Nu ka papasakosiu dar kokia kelioniu diena
Penkta diena is Tarifos trauksim prie Ruinas romanas de Baelo claudia, kurias liepe aplankyti Shana. Piesinuko nededu, nes praeitame puslayje jas pademostravo pati Shana
Toliau mausim i mano mylima Gibraltara, parodyti vaikui kas do sutverimai yra bezdziones. Jau dabar ji prisiziurejus vaizdeliu youtube zino, kaip jos ant galvu praeiviams sokineja ir labai laukia O ir grize po atostogu galesim sakyti kad aplankem dvi salis, o ne viena
tiems kas zino kokie pasaulyje oro uostose taikomi saugumo reikalavimai, bus idomu pamatyti, kaip tiesiog miesto kelias eina per lektuvu pakilimo taka Nu man tai niekaip nedaejo, kam po kievieno pakilimo kitur vaziuoja masina tikrinti ar koks varstelis neiskirto, jei cia tiesiog praleide srauta masinu, iskart tupdo lektuva
Toliau suksim link Nerjos, pirmas numatytas ten lankytinos objektas cuevas de Nerja
Kas niekad nesat buvo panasiuose urvuose tikrai rekomenduoju.
Pakeliui turetume pamatyti va toki akveduka
O vakara praleisim Nerja miestelyje.
Balcon de Europe
cia vaizdas pro ji:
QUOTE(juodaplauke123 @ 2011 03 24, 21:13)
aciu uz atsakymus , o kokios taksistu kainos butu nuo alicantes iki orouosto? nes jauciu labai anksti autobusai nevaziuoja? nes skydis i kauna pries 7
Atsiprasau aisku, bet jei jau kelione planuojat, nepatingekit perskaityti visos temos. apie taksi jau buvo . Man pvz iki oro uosto apie 40 km, kainuoja 35-40 .
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 25, 09:26)
Penkta diena is Tarifos trauksim prie Ruinas romanas de Baelo claudia, kurias liepe aplankyti Shana.
Na tu matai, o as galvojau kad mandagiai pasiuliau
Beje, jei nori aplankyti 3 salis, kelkit keltu is Tarifos i Maroka Mes kelemes, vienai dienai, visai idomu, kaip kelione i 19 amziu 1 dienos kelione su keltu, gidu ir pietum kainuoja zmogui apie 120 euru lyg.
Jei turetumet laiko, vaziuojant is Gibraltaro link Nerjos, siulyciau uzsukti i Mijas. Labai grazus ir jaukus miestukas su daugybe mazu parduotuveliu ir kaviniu isikures ant uolu. Jame galima aplankyti miniatiuru muzieju, koridos muzieju, oloje isikurusia nuostabia koplytele. Miesteli juosia apzvalginis takas nuo kurio atsiveria nuostabi visos Cos de Sol pakrantes panorama. Treciadieniais, 12 val miestelio centrineje aiksteje vyksta nemokamas flamenko sou.
QUOTE(Shana @ 2011 03 25, 10:35)
*Atsiprasau aisku, bet jei jau kelione planuojat, nepatingekit perskaityti visos temos. apie
**Beje, jei nori aplankyti 3 salis, kelkit keltu is Tarifos i Maroka Mes kelemes, vienai dienai, visai idomu, kaip kelione i 19 amziu 1 dienos kelione su keltu, gidu ir pietum kainuoja zmogui apie 120 euru lyg.
**Beje, jei nori aplankyti 3 salis, kelkit keltu is Tarifos i Maroka Mes kelemes, vienai dienai, visai idomu, kaip kelione i 19 amziu 1 dienos kelione su keltu, gidu ir pietum kainuoja zmogui apie 120 euru lyg.
* bumbekle, bumbekle
O as galvojau tai iskirtinai tik mano bruozas
** Nu niekaip laiko neuzteks Matyt paliksim sekanciam kartui
QUOTE(žuvyte23 @ 2011 03 25, 10:46)
Jei turetumet laiko, vaziuojant is Gibraltaro link Nerjos, siulyciau uzsukti i Mijas. Labai grazus ir jaukus miestukas su daugybe mazu parduotuveliu ir kaviniu isikures ant uolu. Jame galima aplankyti miniatiuru muzieju, koridos muzieju, oloje isikurusia nuostabia koplytele. Miesteli juosia apzvalginis takas nuo kurio atsiveria nuostabi visos Cos de Sol pakrantes panorama. Treciadieniais, 12 val miestelio centrineje aiksteje vyksta nemokamas flamenko sou.
