Įkraunama...
Įkraunama...

Alikantė

" Jei negaila pinigu ir neturite laiko paieskoms, tai rinkites agentura. Jei smagu paciai planuotis savo kelione ir delioti taskus kur vaziuosite ir ka pamatysite, nenorite buti priristi prie viesbuciu ir gidu - tuomet tik paciam planuotis. O tai nera sudetinga, nete ieskote info apie ta krasta i kuri vykstate, susideliojate marsruta. Tada perkate skridi, rezervuojate viesbutukus-kotedziukus ir puikios keliones! "

Diamond - dėkui už atsakymą , laiko tai nelabai , bet pinigų tai labai biggrin.gif

O jūs iš patirties pasakytumėte , kad gaunasi pigiau ?
Atsakyti
QUOTE(visterija @ 2012 05 03, 16:52)
" Jei negaila pinigu ir neturite laiko paieskoms, tai rinkites agentura. Jei smagu paciai planuotis savo kelione ir delioti taskus kur vaziuosite ir ka pamatysite, nenorite buti priristi prie viesbuciu ir gidu - tuomet tik paciam planuotis. O tai nera sudetinga, nete ieskote info apie ta krasta i kuri vykstate, susideliojate marsruta. Tada perkate skridi, rezervuojate viesbutukus-kotedziukus ir puikios keliones! "

Diamond - dėkui už atsakymą , laiko tai nelabai , bet pinigų tai labai  biggrin.gif

O jūs iš patirties pasakytumėte , kad gaunasi pigiau ?

Jei tik dabar ieskosite aplink Alicante, tai reikia gerokai pavargti gera kaina randant. Bet manau ir agenturos dabar uzsikelusios, nes sezonas prasideda. Cia tikrai nepatarsiu, bet man apsimoka... I ispanija per agentura zmogui gali rasti uz 2000 lt kelione, o jei jau seima tai 8000 ir tai tik viesbuti. Man per puse kainuoja menuo ir veikiu ir vaziuoju kur noriu. Cias jums spresti, tiesiog reikia sesti ir ziureti ka randatae Jus ir uz kokia kaina ir ka siulo agenturos. Siaip kai nori pats keliauti tai imi ir darai, niekada nekeliavau su agenturomis. Kai sugalvojau pakeliauti tiesiog sedau ir ieskojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamond: 04 gegužės 2012 - 06:40
visterija pačiam organizuoti tikrai pigiau, žinoma jei nevertinate savo praleisto laiko planuojant.
QUOTE(Diamond @ 2012 05 04, 06:39)
Jei tik dabar ieskosite aplink Alicante, tai reikia gerokai pavargti gera kaina randant. Bet manau ir agenturos dabar uzsikelusios, nes sezonas prasideda. Cia tikrai nepatarsiu, bet man apsimoka... I ispanija per agentura zmogui gali rasti uz 2000 lt kelione, o jei jau seima tai 8000 ir tai tik viesbuti. Man per puse kainuoja menuo ir veikiu ir vaziuoju kur noriu. Cias jums spresti, tiesiog reikia sesti ir ziureti ka randatae Jus ir uz kokia kaina ir ka siulo agenturos. Siaip kai nori pats keliauti tai imi ir darai, niekada nekeliavau su agenturomis. Kai sugalvojau pakeliauti tiesiog sedau ir ieskojau smile.gif

Gal mažai norit? g.gif ax.gif
Nes aš per 10 atostogų dienų daugiau nei pusę tiek išleidžiu. Dažnai vien kuras arti 1000 siekia. Kur dar mašinos nuoma, mėnesiui antra tiek. lankytini objektai, iš 1000 tikrai išlipa g.gif O kiek dar priplanuočiau jei turėčiau mėnesį doh.gif
Bet vėlgi jei visa tai ką nuveikiu ir pamatau, norėčiau gauti per agentūrą tikrai išleisčiau ženkliai daugiau. Gal ir dvigubai.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 05 04, 07:50)
visterija pačiam organizuoti tikrai pigiau, žinoma jei nevertinate savo praleisto laiko planuojant.

Gal mažai norit?  g.gif  ax.gif
Nes aš per 10 atostogų dienų daugiau nei pusę tiek išleidžiu.

Loxxy, ilsetis vienoje vietoje, t.y. issinuomuoti kazka 2 ar daugiau savaiciu ir judeti kazkokiu spinduliu apie ta vieta, visa laika gausis pigiau, nei vaziuoti didesnius atstumus ir apsistoti vis skirtingose vietose smile.gif Uztad ir sunku kazkoki islaidu vidurki isvedineti, nes visu norai ir poreikiai skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 04, 08:53)
Loxxy, ilsetis vienoje vietoje, t.y. issinuomuoti kazka 2 ar daugiau savaiciu ir judeti kazkokiu spinduliu apie ta vieta, visa laika gausis pigiau, nei vaziuoti didesnius atstumus ir apsistoti vis skirtingose vietose smile.gif Uztad ir sunku kazkoki islaidu vidurki isvedineti, nes visu norai ir poreikiai skirtingi smile.gif

taip, taip sutinku su jumis visu 100 proc. 4u.gif Bet kai skaitau, kad žmogus važiuoja kur nori, ir mano vaizduotė piešia paveikslą, kur noriu aš, tai labai nemaža suma, pagal mano pageidavimus gaunas. Nes tupėti mėnesį vienam kotedžiuke, su penkiais išvažiavimais netoliese, man nėra atostogos, kurių noriu AŠ blush2.gif
bet taip, taip su kuklesniais norais visuomet pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 04, 08:53)

