Įkraunama...
Įkraunama...

Alikantė

QUOTE(kuoja @ 2012 03 01, 18:45)
Gravina, 16
Alicante, 03002
na kiek pati ziurejau tai cia salia ir yra sis viesbutis prie autobusu
stoteles,tik reikia nepraziopsot ir reikiamoi vietoi issokt biggrin.gif
turiu 6dienas,tai manau nesiblaskant ramiai viska apziuresiu,l noriu i guadalest tik bijau nuomotis masina nes nemokesiu vaziuoti,gal viesbutis pasiulis kokia turistine kelione ax.gif

O taip, jei teisingai čia man viską google parodė, tai tikrai Jūsų viešbutis visai netoli stotelės thumbup.gif .Išlipti reikėtų stotelėje Puerta del Mar-tai būtų pagal dabartinį maršrutą antroji stotelė, tai yra jau mano minėtoji priešais pilį. biggrin.gif
pritariu Shana drinks_cheers.gif , nors vairavau ne aš, o vyras, man , kad ir šalia sėdinčiai nepasirodė eismas labai sudėtingas, netgi nustebino rolleyes.gif tikėjaus kažko panašaus į Italiją ar Prancūziją, o čia labai aiškūs ženklai, vairuotojai mandagūs, tačiau bėda tik su parkavimusi (P.S. jei įdomu apie tai kažkiek esu aprašiusi savo reportaže iš Alikantės).
Iki šiol dėkinga Shana, kad padėjo apsispręsti dėl mūsų trumpos programos Alikantėje 4u.gif 4u.gif 4u.gif Guadalest tikrai verta aplankyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 01 kovo 2012 - 18:38
QUOTE(kuoja @ 2012 02 27, 17:27)
ar is alicantes vaziuoja koks autobusas i guadalest,aciu

Galiu tik tiek pasakyti, kad iš Benidormo tai tikrai važiuoja, kadangi mes patys juo važiavome smile.gif
Atsakyti
Planuojame keliauti nuo Sevilijos iki Alikantes. Gal kas keliavote? Bandau susidelioti marsruta, ka verta pamatyti, aplankyti, labai buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Atskrendame i sevilia apie 11 ryto, praleidziame ten apie 4 val ir judame link gibraltaro, ar ten yra daug ka pamatyti, ar verta nakvoti ten, kad kiuta diena ten dar ka pamatyti ar geriau judeti link kito miestelio?
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 03 18, 16:16)
Atskrendame i sevilia apie 11 ryto, praleidziame ten apie 4 val ir judame link gibraltaro, ar ten yra daug ka pamatyti, ar verta nakvoti ten, kad kiuta diena ten dar ka pamatyti ar geriau judeti link kito miestelio?

labas

Skirkit Sevilijai daugiau laiko. Tai vienas gražiausių mano kada nors matytų miestų. Nepalygint nei su Barsa, nei su Paryžium ar Liuksemburgu. Tai miestas pilnas architektūrinių stebūklų ir su sava aura.
user posted image
user posted image
Dėl Gibraltaro pirmą kartą man jis labai patiko. Antra labai galvojau, kas gi ten pirmąjį taip patiko biggrin.gif Bet antrą važiavau dėl dukros, tai vienintelė vieta Europoje kur beždžionės gyvena laisvėję. Kai matai kaip jos iš turisto meistriškai atima ledus už 3 eur. nuotaika pakyla pusdieniui. Ir šiaip sakyčiau kartą, kelioms valandoms užsukti verta g.gif
Tarp Sevilijos ir Alikantės pamatyti yra labai daug. Prie Gibraltaro taip pat.
Kiek laiko turit?
kuo labiau domitės? (na architektūros paminklais, ar gamtos vaizdais?)
Tuoj ateis Shana tai visa maršrutą iškar sudėlios 4u.gif
Aš asmeniškai jei šiemet gryščiau į tas vietas, būtinai užsukčiau į Tarifos laukinius paplūdimius - buriuotojų rojų.
user posted image
Dar man labai patiko netolis Sevilijos esantis Cordobos miestelis, su siauromis gatvelėmis user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 19 kovo 2012 - 08:55
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 19, 07:39)
labas

Skirkit Sevilijai daugiau laiko. Tai vienas gražiausių mano kada nors matytų miestų. Nepalygint nei su Barsa, nei su Paryžium ar Liuksemburgu. Tai miestas pilnas architektūrinių stebūklų ir su sava aura.

oi aciu labai uz atsakyma, kokie vaizdai wub.gif
su malonumu perskaiciau tavo planavima praeits metais bigsmile.gif
turbut per daug noriu speti, o dar ir keliausiu su 1.5 metuku mazyte smile.gif
greiciausiai praleisime diena Sevilijoje ir vakare atvyksime iki Gibraltaro, ten ieskosime nakvynes, kita diena gal tada uzsuksime i Tariffa, aplanlysime bezdziones ir vaziuosime link Rondos, norime aplankyt ta miesteli bei Nerjos urvus, tada Granada bei greiciausiai gyvensime Almerijos provincijoje Viloje savaitele. O is jos nuvaziuoti noriu i Cabode Gata parka, Gudelesta, kriokliu parka wub.gif
daugiau laiko ir nebeturesime, nes su vaiku tokiu mazuciu, nenori kiekviena nakti kitoje vietoje gyventi, kaip kad keliavome anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snapper: 19 kovo 2012 - 17:42
Labas
QUOTE(snapper @ 2012 03 19, 17:40)
greiciausiai praleisime diena Sevilijoje ir vakare atvyksime iki Gibraltaro, ten ieskosime nakvynes, kita diena gal tada uzsuksime i Tariffa, aplanlysime bezdziones ir vaziuosime link Rondos, norime aplankyt ta miesteli bei Nerjos urvus, tada Granada bei greiciausiai gyvensime Almerijos provincijoje Viloje savaitele. O is jos nuvaziuoti noriu i Cabode Gata parka, Gudelesta, kriokliu parka  wub.gif
daugiau laiko ir nebeturesime, nes su vaiku tokiu mazuciu, nenori kiekviena nakti kitoje vietoje gyventi, kaip kad keliavome anksciau.

