gražus bateliai čia dar nebaisiai rasoja, mano tai vienam lašais rasodavo gal del karštos vasaros o tai labai fainas, norėjau paklaust del padekliuko čia pirktas ar gamintas
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 07, 11:13)
gražus bateliai čia dar nebaisiai rasoja, mano tai vienam lašais rasodavo gal del karštos vasaros o tai labai fainas, norėjau paklaust del padekliuko čia pirktas ar gamintas
pirktas, as tik nestandartiniams torciukams gaminu, o siaip pirktiniai padekliukai pas mane. uzsakineju per interneta.
sveikos gal galetumet nukreipti mane , kur rasti recepta kremo kuris pilamas i maiseli ir per svirksta svirksciamas ???
Isabelaa, tokiu kremu yra daug, grietineles, sviestinis, beze, sokoladisnis, ganasas, butent kokio tau reikia? Papuosimu temoje be komentaru virsuje yra visi receptai
QUOTE(Milux @ 2011 02 07, 14:53)
Isabelaa, tokiu kremu yra daug, grietineles, sviestinis, beze, sokoladisnis, ganasas, butent kokio tau reikia? Papuosimu temoje be komentaru virsuje yra visi receptai
nzn ko man reikai pirma kart darysiu tortai dukrytes gimtadieniui, noriu papuosti torta . jauciu vaziuosiu nipirkti kaskokiu baiboku ir noriu aplink torta arba visa torta kaip ten lyg apdzibuoti . o va to smases man ir reikia recepto . pacio paprasciausio galpadesit man? su tortais neturiu nieko bendro nieko apie juos nenusimanau. darysiu nekepta is maskarpones surio.
tai paprasiausia butu grietinele puosti.O del mases , va cia receptukai, pasiskaitinek kuri butu tau lengviausia
http://www.supermama...howtopic=378104
http://www.supermama...howtopic=378104
kaip padaryti ta dezutes dangti,kad nenuluztu?
[attachmentid=209502]
[attachmentid=209502]
Labas velutes konditerines ne tos pacios kaip floristines, jos apsuktos tokiu kaip popiereliu.....buvai Klaipedoj nuejus i ta floristu parduotuve tai sake, tokiu nera niekad tureje( buvau nusinesus pavizdy).......as pati naudoji tik konditerines
na kad netusciom, mano gelyte
QUOTE(DONRA @ 2011 02 07, 15:29)
Labas velutes konditerines ne tos pacios kaip floristines, jos apsuktos tokiu kaip popiereliu.....buvai Klaipedoj nuejus i ta floristu parduotuve tai sake, tokiu nera niekad tureje( buvau nusinesus pavizdy).......as pati naudoji tik konditerines
o kur gauti konditeriniu vieluciu?
QUOTE(DONRA @ 2011 02 07, 15:29)
Ui kokia grazi gele
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 07, 15:30)
o kur gauti konditeriniu vieluciu?
uzsisakyti kur visi konditeriniai reikmenys
Labukas,
Vis trukdydavau jus su savo klausimais, tai dabar noriu prajuokinti su savo "sedevru", nes ismokau ikelti foto
Mano tortukas, antras blynas, sakyciau pasviles, bet savam naudojimui
Rafaelo, puosta sokoladine tvorele ir gelyte
Naudojau paprasta sokolada, tai ziauriai suvargau, nes momentaliai tirpsta, tai nesiaus torta ir tvorele i balkona
Dar padariau per plonai kai kurias vietas, tai ir luzo
Zodziu ekperimentuosiu toliau, tik kad nera kam tu tortu valgyt, tai laukiu progu
Vis trukdydavau jus su savo klausimais, tai dabar noriu prajuokinti su savo "sedevru", nes ismokau ikelti foto
Naudojau paprasta sokolada, tai ziauriai suvargau, nes momentaliai tirpsta, tai nesiaus torta ir tvorele i balkona
Zodziu ekperimentuosiu toliau, tik kad nera kam tu tortu valgyt, tai laukiu progu
QUOTE(Milux @ 2011 02 07, 15:35)
nors viena parduotuve pasakykit,ar nuorodele kokia
Papildyta:
QUOTE(Reduke27 @ 2011 02 07, 15:40)
Labukas,
vienas valgytojas bais nekantrauja paragauti