QUOTE(Shana @ 2011 03 04, 10:31)
*No problem, jei galesiu tai atsakysiu.
O del brolio, nzn kodel, bet daznai tokia situacija. Mes cia tik 3 metai, esam ismaise puse Ispanijos, bet labai mazai ka pazistam kas irgi taip vazinetu, dometusi. Zmones daznai nezino, kad visai salia ju yra nuostabios vietos.
**Cuevas de Nerja turi omeny?
As deja del atrakciju vaikams nelabai galiu patarti
* Dėl tų kelionių tai čia mentalitetas. Na jei išvažiuoja žmonės apelsinų skinti, todėl kad lietuvoj duonos nepajėgė užsidirbti tai ir ten pasitenkina migravimu kelių kilometrų spindulių.
Mes su vyru įsimylėję Ispaniją, nu dar ne pusę, bet stengiamės pamaišyti. Ir jo brolis su šeima galėtų prisidėti, bet kad jie noro neturi. Jiems užtenka nuomojamo kotedžiuko kiemelio ir to kad dirbdami juodus darbus su baisiniais viršvalandžiais užsidirba pragyvenimui, bet nedaugiau
Vakar buvau užklydus ir į jūsų ispanijoje gyvenančių kampeli. Vyrui sakiau, kad va galėtų jo brolio žmona ten apsilankyti tai sužinotu ir apie teisine Ispanijos sistemą ir darbo įstatymus ir kitas galimybes. O dabar pragyvenę 10 metų ir augindami vaiką, net nežino kokia ten išsilavinimo sistema.
Nukrypau nuo Alicantės temos
**Man asmeniškai nereikia atrakcijų būtent vaikams. Mes jų prisigalvojma visur. Aš planuodama kelionę tiesiog vertinu ar tas vietas patogu aplankyrti su ribota judėjimo galimybę, nes maniške tik pati tepu eina, bet visokios 10 kilometrų, alia lengvos, pažintinės trąsos jai dar neįveikiamos. Todėl mums reik, kad būtu galima daug kur privažiuoti išsinuomota mašina. Na pora kilometrų tai ir mes dėl gražaus vaizdo nutipenam
Dėkui tau už patarimus
Jei dar sugalvosi ką nuo Alicantės iki Gibraltaro (tikėtina per Sevilla) privalu pamatyti mestelk minčių
Vakar maniau kad gal manęs nedomina tas mini Holliwood (prieš tai net nebuvau apie jį girdėjus), bet pažiūrėjau nuotraukas internete ir įtraukiau į lankomų objetų sarašą. Nu man visai patinka vesternai