Sumečiau greitai google žemėlapyje, tai pravažiuojant per šituos taškus jau apie 1200 km gaunas. Na mes per kokias 7 dienas ir 2500 prasukam, bet tada jau naktovi vis kitoje vietoje tenka biggrin.gif
Šiaip jei reiks kokių patarimų klauskit, padėsiu 4u.gif

Bet šiaip sakyčiau nuo Almerijos iki Guadalest tolimas kelias (350 km), ar tikrai dėl vieno objekto su mažyle esat pasiruoše tiek įveikti? Ypač jei nakvosit Almerijoje ir per dieną norit suvažinėti pirmyn ir atgal. Ir šiaip mano asmeninie nuomone būnant prie Guadalest nuodėme nebedavažiuoti Valencijos cool.gif iki kurios dar 150 km.
user posted image
Sėkmės planuojant atostogas 4u.gif

Tiesa o atgal iš kur skrendat iš Sevilijos ar kito taško?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 20 kovo 2012 - 08:31
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 19, 08:39)

Tuoj ateis Shana tai visa maršrutą iškar sudėlios  4u.gif
Aš asmeniškai jei šiemet gryščiau į tas vietas, būtinai užsukčiau į Tarifos laukinius paplūdimius - buriuotojų rojų.

biggrin.gif Aciu uz pasitikejima.
Is tikro tai daugiau, nei esam snekeje praeitose temose, nelabai turiu ka pridurti g.gif nes pernai patys keliavom i centrine Esp, i kalnus. O Snapper kiek matau senas temas perskaite 4u.gif
Ar teisingai suprantu, kad jus vienoje vietoje apsistosit ir is ten keliausit? g.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos ir saunios planuotojos. Reikia patarimu del lankytinu vietu netoli Pilar de la Horadada miestelio (netoli Alicantes). Zinau kad Alicanteje yra pilis ir parkas. Daugiau aplinkui nelabai ka zinau, gal keleta smagiu atrakciju galite rekomenduoti, kad ir su vaikais butu galima nuvaziuoti. Didelis Aciu. Jei turesiu uz ko uzsikabinti, tai ir pati smulkiau pasieskosiu, atstumas nera labai svarbu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2012 03 20, 16:20)
Sveikos keliautojos ir saunios planuotojos. Reikia patarimu del lankytinu vietu netoli Pilar de la Horadada miestelio (netoli Alicantes). Zinau kad Alicanteje yra pilis ir parkas. Daugiau aplinkui nelabai ka zinau, gal keleta smagiu atrakciju galite rekomenduoti, kad ir su vaikais butu galima nuvaziuoti. Didelis Aciu. Jei turesiu uz ko uzsikabinti, tai ir pati smulkiau pasieskosiu, atstumas nera labai svarbu.  4u.gif

Paskaitykit visą temą 4u.gif
Tikrai pernai buvo pateikta nemažai vietų aplink. Kad ir Mazzaron fortas, Cartagenos miestelis, Benidormo zoologijos sodas, krliokliai, Guadalest, Alicantės palmių parkas įtrauktas i unesco sąrašą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 21, 09:00)
Paskaitykit visą temą  4u.gif
Tikrai pernai buvo pateikta nemažai vietų aplink. Kad ir Mazzaron fortas, Cartagenos miestelis, Benidormo zoologijos sodas, krliokliai, Guadalest, Alicantės palmių parkas įtrauktas i unesco sąrašą  cool.gif

Tai kad pernai tokiu metu, jei gerai pamenu, Diamond dalyvavo temoje ir aptarimuose g.gif
Atsakyti
[quote=Loxxy,2012 03 19, 09:39]
labas

user posted image

Jetau wub.gif , Loxxy, kur tokias grožybes Sevilijoj radot. Kaip tik planuojam balandžio mėn. pakeliaut po pietų Ispaniją. Pasidalinkit informacija.... 4u.gif

Papildyta:
[quote=Diamond,2012 03 20, 17:20]Sveikos keliautojos ir saunios planuotojos. Reikia patarimu del lankytinu vietu netoli Pilar de la Horadada miestelio (netoli Alicantes). Zinau kad Alicanteje yra pilis ir parkas. Daugiau aplinkui nelabai ka zinau, gal keleta smagiu atrakciju galite rekomenduoti, kad ir su vaikais butu galima nuvaziuoti. Didelis Aciu. Jei turesiu uz ko uzsikabinti, tai ir pati smulkiau pasieskosiu, atstumas nera labai svarbu.  4u.gif
[/quote]

Mazaron fortas thumbup.gif , labai gražūs vaizdai. Galit nuvaziuot į Lo Pagan, pasimėgaut gydomaisiais purvais. Jei su vaikais vaziuojat, galit aplankyt Tera Mitica atrakcionus. Mums dar labai patiko La Mangos paplūdymiai.
Beje, mes irgi atostogavom Pilar de la Horodada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etiu: 21 kovo 2012 - 14:07