Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sraigyte, papasakokit, kaip torto šonus taop papuošėt? Kuo ten puošta nesuprantu: tamsaus biskvito trupiniai? Šokolado drožlės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2011 02 06, 13:02)
Sraigyte, papasakokit, kaip torto šonus taop papuošėt? Kuo ten puošta nesuprantu: tamsaus biskvito trupiniai? Šokolado drožlės? g.gif

ten sokoladinis ganasas.. virsui su konditeriniu svirktu apdzibavau, o sonus tiesiog apklijavau ir "aplyginau" su saukstu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 05, 22:03)
truputi ne i tema,bet..
stai kokie Anglijoj tortai(vidus),tai ne pas mus,visokie snickers,napaleonai... biggrin.gif
http://cgi.ebay.co.u...=item45f88d7424

bet aš kai buvau škotijau ragavau tipo jų to torto smile.gif man tai skanus smile.gif bent tą kurį ragavau smile.gif biskvitas toks drėgnas ir pertepimas skanus smile.gif
Papildyta:
cipciuko vienetast tikrai nuostabus, o tas su šokoladinėm rožėm, ir man labai mielas, ir novos labai gražus. aš nebeatsimenu ką ir pagirt smile.gif sergu, vaikai serga, tai sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 06, 02:30)
as mmg masytei neverdu sirupo, nes as jau perku ja skysta, ne Lietuvoje jos yra parduotuvese visur, dar butu sunku atrasti miltelius, net nezinociau kur ju ieskoti. 

Tai gal todel slapuoja g.gif bet milteliu ir visur yra Tesco ir Dunnes'e
Atsakyti
o dar idomu ar negali mase slapuot nuo netinkamai paruosto sviestinio kremo? g.gif
Atsakyti
superiniai tortukai blink.gif labai patyko bigsmile.gif bigsmile.gif
atvelku savo: juodas miškas, puošta grietinele konkožeriai šokoladas
greitas darbas toks ir rezultatas verysad.gif
user posted image
snikersas, trupiniai, šokoladas, pastilažas.
user posted image
niam nestuke.gif buvo skanu
Atsakyti
Neryte smile.gif Kai ieskojai kaip padaryti rozes, laukiau kada imesi keksiukus papuostus rozytem smile.gif O cia ispudingai atrodantis tortukas smile.gif Laukiau laukiau bloge, bet neidedi dar.. smile.gif man idomu koks kremas naudotas puosimui ganasas ar grietinele su kakava? Ar dar kas kito? Labai patiko si ideja smile.gif
Papildyta:
P.s. Apie kitus tortus ta pati galiu pasakyti, kad labai grazu, tik dauguma tikras austasis pilotazas, ko as tikrai nepadarysiu smile.gif Tik galiu pasigrozeti ir pasidziaugti, kad jus mergaites taip sugebat smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 02 06, 11:52-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2011 02 06, 11:52)
ir Novos labai grazus (kiek as supratau tai virsaus sonai su peiliu perpjauti, ar as klystu? siaip labai, bent jau man, neblogai atrodo, gera ideja  thumbup.gif ),

Aciu 4u.gif Ten ne peiliu, o paprastu pincetu aplink apznaibyta biggrin.gif Turiu toki tiesiais galais, tai tiesiog sonu emiau ir znaibiau, kaip butu su tom specialiom znyplutem, kuriu dar neturiu biggrin.gif issisukau is padeties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 02 06, 14:27)
Aciu  4u.gif  Ten ne peiliu, o paprastu pincetu aplink apznaibyta  biggrin.gif Turiu toki  tiesiais galais, tai tiesiog sonu emiau ir znaibiau, kaip butu su tom specialiom znyplutem, kuriu dar neturiu  biggrin.gif issisukau is padeties  biggrin.gif

ci kur buvo ideta nuoroda kaip paciam gelyciu pjaustukus pasidaryt, pamenu buvo parodyta kaip ir krimplerius pasidaryt is skarbonkes biggrin.gif bet gal su pincetu patikimiau, juolab galima ir zigzaga keiciant kampa padryt biggrin.gif
Atsakyti
labuka visoms bigsmile.gif
Smagu kad vis dagiau ir daugiau mamyci kepa ir posia tortus, karts nuo karto uzsuku pas Jus, atnes tortuka smile.gif

user posted image
user posted image

rozes cukrines darytos ant vieluciu, lkaip ir lapeliai, o po to suformuota bendra puokstyte.
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2011 02 06, 17:35)
labuka visoms  bigsmile.gif
Smagu kad vis dagiau ir daugiau mamyci kepa ir posia tortus, karts nuo karto uzsuku pas Jus, atnes tortuka smile.gif

Puosktele labai jau tikra atrodo wub.gif
cray.gif Olesta suku dupcia, kad priimti zagu porcija sad.gif per ziopluma
Atsakyti
Sraigyte, rozes kaip kalvio meistro wub.gif

Skristyn, grazi puokste 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti