Cipciuko dviaukstis su traukinukais - griuk negyvas
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 29, 21:38)
.kaip pirmas ( o tikėti tuo sunkoka ) ,
nu kodėl?? mano pirmas irgi makvynas buvo jėckai, pamenu savaitę laiko nosį užrietus vaikščiojau... o dabar tai į jį kai pasižiūriu tai net gėda
QUOTE(karapuzike @ 2011 01 29, 21:48)
tas mėlynas čia kas???
QUOTE(linette @ 2011 01 29, 22:08)
aš tiek stengiuos i gaunas belekas
šneki ir nusišneki net gėda skaityt.... norėčiau ir aš taip belen kaip geles mokėt daryt kas tas yr tortą išformuot.. o va gėles išlipdyt ne mano nervams... žiauriai gražūs visi torčiukai o su dėžutėm idėja superinė
aš kaip irgi iš kaimo tai man irgi kuo daugiau blizgučių
Karapuzike nu aiskus, ne as nesakau kad blogai ar negraziai atrodo , siaip tik buvo idomu kodel taip ar sumanyta ar netycia gavosi
Linette, nu pasaka tie jusu tortai labai
Linette, nu pasaka tie jusu tortai labai
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 29, 23:24)
tas melynas, tai subaru masinos zenklas Drauges vyras masina nusipirko, reikejo gi laistyti
linette,man akys issprogo nuo tavo geliu grozio,jos kaip gyvos .Is kokios mases tu jas darai?
QUOTE(karapuzike @ 2011 01 29, 22:25)
tas melynas, tai subaru masinos zenklas Drauges vyras masina nusipirko, reikejo gi laistyti
aš turėjau galvoj kas ten per materiolas panašu į dekorgelį... ar dažyta ant mases ar kas???
[quote=akvilyte,2011 01 29, 23:33]
[/quote]
aš turėjau galvoj kas ten per materiolas panašu į dekorgelį... ar dažyta ant mases ar kas???
[/quote]
aaaa ot vista, nesupratau
ten cipciuko pastilazas su teptuku uztepta ir klausimas ka daryti, kad lygiai uzsiteptu, nes gavosi sliosais
[/quote]
[/quote]
aaaa ot vista, nesupratau
ten cipciuko pastilazas su teptuku uztepta ir klausimas ka daryti, kad lygiai uzsiteptu, nes gavosi sliosais
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 29, 22:24)
nu kodėl?? mano pirmas irgi makvynas buvo jėckai, pamenu savaitę laiko nosį užrietus vaikščiojau... o dabar tai į jį kai pasižiūriu tai net gėda
O aš nė vieno nesigėdiju savo torto ....net pirmo .... jis juk PIRMAS .....kaip galima gėdytis , jis man pats gražiausias , ir aš jo niekada nepamiršiu ( kreivo , šleivo ... bet pirmo ) ...
karapuzike , kai uždažai , imi kempinės gabaliuką , ir su juo tapšnoji , o dar geriau , iš karto tapšnoti , netepti .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 29, 23:48)
karapuzike , kai uždažai , imi kempinės gabaliuką , ir su juo tapšnoji , o dar geriau , iš karto tapšnoti , netepti .
aciu paciai nebutu daeje
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 29, 23:14)
linette .... .... visi , visi , visi :
nu nu nebūtina čia profem iš kaimo mergų čydytis , o jei rimtai tai kai jūsų tinklapį bandau atidaryt gimtadienių tortus manes pasvordo prašo , gal prisidirbau , nes ten yr vienas tortas toks su tamsiu rašteliu ant šono prieš viršų , toks smulkutis gražutis , iš ko jis padarytas
šneki ir nusišneki net gėda skaityt.... norėčiau ir aš taip belen kaip geles mokėt daryt kas tas yr tortą išformuot.. o va gėles išlipdyt ne mano nervams... žiauriai gražūs visi torčiukai o su dėžutėm idėja superinė
nosį užrietus tikrai i daba gali vaikščiot , aš kai tokį šunių iškepsiu išvis ne tik čia , bet nė su giminėm nebendrausiu , kol padarysiu taip kaip noriu sakyčiau pražilsiu , ale , kad ir taip jau maskuojuos
QUOTE(Milux @ 2011 01 29, 23:24)
Linette, nu pasaka tie jusu tortai labai :
ačiū už pagyras , nu kokia aš jūs,juk aš iš pajūrio kaimo
QUOTE(daluze77 @ 2011 01 29, 23:28)
linette,man akys issprogo nuo tavo geliu grozio,jos kaip gyvos .Is kokios mases tu jas darai?
oho aš ir pati apšalus , kad jos kam patiko , visur cipciuko pastilažas likęs nuo tortų dengimo , kai įdėjau gum tratat ar kaip ten jis , galvojau bus elastingesnis , nes durna galva tik po laiko suvokia ką daro mikrobangė,lašelis vandens ir dovanų gautas pelės kilimėlis , bet nuo tų miltukų pastilažas tik geriau , bent man kietėjo
atsigavo psl savaitgali,kiek daug torciuku
as dar viena idesiu sios dienos darbeli.
snickers,mmg ir aisingas
as dar viena idesiu sios dienos darbeli.
snickers,mmg ir aisingas