QUOTE(Loxxy @ 2011 03 24, 11:22)
*Bet jei pro Cartogena dar koki cabo de Gata papludimius apleksi, tai tada reik priimt sprendima ko labiau norit: nuostabiu, uoletu papludimiu ar architeturiniu sedevru. Tiesa vaikams Valanecijos akvariumas tikrai turetu patikti. Mano metinuke ten issiziojus pernai lakste
**Shana nu graziausiai Is kuklumo matau nenumirsi. Ar teisingai supratau, tavo pareiskima, kad karoliai prie dress kodo netinka? Tu ka uzsigeidei, kad dar ir lininius rubus prie ju atvesciau Jau kai klumpias uzsisakysi, nebedraugausiu Va taip ir naudojas visi mano gera sirdimi
**Shana nu graziausiai Is kuklumo matau nenumirsi. Ar teisingai supratau, tavo pareiskima, kad karoliai prie dress kodo netinka? Tu ka uzsigeidei, kad dar ir lininius rubus prie ju atvesciau Jau kai klumpias uzsisakysi, nebedraugausiu Va taip ir naudojas visi mano gera sirdimi
*
Nors jei ziurint i tai, kad su vaiku, Valencijoje idomiau butu, nes vaikas kazi kiek ivertins gamtovaizdzius ir tt
** Taigi aisku, kad teisingai. Taigi cia tau visi vis raso, kad esi labai protinga, tai va viska is kart teisingai ir supratai Klumpes sako madoj siemet Pamastysiu ir pranesiu tau, ar ju irgi noriu
O jei rimtai, tai kazkaip net keista, bet nesugalvoju nieko tokio, ko cia nebutu/truktu. Tevai vis klausia, bet kad tikrai nesugalvoju niekad
Aš buvau Akvapolyje, man ten patiko, labiausiai tai, kad gali ir degintis ir pačiūžinėti ir svarbiausia chloru nedvokia. To aš nekenčiu lietuviškuose vandens parkuose.
QUOTE(aggree @ 2011 03 24, 15:00)
Aš buvau Akvapolyje, man ten patiko, labiausiai tai, kad gali ir degintis ir pačiūžinėti ir svarbiausia chloru nedvokia. To aš nekenčiu lietuviškuose vandens parkuose.
As nieko blogo apie ji ir nesakiau, tik sakau kad nera kazkas tokio labai specifinio.
Su lietuviskais nelyginu
http://www.youtube.c...h?v=XXWZ3uAEKsw
Cia apie ispanus
QUOTE(Shana @ 2011 03 24, 15:26)
As nieko blogo apie ji ir nesakiau, tik sakau kad nera kazkas tokio labai specifinio.
Su lietuviskais nelyginu
Su lietuviskais nelyginu
nu kas, kas bet aquaparkai tai dabar lietuvoj tikrai neblogi. O chlorke saugo nuo visokiu grybeliu ir kitu brudu
youtube vaizdeliu darbe negaliu paziureti
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 24, 15:39)
nu kas, kas bet aquaparkai tai dabar lietuvoj tikrai neblogi. O chlorke saugo nuo visokiu grybeliu ir kitu brudu
As ir apie lietuviskus nieko nesakiau
Pakankamai seniai nebuvau, todel negaliu isreiksti pagristos nuomones.
Jei dar SM apribotu, tai Lt zymiai padidetu darbo nasumas
Bet namie paziurek, neblogai sukurta.
QUOTE(nežiniukas @ 2011 02 21, 14:47)
Sveikutes, as planuoju I alikante bal. 8 -tik savaitgaliui. Gal kas tiksliau ka nors api orus galite papasakoti tuo metu!
Prieš tris metus balandžio pradžioj maudėmės, bet vietiniai žiūrėjo, kaip mes į besimaudančius eketėj
Vanduo gal koks 17-19, mūsų jūroj vasara nevisada toks būna.
Arčiau jūros maikutė + šortai, net vakarais nereikėjo megztuko, bet į žemyna toliau, ar į kalnus tai ir stiukė pravertė, Siera Nevadoj (lyg taip vadinasi) tai dar slidinėjimo sezonas nebuvo pasibaigęs
Ech kokia puiki buvo kelionė. Tikiuosi šį rudenį aplankyti ta šalį, ypač kai atsirado tiesioginis skrydis, ir dar už gerą kainą
Gero savaitgalio Alicantėj
Ne ne, neturėjau jokių priekaištų tik jei nebūnat lietuviškuose vandens parkuose, tai vaikams ten turėtų labai patikti. Tik tiek.
Tiesa, pamirsau pakomentuoti - kazkas klause apie vaziavima i Guadalesta autobusu. Manau kad nelabai imanoma, nes ten i gala jau tokie biski kalnu keliukai, ne veltui motociklininku viena megstamiausiu trasu, vaizdinga ir vingiuota.
Vanduo dabar pas mus buvo +15, savaitgali ziurejau. Buvau ikisus ranka, tikrai jau nesaltas. Atvaziavus balandi is saltesnio klimato manau tikrai galesit maudytis
Vanduo dabar pas mus buvo +15, savaitgali ziurejau. Buvau ikisus ranka, tikrai jau nesaltas. Atvaziavus balandi is saltesnio klimato manau tikrai galesit maudytis
QUOTE(Shana @ 2011 03 24, 16:56)
Tiesa, pamirsau pakomentuoti - kazkas klause apie vaziavima i Guadalesta autobusu. Manau kad nelabai imanoma, nes ten i gala jau tokie biski kalnu keliukai, ne veltui motociklininku viena megstamiausiu trasu, vaizdinga ir vingiuota.
Papildyta:
aciu uz atsakymus , o kokios taksistu kainos butu nuo alicantes iki orouosto? nes jauciu labai anksti autobusai nevaziuoja? nes skydis i kauna pries 7
QUOTE(Shana @ 2011 03 24, 16:07)
Jei dar SM apribotu, tai Lt zymiai padidetu darbo nasumas
Nu as stengiuos darbui pirmuma teikti Maz todel kad uz ji alga moka
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 03 24, 16:23)
Arčiau jūros maikutė + šortai, net vakarais nereikėjo megztuko,
Cia gal ir nuo zmogaus priklauso. Nes as ir pries 4 metus ir pernai geguze sitam regione vakarais megztuka uzsimesdavau