Įkraunama...
Įkraunama...

Alikantė

QUOTE(uopliuke @ 2012 04 18, 14:06)
O krioklių parke vis laiptukais lipt? g.gif  Galvoju, su mažium užtuksim labai tada, nes jam pačiam visus laiptelius "surinkt" reikės doh.gif

Shana shana, kam įdėjai kaktusų parko foto biggrin.gif  Buvom nusprendę tikrai nelėkt, bet po tokių vaizdų būtų nuodėmė neužsukt lotuliukas.gif

As tokia tongue.gif tik ziuriu kaip cia kam koja pakisti tongue.gif

Priklauso per kuri iejima eisite, jei per virsutini, tada laiptukais reiks leistis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 04 18, 14:54)
. Beje, tai labai nusukt reikia kasyklų link (nuo forto)?

Nebepamenu, bet fortas ne pačiame Mazaron, tai lyg ir reikia. Aš pagal gps koordinates ieškojau, jokių nuorodų, ar pastatų ten nerasit, tik kaip minėjau kiek kitokios spalvos lauką, iki kurio neina prieiti be kliūčių. Aš nebemėginau, ir taip vyras burbėjo jau biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2012 04 18, 15:27)

Priklauso per kuri iejima eisite, jei per virsutini, tada laiptukais reiks leistis 4u.gif

lotuliukas.gif Labai paguodei cool.gif
P.S. Kada kelionę į Portugaliją planuosi, aš jau ax.gif
Atsakyti
Shana, kas per bruožas ką lotuliukas.gif
Nu, rizikuosim lipt į viršų, nes kažkodėl man atrodo, kad kopiant vaizdas įspūdingesnis nei leidžiantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 04 19, 16:42)
Nu, rizikuosim lipt į viršų, nes kažkodėl man atrodo, kad kopiant vaizdas įspūdingesnis nei leidžiantis smile.gif

Vaizdas įspūdingas iš visur. Mes pirma ėjom iš viršaus, paskui leidomės. Siūlyčiau gal ir jums taip daryti, nes ten būna nemažai lipančių žmonių ir ant laiptų tokia maišalynė. Mes ten prabuvom visą dieną, pasiimkit rankšluostukus, patiesaliukus, tiesa ten negalima valgyt smile.gif bet mes tyliai turėjom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 04 19, 15:42)

Lietuviskas vrednumas tongue.gif

Vaizdai sakyciau dgmz tie patys ax.gif Nematau didelio skirtumo is kurios puses eiti.
Guadalest
user posted image
Calblanque
user posted image
user posted image
La Manga
user posted image
Embalse de La Pedrera
user posted image
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 19 balandžio 2012 - 16:15
Pirkome bilietus kovo men.skrisime 8 zmones-4 suauge,1 vaikas 15 metu,3 iki 12metu.Sumokejome 4128.00 i abi puses.
Laukiu nesulaukiu atostogu
Atsakyti
Beje, pagalvojau kazkaip, kad apie tai nebuvo sneketa. Yra viena grazi fiesta, kuria tikrai rekomenduociau pamatyti besilankantiems, buna skirtingose vietoviese skirtingu metu, nuo balandzio kazkur pradedant iki rudens.

Moros y Cristianos
atrodo taip

user posted image

user posted image

user posted image

Labai ispudingos procesijos. Reikia ieskoti pagal kiekvienam tinkancia data, ivedant pvz Moros y Cristianos 2012 mayo/junio/julio ar pan 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 balandžio 2012 - 08:52
QUOTE(aggree @ 2012 04 19, 16:00)
Vaizdas įspūdingas iš visur. Mes pirma ėjom iš viršaus, paskui leidomės.

