Labas mergaitės
Jei poklaibia suintensyvės jungsiuos ir aš prie jų
Gegužės 13 maunam į Alikante jau trečia kart. Su savo mažają antra. Pernai nuo Alikantes keliavom link Barselonos, šiemet kartosim pirmosios kelionės pėdas link Gibraltaro. Patinka man tos vietos
QUOTE(persy @ 2011 03 02, 15:04)
mes ir pradejom dairytis bilietuku ir viesbuvio i alikante.
manau geguzes pradziai-viduriui.. kaip ten orai tokie laiku ir vanduo idomu? skristume su 4 metu mergyte, tai dairomes ir viesbutuko seimoms. gal kas ka jau parekomenduot galit?
beje kokie ten papludimiai? smeliukas ar zvyrelis?
Dėl vandens pernai gegužės 19 d. man jis dar buvo per šaltas
Bet mano 1,3 m. pupai pats tas. Na bet aš į Baltiją išvis kojos nekišu, nebent kas neklausias įkiša. Tai aš termometras prastas
Šiaip vanduo jau tikrai tinkamas maudytis.
Su vaiku siūlyčiau nuomoti alia kotedžiuką su vienu ar dviem miegamaisiais pagal poreikį. Toj pakrantėj jų gausu pasirinkimas, kaina mažesnė nei viešbučių. Būna įvairių, bet aš ieškočiau pirmam aukšte, kad būtu kiemelis. Tada mažoji galės žaisti, kol jūs pvz. vakare kepsniais ant grotelių mėgausitės
Tik tokiu atveju maistu teks rūpintis patiems. Bet ten pilna prekybos centrų, kuriuose kainos nelabai skirias nuo lietuvišku. Tiesa pamenu bulvių kaina šokiravo.
O sangrijos 1,5 litro uz nepilna eura nusipirksit. Vanduo žinoma brangesnis.
Ką domina auto nuoma siūlyčiau iešokti internetu, pas populiarius nuomotojus. Iš anksto susiderinti atsimėmimo vietą ir laiką. Tai ypač patogu keliaujant su mažais vaikais. Patariu nepagailėti pinigėliu pilnai frančizei (jei netyčia kas. Ypač tiems kas planuoja kokią Barsa aplankyti, oi ten mūsų ir panašių tautybių emigrantai mėgsta langus padaužyti, fotoaparatus ar kameras net iš rankų išplėšti).
Papludymių yra visokių gerensių ir prastesnių. Tiksliai nepatarsiu reik kiekvienu atveju domėtis.
Visuomeninio transporto kainos (ypač greitųjų traukinių) man pasirodė didokos. Pigiau buvo galima rasti skrydi.
Nu maž viskas pirmam užklydimui