QUOTE(kuoja @ 2012 03 01, 18:45)
Gravina, 16
Alicante, 03002
na kiek pati ziurejau tai cia salia ir yra sis viesbutis prie autobusu
stoteles,tik reikia nepraziopsot ir reikiamoi vietoi issokt
turiu 6dienas,tai manau nesiblaskant ramiai viska apziuresiu,l noriu i guadalest tik bijau nuomotis masina nes nemokesiu vaziuoti,gal viesbutis pasiulis kokia turistine kelione
Alicante, 03002
na kiek pati ziurejau tai cia salia ir yra sis viesbutis prie autobusu
stoteles,tik reikia nepraziopsot ir reikiamoi vietoi issokt
turiu 6dienas,tai manau nesiblaskant ramiai viska apziuresiu,l noriu i guadalest tik bijau nuomotis masina nes nemokesiu vaziuoti,gal viesbutis pasiulis kokia turistine kelione
O taip, jei teisingai čia man viską google parodė, tai tikrai Jūsų viešbutis visai netoli stotelės .Išlipti reikėtų stotelėje Puerta del Mar-tai būtų pagal dabartinį maršrutą antroji stotelė, tai yra jau mano minėtoji priešais pilį.
pritariu Shana , nors vairavau ne aš, o vyras, man , kad ir šalia sėdinčiai nepasirodė eismas labai sudėtingas, netgi nustebino tikėjaus kažko panašaus į Italiją ar Prancūziją, o čia labai aiškūs ženklai, vairuotojai mandagūs, tačiau bėda tik su parkavimusi (P.S. jei įdomu apie tai kažkiek esu aprašiusi savo reportaže iš Alikantės).
Iki šiol dėkinga Shana, kad padėjo apsispręsti dėl mūsų trumpos programos Alikantėje Guadalest tikrai verta aplankyti