Pirmiausiai, turbūt, kilot į viršų, ne iš? smile.gif

--

Shana, kokios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės mirksiukas.gif

Na, pagaliau grįžau po visų mažių ligų doh.gif Labai ačiū visoms už patarimus aciuks.gif Bet ir vėl man iškilo klausimų 4u.gif
Loxxy, padėkit 4u.gif Niekaip nerandu Mazzaron forto koordinačių verysad.gif
Shana, jūs užsitrauksit mano vyro rūstybę biggrin.gif , Jūsų foto pamačius man viiiisur nulėkt reikia biggrin.gif
* Calblanque čia Cartagenos link lekiant?
** O Embalse de La Pedrera Orihuelos?
*** La pagan gydomieji purvai - tai tas pats Druskų ežeras (Salines)?
**** Cabo de Gata ne prie Cartagenos, ar ne?
***** Moros y Cristianos fiestą randu tik ispaniškai. O kada/kur vyksta tik balandžio mėn. užmačiau g.gif
****** Alicantės palmių parkas ne pačioje Alikantėje? Nuo Torreviejos važiuojant kokį 35km?

Nepykit labai, kad su tokiais... klausimukais blush2.gif Bet kuo labiau gilinuosi, man tuo neaiškiau doh.gif ir nesinori su mažiais labai klydinėti.. Aaačiū labai!!!

Tiesa, būčiau ir pamiršusi - kaktusų parkas šalia krioklių? Nereikia pavažiuoti toliau?
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 04 26, 13:36)
Sveikos, mergaitės mirksiukas.gif

Tiesa, būčiau ir pamiršusi - kaktusų parkas šalia krioklių? Nereikia pavažiuoti toliau?

Kaktusų parkas yra toliau už krioklių, yra nuorodos, gal apie puskilometrį kalnų keliuku. Bet važiuokit mašina, mes ėjom - labai karšta buvo. Ten prie pat įėjimo yra aikštelė.
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 04 26, 12:36)

Shana, jūs užsitrauksit mano vyro rūstybę biggrin.gif , Jūsų foto pamačius man viiiisur nulėkt reikia biggrin.gif 
          * Calblanque čia Cartagenos link lekiant?
          ** O Embalse de La Pedrera Orihuelos?
          *** La pagan gydomieji purvai - tai tas pats Druskų ežeras (Salines)?
          **** Cabo de Gata ne prie Cartagenos, ar ne?
          ***** Moros y Cristianos fiestą randu tik ispaniškai. O kada/kur vyksta tik balandžio mėn. užmačiau g.gif
          ****** Alicantės palmių parkas ne pačioje Alikantėje? Nuo Torreviejos važiuojant kokį 35km?

liezuvis.gif topsecret.gif
Turiu slapta susitarima su vyriausybe, pritraukineju turistus biggrin.gif

Calblanque yra link Cartagenos, nedavaziuojant La Mangos gal 2 nuvaziavimas, ant jo raso. Ten ivaziavus yra Oficina de Turizmo, pasiimkit ten zemelapiukus duoda.

Embalse yra tarp San Miguel ir Orihuelos.

Nepamenu kur apsistojat, bet prie Torreviejos yra su drusku ezerai, Salinas, prie Lo Pagan jau kiti, purvo yra ir ten ir ten biggrin.gif ziurekit kur patogiau.

Cabo de Gata biski toli, prie Almerijos. Gal turedama laiko jum paziuresiu, kokiom datom domintu fiestos?

Palmiu parkas prie ivaziavimo i ALC.

Kadangi savaitgali buvau mini kelioneje, tai dar jum foto ikelti reikes biggrin.gif Gal dar kus uzsireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 04 26, 13:40)

Shanalotuliukas.gif  thumbup.gif    biggrin.gif   lauksiu labai lotuliukas.gif, tik nežinau, ar mano vyras jūsų nesusiras lotuliukas.gif

Oi, būtų nerealu, jei galėtumėt "akį užmest" smile.gif gegužės mėn.

P.s. Laaabai dėkinga už operatyvią reakciją aciuks.gif

As nelabai baili cool.gif

http://www.petrerenfestes.com/
http://www.plataform...e-alicante.html
http://www.plataform.../...&Itemid=504
Manau susigaudysit, kalba nesunki g.gif
Realiausia Petrer matau varianta gal, nzn jusu datu g.gif

Dar cia
http://va.comunitatv...muro-de-alcoy-0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 26 balandžio 2012 - 15:24