Aha ta miesleti irgi Shana jau buvo prirodzius. Visur suspeti neimanoma, jei tik rasim laiko prasuksim. Jei ne, nu gi ne paskutini kart vaziuojam Dekui uz patarimus.
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 24, 12:22)
Tiesa vaikams Valanecijos akvariumas tikrai turetu patikti. Mano metinuke ten issiziojus pernai lakste
o galima biskiuka daugiau info? dabar nardau po neto platybes ir skaitineju - ten ziauriai daug visko ir visaks idomu zinoma
na dar atradau Bioparc Valencia, Spain gal kuri jau buvot?
ir dar uzklausimas- gal Valencijoj rekomenduotumet jau isbandyta apsistojimui kokia vieta?? mastau gal nelekt kaip akis isdegus - o imt viena nakvyne ir ramiai sau apeiti? vis veina akva itariu atims veik visa diena. ar nea? + su maziais...
QUOTE(Shana @ 2011 03 24, 17:56)
Tiesa, pamirsau pakomentuoti - kazkas klause apie vaziavima i Guadalesta autobusu. Manau kad nelabai imanoma, nes ten i gala jau tokie biski kalnu keliukai, ne veltui motociklininku viena megstamiausiu trasu, vaizdinga ir vingiuota.
o tie "biski kalnu keliukai" normalniai ar extreem serpatinas? nes symet turejau jau viena- statu ir ziauriai posukiuota alpese i kalna baisu prisiminti.
uzsikrechiau ir as su tom kelionem. jei is pradziu buvo planuota TIK poilsis nuo visko ir nieko labai daugiau- ziuriu jau sis bei as atsiranda. o dar chia psikaichiau visokiu grozybiu
sedziu dabar ir rezgu plana koki grazu iki Valencia. kad nebais sudetingas su dviem kleckais butu...
prisiminiau siaip - kas tures laiko daugiau - gal ir idomu butu aplankyti Tabarca sala / vienos dienos kelione. laivas isvyksta ryte, diena laikas saloje buna o vakare parplukdo atgal. mes buvom pries keleta metu. na sakychiau visai smagi pramoga buvo
seku tema, liuks informacija
pas mus planuose yra uzsukti i restoraneli kur buvo sukami filmai vyras sake kad skaniai maitina ir tokia idomi aplinka, dar svarstome nakvynes ten varianta
http://www.hostal-alba.com/en
pas mus planuose yra uzsukti i restoraneli kur buvo sukami filmai vyras sake kad skaniai maitina ir tokia idomi aplinka, dar svarstome nakvynes ten varianta
QUOTE(Babetta @ 2011 03 27, 02:11)
o tie "biski kalnu keliukai" normalniai ar extreem serpatinas? nes symet turejau jau viena- statu ir ziauriai posukiuota alpese i kalna baisu prisiminti.
Normalus, tik jau tokie siauresni ir vingiuoti, bet nieko baisaus. Tiesiog ten vienos megstamiausiu apylinkeje motociklininku trasu, nes labai grazu ir smagus keliukas su pojuciais
QUOTE(Babetta @ 2011 03 26, 17:49)
o galima biskiuka daugiau info? dabar nardau po neto platybes ir skaitineju - ten ziauriai daug visko ir visaks idomu zinoma
Tai kad neber ka pakomentuoti
Viskas nuorodoje Tikrai daug ten tu akvariumu, zuvu. Pasirodymu. Del visos dienos, tam mano tempais ten pusdienio reikia Bet jei nori nueiti i visus pasirodymus, tai jau matyt reiks ir dienos
QUOTE(vivaidejos @ 2011 03 29, 10:13)
seku tema, liuks informacija
O ir mums gi ten reiks kazkur pavalgyti, matyt jau aisku kur
o sito viesbucio booking.com neranda O man gi reikia informacijos man priimtinu stiliumi
QUOTE(Shana @ 2011 03 29, 10:35)
Normalus,
Uzmaciau, kad yr su kuo jus sveikinti
Tai sveikinam , tikekimes labai nepasenai
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 29, 11:16)
Kiba sekliu kontoroje dirbi
aciu
As irgi tikiuosi, kad nelabai
Loxxy:
o sito viesbucio booking.com neranda O man gi reikia informacijos man priimtinu stiliumi
yra
http://www.booking.c...S5255110538;ws=
yra
http://www.booking.c...S5255110538;ws=
QUOTE(vivaidejos @ 2011 03 29, 13:04)
dekui , veliau ir pati radau.
Tik per booking jis 6 eurais brangesnis kaip suprantu
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 29, 14:28)
dekui , veliau ir pati radau.
aga, rimtai brangesnis, net nepastebejau tai vadinasi tiesiogiai reikia rezervuoti