koks oras, nelyja? ax.gif
Ir ar apskritai ten grazu, idomu? Na, lyginant su kitais Ispanijos regionais
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 08 15, 12:36)
Sveikos!  4u.gif
Gal kas buvot Alikantes regione spali? Koks oras, nelyja?  ax.gif

Sveika, mes pernai buvome spalio mėnesį savaitgaliui, palyginti su kitais regionais negaliu, nes nebuvus ax.gif , tačiau patiko.
Visą informaciją esu sukėlusi į savo fotoreportažą, jei įdomu galite paskaityti, nuorodą aukščiau esu įkėlusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 08 15, 12:36)
Sveikos!  4u.gif
Gal kas buvot Alikantes regione spali? Koks oras, nelyja?  ax.gif

Jei lyginti su Barselona ir aplinkinemis vietomis, tai as uz Alicante mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus drinks_cheers.gif Man Barselona ir apylinkes taip pat ypatingo ispudzio nepadare. Faina, kaip ir visur biggrin.gif O va Andaluzija labai wub.gif
Zodziu, pasuojam, rinksimes Italija si karta biggrin.gif
Atsakyti
o gal galite pasakyti, kur Alikanteje rasti graziu gatveliu su spalvotais namukais? Ieskau su google zmogeliuku, sunkiai sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2012 09 13, 15:18)
o gal galite pasakyti, kur Alikanteje rasti graziu gatveliu su spalvotais namukais? Ieskau su google zmogeliuku, sunkiai sekasi  ax.gif

Pažiūrėk mano reportaže, ten berods esu nurodžiusi kaip patekti į tą rajonėlį, įtariu, kad to paties ieškai mirksiukas.gif ...šios vietos be žemėlapio ir mums nepavyko rasti, nors pasirodo keletą kartų pro tą vietą, kur reikia įeiti praėjome, bet vyrui buvo per daug įtartina leistis tolyn, jei kas neaišku, klausk, atsakysiu...kelią dar neblogai atsimenu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 rugsėjo 2012 - 14:41
QUOTE(Sakuros @ 2012 09 13, 20:52)
ok, pasiziuresiu, oho net visas rajonelis  bigsmile.gif

OI, tik neparašiau pavadinimo doh.gif Tai Santa Cruz Bario, bet Jūs ir taip ko gero atsirinksite ką turėjau mintyse ax.gif ten tą spalvotą vaizdą daugiau gėlės ir vazonai sudaro, galite daugiau vaizdų per google vaizdus pažiūrėti, o kitko kažko panašaus Alikantėje nėra schmoll.gif ...šis rajonėlis vietiniame puslapyje rekomenduojamas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 rugsėjo 2012 - 20:26
QUOTE(Astra777 @ 2012 09 13, 21:25)
OI, tik neparašiau pavadinimo doh.gif Tai Santa Cruz Bario, bet Jūs ir taip ko gero atsirinksite ką turėjau mintyse  ax.gif  ten tą spalvotą vaizdą daugiau gėlės ir vazonai sudaro, galite daugiau vaizdų per google vaizdus pažiūrėti, o kitko kažko panašaus Alikantėje nėra schmoll.gif ...šis rajonėlis vietiniame puslapyje rekomenduojamas. 4u.gif

as jau visa valanda po Jusu reportaza narsau ieskodama pavadinimo lotuliukas.gif radau Bario de la Santa Cruz, bet zemelapyje niekaip nerandu, randu tokiu pavadinimu Sevilijoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2012 09 13, 22:43)
as jau visa valanda po Jusu reportaza narsau ieskodama pavadinimo  lotuliukas.gif radau Bario de la Santa Cruz, bet zemelapyje niekaip nerandu, randu tokiu pavadinimu Sevilijoje  doh.gif

Kiek žiūriu google žemėlapius, šios vietos man nemeta atskirai, orientuokitės į Santa Barboros pilies papėdę, ten tik vienintelė vieta taip aukštai į kalną įlipus bigsmile.gif -žiūrėkite nuo Av de Jaime II pagrindinio kelio į viršų dešiniau link la Ereta parko, to kvartalėlio viena iš gatvelių -Carrer de Sant Liuis.Tą vietą našydami su žmogeliuku galite pasižiūrėti. Ši vieta viešbučių išduodamuose turistiniuose žemėlapiuose tikrai pažymėta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 rugsėjo 2012 - 23:08
QUOTE(Sakuros @ 2012 09 13, 22:43)

dar galite pasižiūrėti trumpą filmuką apie šią vietelę 4u.gif

http://archive.org/d...ntaCruzAlicante
Atsakyti