Apie tai mes ir galvojame, abu vairuojantys, nors mano vyrui ir vienam labai patinka, ir nesame išrankūs , galim naktį ir automobilyje permiegoti, jei matysim , kad neverta ar nespėsime grįžti. Manęs tai nevargina, net įdomiau.
Ar būtų įmanomas dalykas neužsisakius iš anksto , gauti nuomą , na sakykim kaip pas bobutes Palangoj ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visterija: 04 gegužės 2012 - 10:11
QUOTE(visterija @ 2012 05 04, 10:10)

Ar būtų įmanomas dalykas neužsisakius iš anksto , gauti nuomą , na sakykim kaip pas bobutes Palangoj ?

Gal nera visiskai neimanoma, bet gan sunkiai isivaizuoju procesa, ypac kad ispaniskai, itariu, nesnekate g.gif
Atsakyti
QUOTE(visterija @ 2012 05 04, 10:10)

Pas bobutes nebandžiau, bet tiesiog užsukus į viešbutį, ar prieš kelias valandas iki atvykimo per www.booking.com tikrai įmanoma. Tiesa jei norit gerai, pigiai ir t.t. tai geriau, bent jau sezono metu, susiplanuoti viską iki nakvynių g.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 05 04, 12:55)
Gal nera visiskai neimanoma, bet gan sunkiai isivaizuoju procesa, ypac kad ispaniskai, itariu, nesnekate  g.gif

Tu gi pati sakei, kad ispanai labai draugiški ir kantrūs lotuliukas.gif Paaiškins tiek kartų kiek reikės ,ir greitai ,ir lėtai, ir tyliai, ir garsiai ( tik visada ispaniškai) na kol pajėgsi suprasti. tai jei ne tą naktį, tai sekančią pernakvoti turėtu pavykti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 05 04, 12:58)
Tu gi pati sakei, kad ispanai labai draugiški ir kantrūs  lotuliukas.gif Paaiškins tiek kartų kiek reikės ,ir greitai ,ir lėtai, ir tyliai, ir garsiai ( tik visada ispaniškai) na kol pajėgsi  suprasti. tai jei ne tą naktį, tai sekančią pernakvoti turėtu pavykti  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tai as tikiu, kad aiskintu, bet isivaizdojant pati procesa - pradzioje reikia rasti tuos ispanus, kurie nuomuoja (su skelbimais pakeleje nestovi biggrin.gif ), kazkokiu budu sukontaktuoti, o po to dar susitarti del salygu g.gif Na po keliu dienu nakvojimo masinoje gal ir pavyktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 04 gegužės 2012 - 13:06
QUOTE(Loxxy @ 2012 05 04, 08:50)

Gal mažai norit?  g.gif  ax.gif
Nes aš per 10 atostogų dienų daugiau nei pusę tiek išleidžiu. Dažnai vien kuras arti 1000 siekia. Kur dar mašinos nuoma, mėnesiui antra tiek. lankytini objektai, iš 1000 tikrai išlipa  g.gif O kiek dar priplanuočiau jei turėčiau mėnesį  doh.gif
Bet vėlgi jei visa tai ką nuveikiu ir pamatau, norėčiau gauti per agentūrą tikrai išleisčiau ženkliai daugiau. Gal ir dvigubai.

Noriu as daug smile.gif biggrin.gif Cia bandziau palyginti bilietus lektuvu ir viesbuti, nes i Ispanija 7 d. kiek ziurejau tai nuo 2000lt zmogui. Na bet cia tik toks netikras palyginimas. Siaip man asmeniskai tikrai maloniau paciai viska organizuotis 4u.gif
O del nakvynes, tai ne sezono metu butu galima. Bet kai vaziuojate liepa, tai as is anksto rezervuociau. O be to, jei keiciasi planai galima gi atsaukti rezervacija nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Shana Jus gyvenate jau ilgai Ispanijoje, gal galetumete patarti del ginatro. Ar ji vertina Ispanai, noriu dovanu nuvezti kazka is gintaro papuosalu. Net nezinau, ka is Lietuvos dovanu verta vezti tikriems ispanams...
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2012 05 06, 18:39)
Shana Jus gyvenate jau ilgai Ispanijoje, gal galetumete patarti del ginatro. Ar ji vertina Ispanai, noriu dovanu nuvezti kazka is gintaro papuosalu. Net nezinau, ka is Lietuvos dovanu verta vezti tikriems ispanams...

Na ar taip jau ilgai tai nzn biggrin.gif bet gintaras taip, gan vertinamas, nera jo daug, ir jiems toks retesnis dalykas, manau nebloga dovana mirksiukas.gif Pazistami ispanai vaziavo i kruiza po Baltija, tai moteriske prisipirko ten visko, labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti