labas mergaitės, prisižiūrėjau jūsų tortukų,ką ir pasakysi, labai gražu , na o čia tortas mano vyrui(jam sakė dengt nereikia, o sesė mano sako kaip nereikia, REIKIA), tai toks greitas uždengimas,likus porai val iki baliuko viduj žozefina, puošta saldainių mase, nesu aš tortų mėgėja, bet šitas man ženkliai per riebus buvo, o kitiem labai patiko, na kaip sakoma-skonio reikalas faktas tas, kad nuo vakar vakaro jo jau nebeliko
red69 labai gražus batelis, o čia su blizgučiais pabarstyta ar tepta ar man akyse blizga antas labai mielas
wingaile gal kiek laipsniu per mažai
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 06, 21:03)
aciu
klausimas: kur gauti tu vieluciu puokstems daryti ,noriu ir as pabandyti daryti puokste
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 06, 21:38)
red69 labai gražus batelis, o čia su blizgučiais pabarstyta ar tepta ar man akyse blizga antas labai mielas
tai kad metu tiek o laipsnių sočiai, miega komoj
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 06, 21:45)
aciu
klausimas: kur gauti tu vieluciu puokstems daryti ,noriu ir as pabandyti daryti puokste
nueik į gėlių parduotuvę, gražiai paprašyk, ir parduos , o galų gale ten pas jus klaipėdoj yra gėlių bazė, jei neklystu, ten irgi prekiauja tokiais daiktais, ir ne tik vielutės, bet ir teipo (kur apsuka vielutę juostelės) nusipirksi ir ženkliai pigiau nei parduotuvėj
QUOTE(wingaile @ 2011 02 06, 21:55)
tai kad metu tiek o laipsnių sočiai, miega komoj
Papildyta:
nueik į gėlių parduotuvę, gražiai paprašyk, ir parduos , o galų gale ten pas jus klaipėdoj yra gėlių bazė, jei neklystu, ten irgi prekiauja tokiais daiktais, ir ne tik vielutės, bet ir teipo (kur apsuka vielutę juostelės) nusipirksi ir ženkliai pigiau nei parduotuvėj
Papildyta:
o kur ta baze galiu yra,butu super
kokios skristyn rozes...jos kaip gyvos,batelis red69 ispudingas, ka tu jam darei kad taip blizga gal kokiu blizgesiu purskei viska(atsiprasau uz kvaila klausyma ,nes as niekad nesu bandziusi daryt pastileza)backute tai labai gera ideja kokiam alaus megejui padovanoti
akys raibsta nuo tokių grožių oho kiek jų daug užderėjo, neužeik tik dienelę
aš paskutinį kartą sakau, tik nežinau kaip paaiškinti kodėl Jums rasoja jinai vis - MMG ant tortų nerasoja, jei tinkamai išvirsite sirupą ir aptepsite tortą sviestiniu kremu, jokio skirtumo kištas prieš dengimą į šaldytuvą ar laikytas kambario temperatūroje prieš dengimą, ar kištas jau puoštas į šaldytuvą ir atgal MMG TINKAMAI PARUOŠTA NERASOJA esu išbandžiusi visaip... vasarą taip, gali iškrėsti pokštų per dtaigios temperatūrų kaitos ir tai nesuprasi, kitą kartą dar ir nuo torto drėgnumo priklauso, bet žiemą MMG NERASOJA...
ir vis tiek aš už CIPCIUKO PASTILIAŽĄ
aš paskutinį kartą sakau, tik nežinau kaip paaiškinti kodėl Jums rasoja jinai vis - MMG ant tortų nerasoja, jei tinkamai išvirsite sirupą ir aptepsite tortą sviestiniu kremu, jokio skirtumo kištas prieš dengimą į šaldytuvą ar laikytas kambario temperatūroje prieš dengimą, ar kištas jau puoštas į šaldytuvą ir atgal MMG TINKAMAI PARUOŠTA NERASOJA esu išbandžiusi visaip... vasarą taip, gali iškrėsti pokštų per dtaigios temperatūrų kaitos ir tai nesuprasi, kitą kartą dar ir nuo torto drėgnumo priklauso, bet žiemą MMG NERASOJA...
ir vis tiek aš už CIPCIUKO PASTILIAŽĄ
QUOTE(Olesta @ 2011 02 06, 22:42)
..... ...... ....
Skristyn,tavo rožės nuostabios
vis prisimenu tuos eksperimentus su "skarbonke",tik neprisimenu autorės nicko... manau,būtų puiku,jeigu galėtų įdėti į papuošimų temą be komentarų
QUOTE(julioske @ 2011 02 06, 13:52)
ci kur buvo ideta nuoroda kaip paciam gelyciu pjaustukus pasidaryt, pamenu buvo parodyta kaip ir krimplerius pasidaryt is skarbonkes bet gal su pincetu patikimiau, juolab galima ir zigzaga keiciant kampa padryt
vis prisimenu tuos eksperimentus su "skarbonke",tik neprisimenu autorės nicko... manau,būtų puiku,jeigu galėtų įdėti į papuošimų temą be komentarų