Pasirodau ir as Cipciuko pastilaza isbandziau - labai superinis dalykas Kazkada esu darius, priveliau kazko tai nesigavo visiskai. O si karta isejo elastingas, grazus. Daug jo liko, tai ir geles is pastilazo padariau. Tik kazko nelabai aisingo dzibukai norejo prilipt prie jo
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 05, 12:39)
Na na.... komentaras ....šeip tokios buvo ant foto ...bet įdomu .
Pirmas įspūdis buvo, kad gerokai per ilgos, bet pasižiūrėjau va google, tai deja deja, tikrai ilgos, buvau įsitikinusi kitaip. Sorry.
Smagu, savaitgalis, torčiukų daugėja, ir kokių dailių
truputi ne i tema,bet..
stai kokie Anglijoj tortai(vidus),tai ne pas mus,visokie snickers,napaleonai...
http://cgi.ebay.co.u...=item45f88d7424
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 05, 22:03)
truputi ne i tema,bet..
jo as kai paziurejau filmuku apie amerikoniskus, tai ten biskvitas cielas su trupuciu kremo suklijavimui ir viskas nu bulka papuostta ir viskas
merginos,rodot tik blogiausius pavyzdžius,gi ir ten yra normalių kaip ir pas mus nesąmonių
QUOTE(Nerytė @ 2011 02 05, 15:48)
atnesu ir as parodyti saviski juoda miska
tortas gavosi super, tik isimtas is saldytuvo torto sokoladinis sluoksnis (pyliau grietinele i sokolada) buvo kietokas, o pastovejes kamb. atsileido ir buvo super, kita karta dar praskiesciau sokolada
stai jis
norejau padaryti rozes, bet nelabai gavosi buvau tikra kad turiu maza zvaigzdute, o pasirodo ne, tai isejo kas isejo
tortas gavosi super, tik isimtas is saldytuvo torto sokoladinis sluoksnis (pyliau grietinele i sokolada) buvo kietokas, o pastovejes kamb. atsileido ir buvo super, kita karta dar praskiesciau sokolada
stai jis
norejau padaryti rozes, bet nelabai gavosi buvau tikra kad turiu maza zvaigzdute, o pasirodo ne, tai isejo kas isejo
wau super, labai labai fainiai, nesvarbu, kad nerozes, bet atrodo super
Olestai:
Beje dar prie to paties Olestuk as mmg masytei neverdu sirupo, nes as jau perku ja skysta, ne Lietuvoje jos yra parduotuvese visur, dar butu sunku atrasti miltelius, net nezinociau kur ju ieskoti.
Lapelytei:
Lapelyte vis grazesni ir grazesni tavo torciukai.
Dedu as i saldytuva jau apdengta torta ir kai istraukiu is jo tada man ir slapiuoja, arba kai uzdengiu, juk tortas saldytuve stovi, tuomet as ji aptepu sviestu ir kartais buna jog palaikau saldytuve, bet si karta specialiai nedejau, nes norejau pasiziureti ar slaliuos ar ne, bet visgi slapiavo, nors ir cukraus pudros daugiau idejau. nu zodziu nors ji man savo elastingumu labai patinka, bet nezinau kazkas yra ne taip ir viskas.
va kiek daug prirasiau.
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 06, 02:30)
wau super, labai labai fainiai, nesvarbu, kad nerozes, bet atrodo super
Olestai:
Beje dar prie to paties Olestuk as mmg masytei neverdu sirupo, nes as jau perku ja skysta, ne Lietuvoje jos yra parduotuvese visur, dar butu sunku atrasti miltelius, net nezinociau kur ju ieskoti.
Lapelytei:
Dedu as i saldytuva jau apdengta torta ir kai istraukiu is jo tada man ir slapiuoja, arba kai uzdengiu, juk tortas saldytuve stovi, tuomet as ji aptepu sviestu ir kartais buna jog palaikau saldytuve, bet si karta specialiai nedejau, nes norejau pasiziureti ar slaliuos ar ne, bet visgi slapiavo, nors ir cukraus pudros daugiau idejau. nu zodziu nors ji man savo elastingumu labai patinka, bet nezinau kazkas yra ne taip ir viskas.
va kiek daug prirasiau.
Olestai:
Lapelytei:
va kiek daug prirasiau.
keista. pabandyk kada cipciuko pastilaza,yra man tik kelis kartus slapiavusi - vasara.
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 06, 10:44)
Labas rytas .
Niekas man nešlapiuoja , bent pastilaže , vasarą - taip , nes didelis skirtumas temperatūrų , bet dabar ....MMG iš rasojo , kaip sportininkas , po gerų treniruočių sporto salėje .
Morenginis tortas , pastilažas , masytė .
Niekas man nešlapiuoja , bent pastilaže , vasarą - taip , nes didelis skirtumas temperatūrų , bet dabar ....MMG iš rasojo , kaip sportininkas , po gerų treniruočių sporto salėje .
Morenginis tortas , pastilažas , masytė .
zuikis koks mielas
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 05, 21:03)
truputi ne i tema,bet..
as megstu ziuret per TLC kanala "tortu karalius", ar kaip ten. Tai irgi mane stebuna, kodel tiek daug biskvito ir tokio storo . Nenoreciau tokio torto, as megstu tai kas tarp ju
Labaas rytas kokie grazus tortai, nu laaabai Cipciuko patiko ir Novos labai grazus (kiek as supratau tai virsaus sonai su peiliu perpjauti, ar as klystu? siaip labai, bent jau man, neblogai atrodo, gera ideja ), Nerytes man labai ispudigas, nemacius tokio, nu jau labai fainas , k.lapelyte saunuole, man toli dar iki tokiu visu faini tortukai, jau ir pamirsau berasant ir as atnesu savo rytinuka, nieko ypatingo, naminiam suvartojimui pries baliu turtingas kavos tortas ir sokoladines rozes