Sraigyte, papasakokit, kaip torto šonus taop papuošėt? Kuo ten puošta nesuprantu: tamsaus biskvito trupiniai? Šokolado drožlės?
QUOTE(Ruciake @ 2011 02 06, 13:02)
Sraigyte, papasakokit, kaip torto šonus taop papuošėt? Kuo ten puošta nesuprantu: tamsaus biskvito trupiniai? Šokolado drožlės?
ten sokoladinis ganasas.. virsui su konditeriniu svirktu apdzibavau, o sonus tiesiog apklijavau ir "aplyginau" su saukstu...
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 05, 22:03)
truputi ne i tema,bet..
stai kokie Anglijoj tortai(vidus),tai ne pas mus,visokie snickers,napaleonai...
http://cgi.ebay.co.u...=item45f88d7424
stai kokie Anglijoj tortai(vidus),tai ne pas mus,visokie snickers,napaleonai...
http://cgi.ebay.co.u...=item45f88d7424
bet aš kai buvau škotijau ragavau tipo jų to torto man tai skanus bent tą kurį ragavau biskvitas toks drėgnas ir pertepimas skanus
Papildyta:
cipciuko vienetast tikrai nuostabus, o tas su šokoladinėm rožėm, ir man labai mielas, ir novos labai gražus. aš nebeatsimenu ką ir pagirt sergu, vaikai serga, tai sunku
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 06, 02:30)
as mmg masytei neverdu sirupo, nes as jau perku ja skysta, ne Lietuvoje jos yra parduotuvese visur, dar butu sunku atrasti miltelius, net nezinociau kur ju ieskoti.
Tai gal todel slapuoja bet milteliu ir visur yra Tesco ir Dunnes'e
o dar idomu ar negali mase slapuot nuo netinkamai paruosto sviestinio kremo?
Neryte Kai ieskojai kaip padaryti rozes, laukiau kada imesi keksiukus papuostus rozytem O cia ispudingai atrodantis tortukas Laukiau laukiau bloge, bet neidedi dar.. man idomu koks kremas naudotas puosimui ganasas ar grietinele su kakava? Ar dar kas kito? Labai patiko si ideja
Papildyta:
P.s. Apie kitus tortus ta pati galiu pasakyti, kad labai grazu, tik dauguma tikras austasis pilotazas, ko as tikrai nepadarysiu Tik galiu pasigrozeti ir pasidziaugti, kad jus mergaites taip sugebat
Papildyta:
P.s. Apie kitus tortus ta pati galiu pasakyti, kad labai grazu, tik dauguma tikras austasis pilotazas, ko as tikrai nepadarysiu Tik galiu pasigrozeti ir pasidziaugti, kad jus mergaites taip sugebat
+2011 02 06, 11:52-->
Aciu Ten ne peiliu, o paprastu pincetu aplink apznaibyta Turiu toki tiesiais galais, tai tiesiog sonu emiau ir znaibiau, kaip butu su tom specialiom znyplutem, kuriu dar neturiu issisukau is padeties
QUOTE(sraigyte @ 2011 02 06, 11:52)
ir Novos labai grazus (kiek as supratau tai virsaus sonai su peiliu perpjauti, ar as klystu? siaip labai, bent jau man, neblogai atrodo, gera ideja ),
Aciu Ten ne peiliu, o paprastu pincetu aplink apznaibyta Turiu toki tiesiais galais, tai tiesiog sonu emiau ir znaibiau, kaip butu su tom specialiom znyplutem, kuriu dar neturiu issisukau is padeties
QUOTE(Nova @ 2011 02 06, 14:27)
ci kur buvo ideta nuoroda kaip paciam gelyciu pjaustukus pasidaryt, pamenu buvo parodyta kaip ir krimplerius pasidaryt is skarbonkes bet gal su pincetu patikimiau, juolab galima ir zigzaga keiciant kampa padryt
labuka visoms
Smagu kad vis dagiau ir daugiau mamyci kepa ir posia tortus, karts nuo karto uzsuku pas Jus, atnes tortuka
rozes cukrines darytos ant vieluciu, lkaip ir lapeliai, o po to suformuota bendra puokstyte.
Smagu kad vis dagiau ir daugiau mamyci kepa ir posia tortus, karts nuo karto uzsuku pas Jus, atnes tortuka
rozes cukrines darytos ant vieluciu, lkaip ir lapeliai, o po to suformuota bendra puokstyte.
QUOTE(skristyn @ 2011 02 06, 17:35)
labuka visoms
Puosktele labai jau tikra atrodo
Olesta suku dupcia, kad priimti zagu porcija per ziopluma
Sraigyte, rozes kaip kalvio meistro
Skristyn, grazi puokste
Skristyn, grazi puokste