Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pasirodau ir as blush2.gif Cipciuko pastilaza isbandziau - labai superinis dalykas thumbup.gif Kazkada esu darius, priveliau kazko tai nesigavo visiskai. O si karta isejo elastingas, grazus. Daug jo liko, tai ir geles is pastilazo padariau. Tik kazko nelabai aisingo dzibukai norejo prilipt prie jo unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 05 vasario 2011 - 20:26
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 05, 12:39)
Na na.... komentaras  g.gif ....šeip tokios buvo ant foto ...bet įdomu .

Pirmas įspūdis buvo, kad gerokai per ilgos, bet pasižiūrėjau va google, tai deja deja, tikrai ilgos, buvau įsitikinusi kitaip. Sorry. 4u.gif

Smagu, savaitgalis, torčiukų daugėja, ir kokių dailių bigsmile.gif
Atsakyti
truputi ne i tema,bet..
stai kokie Anglijoj tortai(vidus),tai ne pas mus,visokie snickers,napaleonai... biggrin.gif
http://cgi.ebay.co.u...=item45f88d7424
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 05, 22:03)
truputi ne i tema,bet..
stai kokie Anglijoj tortai(vidus),tai ne pas mus,visokie snickers,napaleonai... biggrin.gif
http://cgi.ebay.co.u...=item45f88d7424

doh.gif jo as kai paziurejau filmuku apie amerikoniskus, tai ten biskvitas cielas su trupuciu kremo suklijavimui ir viskas doh.gif nu bulka papuostta ir viskas unsure.gif
Atsakyti
merginos,rodot tik blogiausius pavyzdžius,gi ir ten yra normalių doh.gif kaip ir pas mus nesąmonių ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
O rozmarinai blink.gif blink.gif .... kokio grožio pridėjote , krepšelis , varlė , barbė , lopšys ir koki ten dar , net pamiršau unsure.gif ...tik variau puslapius , net akys raibo ... user posted image

Neryte .... aš bijau į tavo blogą lysti doh.gif , tai tu čia atneši savo grožius wub.gif wub.gif wub.gif .... o man tai bulvių žiedeliai gražūs rolleyes.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 02 05, 15:48)
atnesu ir as parodyti saviski juoda miska

tortas gavosi super, tik isimtas is saldytuvo torto sokoladinis sluoksnis (pyliau grietinele i sokolada) buvo kietokas, o pastovejes kamb. atsileido ir buvo super, kita karta dar praskiesciau sokolada  ax.gif

stai jis  rolleyes.gif

norejau padaryti rozes, bet nelabai gavosi  blush2.gif  buvau tikra kad turiu maza zvaigzdute, o pasirodo ne, tai isejo kas isejo blush2.gif

wau super, labai labai fainiai, nesvarbu, kad nerozes, bet atrodo super wub.gif wub.gif wub.gif
Olestai:
Beje dar prie to paties Olestuk as mmg masytei neverdu sirupo, nes as jau perku ja skysta, ne Lietuvoje jos yra parduotuvese visur, dar butu sunku atrasti miltelius, net nezinociau kur ju ieskoti.
Lapelytei:
Lapelyte vis grazesni ir grazesni tavo torciukai.
Dedu as i saldytuva jau apdengta torta ir kai istraukiu is jo tada man ir slapiuoja, arba kai uzdengiu, juk tortas saldytuve stovi, tuomet as ji aptepu sviestu ir kartais buna jog palaikau saldytuve, bet si karta specialiai nedejau, nes norejau pasiziureti ar slaliuos ar ne, bet visgi slapiavo, nors ir cukraus pudros daugiau idejau. nu zodziu nors ji man savo elastingumu labai patinka, bet nezinau kazkas yra ne taip ir viskas. g.gif
va kiek daug prirasiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 06, 02:30)
wau super, labai labai fainiai, nesvarbu, kad nerozes, bet atrodo super wub.gif  wub.gif  wub.gif
Olestai:
Beje dar prie to paties Olestuk  as mmg masytei neverdu sirupo, nes as jau perku ja skysta, ne Lietuvoje jos yra parduotuvese visur, dar butu sunku atrasti miltelius, net nezinociau kur ju ieskoti. 
Lapelytei:
Lapelyte vis grazesni ir grazesni tavo torciukai.
Dedu as i saldytuva jau apdengta torta ir kai istraukiu is jo tada man ir slapiuoja, arba kai uzdengiu, juk tortas saldytuve stovi, tuomet as ji aptepu sviestu ir kartais buna jog palaikau saldytuve, bet si karta specialiai nedejau, nes norejau pasiziureti ar slaliuos ar ne, bet visgi slapiavo, nors ir cukraus pudros daugiau idejau. nu zodziu nors ji man savo elastingumu labai patinka, bet nezinau kazkas yra ne taip ir viskas. g.gif
va kiek daug prirasiau. biggrin.gif

g.gif keista. pabandyk kada cipciuko pastilaza,yra man tik kelis kartus slapiavusi - vasara. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas .

Niekas man nešlapiuoja , bent pastilaže , vasarą - taip , nes didelis skirtumas temperatūrų , bet dabar schmoll.gif ....MMG iš rasojo , kaip sportininkas , po gerų treniruočių sporto salėje .

Morenginis tortas , pastilažas , masytė .

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 06, 10:44)
Labas rytas .

Niekas man nešlapiuoja , bent pastilaže , vasarą - taip , nes didelis skirtumas temperatūrų , bet dabar  schmoll.gif ....MMG iš rasojo , kaip sportininkas , po gerų treniruočių sporto salėje .

Morenginis tortas , pastilažas , masytė .

wub.gif zuikis koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 05, 21:03)
truputi ne i tema,bet..

as megstu ziuret per TLC kanala "tortu karalius", ar kaip ten. Tai irgi mane stebuna, kodel tiek daug biskvito ir tokio storo doh.gif . Nenoreciau tokio torto, as megstu tai kas tarp ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Labaas rytas biggrin.gif kokie grazus tortai, nu laaabai Cipciuko patiko smile.gif ir Novos labai grazus (kiek as supratau tai virsaus sonai su peiliu perpjauti, ar as klystu? siaip labai, bent jau man, neblogai atrodo, gera ideja thumbup.gif ), Nerytes man labai ispudigas, nemacius tokio, nu jau labai fainas wub.gif , k.lapelyte saunuole, man toli dar iki tokiu ax.gif visu faini tortukai, jau ir pamirsau berasant biggrin.gif ir as atnesu savo rytinuka, nieko ypatingo, naminiam suvartojimui pries baliu biggrin.gif turtingas kavos tortas ir sokoladines rozes smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti