Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuko dviaukstis su traukinukais - griuk negyvas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 29, 21:38)
.kaip pirmas ( o tikėti tuo sunkoka ) ,

nu kodėl?? mano pirmas irgi makvynas buvo tongue.gif jėckai, pamenu savaitę laiko nosį užrietus vaikščiojau... o dabar tai į jį kai pasižiūriu tai net gėda doh.gif

QUOTE(karapuzike @ 2011 01 29, 21:48)

tas mėlynas čia kas???

QUOTE(linette @ 2011 01 29, 22:08)
aš tiek stengiuos i gaunas belekas

lotuliukas.gif šneki ir nusišneki doh.gif net gėda skaityt.... norėčiau ir aš taip belen kaip geles mokėt daryt doh.gif kas tas yr tortą išformuot.. o va gėles išlipdyt unsure.gif ne mano nervams... žiauriai gražūs visi torčiukai wub.gif o su dėžutėm idėja superinė thumbup.gif
aš kaip irgi iš kaimo tai man irgi kuo daugiau blizgučių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 29 sausio 2011 - 22:24
Karapuzike nu aiskus, ne as nesakau kad blogai ar negraziai atrodo , siaip tik buvo idomu kodel taip ar sumanyta ar netycia gavosi 4u.gif
Linette, nu pasaka tie jusu tortai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 29, 23:24)

tas melynas, tai subaru masinos zenklas cool.gif Drauges vyras masina nusipirko, reikejo gi laistyti lotuliukas.gif
Atsakyti
linette,man akys issprogo nuo tavo geliu grozio,jos kaip gyvos blink.gif .Is kokios mases tu jas darai?
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2011 01 29, 22:25)

tas melynas, tai subaru masinos zenklas cool.gif Drauges vyras masina nusipirko, reikejo gi laistyti lotuliukas.gif

aš turėjau galvoj kas ten per materiolas blush2.gif panašu į dekorgelį... ar dažyta ant mases ar kas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 29 sausio 2011 - 22:35
[quote=akvilyte,2011 01 29, 23:33]
[/quote]
aš turėjau galvoj kas ten per materiolas blush2.gif panašu į dekorgelį... ar dažyta ant mases ar kas???
[/quote]
aaaa ot vista, nesupratau doh.gif
ten cipciuko pastilazas su teptuku uztepta ir klausimas ka daryti, kad lygiai uzsiteptu, nes gavosi sliosais
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 29, 22:24)
nu kodėl?? mano pirmas irgi makvynas buvo  tongue.gif  jėckai, pamenu savaitę laiko nosį užrietus vaikščiojau... o dabar tai į jį kai pasižiūriu tai net gėda  doh.gif

O aš nė vieno nesigėdiju savo torto unsure.gif ....net pirmo .... jis juk PIRMAS .....kaip galima gėdytis , jis man pats gražiausias wub.gif , ir aš jo niekada nepamiršiu schmoll.gif ( kreivo , šleivo ... bet pirmo ) ...

karapuzike , kai uždažai , imi kempinės gabaliuką , ir su juo tapšnoji , o dar geriau , iš karto tapšnoti , netepti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 29 sausio 2011 - 22:48
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 29, 23:48)
karapuzike , kai uždažai , imi kempinės gabaliuką , ir su juo tapšnoji , o dar geriau , iš karto tapšnoti , netepti .

aciu wub.gif paciai nebutu daeje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 29, 23:14)
linette .... user posted image.... visi , visi , visi  :

nu nu nebūtina čia profem iš kaimo mergų čydytis lotuliukas.gif , o jei rimtai tai kai jūsų tinklapį bandau atidaryt gimtadienių tortus manes pasvordo prašo lotuliukas.gif , gal prisidirbau lotuliukas.gif , nes ten yr vienas tortas toks su tamsiu rašteliu ant šono prieš viršų , toks smulkutis gražutis wub.gif , iš ko jis padarytas ax.gif
lotuliukas.gif šneki ir nusišneki  doh.gif net gėda skaityt.... norėčiau ir aš taip belen kaip geles mokėt daryt  doh.gif kas tas yr tortą išformuot.. o va gėles išlipdyt  unsure.gif  ne mano nervams... žiauriai gražūs visi torčiukai  wub.gif  o su dėžutėm idėja superinė  thumbup.gif
aš kaip irgi iš kaimo tai man irgi kuo daugiau blizgučių  lotuliukas.gif

nosį užrietus tikrai i daba gali vaikščiot lotuliukas.gif , aš kai tokį šunių iškepsiu išvis ne tik čia , bet nė su giminėm nebendrausiu schmoll.gif lotuliukas.gif , kol padarysiu taip kaip noriu sakyčiau pražilsiu , ale , kad ir taip jau maskuojuos

QUOTE(Milux @ 2011 01 29, 23:24)
Linette, nu pasaka tie jusu tortai labai :

ačiū už pagyras , nu kokia aš jūs,juk aš iš pajūrio kaimo lotuliukas.gif

QUOTE(daluze77 @ 2011 01 29, 23:28)
linette,man akys issprogo nuo tavo geliu grozio,jos kaip gyvos blink.gif .Is kokios mases tu jas darai?

oho aš ir pati apšalus , kad jos kam patiko blink.gif , visur cipciuko pastilažas likęs nuo tortų dengimo , kai įdėjau gum tratat ar kaip ten jis lotuliukas.gif , galvojau bus elastingesnis , nes durna galva tik po laiko suvokia ką daro mikrobangė,lašelis vandens ir dovanų gautas pelės kilimėlis lotuliukas.gif , bet nuo tų miltukų pastilažas tik geriau , bent man kietėjo
Atsakyti
atsigavo psl savaitgali,kiek daug torciuku thumbup.gif thumbup.gif

as dar viena idesiu sios dienos darbeli.
snickers,mmg ir aisingas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 29, 22:57)
atsigavo psl savaitgali,kiek daug torciuku  thumbup.gif  thumbup.gif

as dar viena idesiu sios dienos darbeli.
snickers,mmg ir aisingas

bigsmile.gif .... ui , koks gimnastas , kojas po pirdę pakišias , net batukų nesimato
biggrin.gif
Atsakyti