QUOTE(aggree @ 2011 07 18, 21:52)
Aš tai užklausiau, nes rusų kalba įeina į populiariausių šešetuką (na turiu tokį pasikalbėjimų žodynėlį caro maro laikų)
O iš tų laikų kai dar šiek tiek supratau moku pasakyti tik: me gusta como tu sonries (jei teisingai parašiau)
Kažkada ragavau kavos su likeriu. Gal žinai kaip ji vadinas? Tokia saldi ir berods per puse su kažkokiu likeriu panšiai kaip Baileys.
Ir kaip vadinasi kava didesniame puodelyje? (kad ne espreso būtų).
Važiuojant į Guadalesta ir kaktusus, Terra Mitica, ar bus mokami keliai?
Gal yra didelis atrakcionu ir vandens parkas netoli Alicantes, i Gibraltaro puse?
O iš tų laikų kai dar šiek tiek supratau moku pasakyti tik: me gusta como tu sonries (jei teisingai parašiau)
Kažkada ragavau kavos su likeriu. Gal žinai kaip ji vadinas? Tokia saldi ir berods per puse su kažkokiu likeriu panšiai kaip Baileys.
Ir kaip vadinasi kava didesniame puodelyje? (kad ne espreso būtų).
Važiuojant į Guadalesta ir kaktusus, Terra Mitica, ar bus mokami keliai?
Gal yra didelis atrakcionu ir vandens parkas netoli Alicantes, i Gibraltaro puse?
Aha, o ispanu turbut i labiausiai paplitusiu pasaulyje dvejetuka
Manau as su anglu+ispanu+rusu isvis bet kur kazkokia bendra kalba rasciau
Siaip ispanai pries rusus nieko neturi, nes rusai perka dabar NT kaip pasiute ir daug nesidera, geri klientai bet ispaniskai vistiek sneket nesiruosia.
Kava su romu ar brendziu vadinasi carajillo. Cia tipiskai ispaniska. Su Baileys daro, nera labai paplite, bet as esu uzsakinejus, taip ir sakau, kad su Baileys. Didele ar maza kava buvo?
O didesniam puodely su pienu - cafe con leche, be pieno - americano.
I Benidormo puse autostrada mokama, gaunasi kazkas virs 3 euru, yra nemokamas palei jura Nr. 332 kelias, grazus vaizdai
Tai Terra miticoj yra parkas, dar vieno nori?
QUOTE(aggree @ 2011 07 19, 08:52)
Apie orą. Kokie vakarai Ispanijoj? Ar reiktų vežtis megztuką ar ilgas kelnes? (visi žvengia - Egipte sušalom... nes vakarai tai vėsūs ir plius labai vėjuoti).
Jei prie kokiu +32 sali, tada reikia. Siaip tikrai nesalta, net man didziajai salcmirei