Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

K.Lapelyte, man tik antras wub.gif sviestinių kremų aš nemėgėja blush2.gif vo šokoladinė glazūra, ganašas, kitas reikalas blush2.gif o šiaip tikrai norisi tave pagirti, ženkliai judi pirmyn thumbup.gif

Neryte, už Taviškį nežinia, ką atiduočiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 02 05, 18:55)
aš noriu pagirti k.lapelyte....matosi ženklus tobulejimas...varle man labai patiko...pirmasis su šokoladiniu kremu irgi labai fainas......šaunuole.....

QUOTE(Olesta @ 2011 02 05, 19:25)
K.Lapelyte, man tik antras  wub.gif  sviestinių kremų aš nemėgėja  blush2.gif  vo šokoladinė glazūra, ganašas, kitas reikalas  blush2.gif  o šiaip tikrai norisi tave pagirti, ženkliai judi pirmyn  thumbup.gif

Neryte, už Taviškį nežinia, ką atiduočiau  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

prisiziurejau jusu grozybiu ir nesu savo barbe
Atsakyti
dekui merginos 4u.gif

man patinka subtilus tortai (nekalbu apie vaikiskus tortus), todel puosiau kuo paprasciau ax.gif aisku galejau pasistengti labiau issukti "rozytes", bet kai pamaciau, kad nesigauna rozytes, tada labai greitai susukau kringeliukus biggrin.gif
Atsakyti
pamirsau parasyti,viduje nuostabusis Cipciuko medutis perteptas grietinele,grietinele su bananais ir grietinele su aguonom.puosiau sviestiniu kremu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 02 05, 18:47)
dekui merginos 4u.gif

man patinka subtilus tortai (nekalbu apie vaikiskus tortus), todel puosiau kuo paprasciau ax.gif  aisku galejau pasistengti labiau issukti "rozytes", bet kai pamaciau, kad nesigauna rozytes, tada labai greitai susukau kringeliukus biggrin.gif

neryte koks kremas puosimui?
o juodojo misko sokoladas man ir bet kuriuo atveju per kietas buna ( kambaio ar saldytuvo temperatura ) tai ir ketinu kita kart pilti daugiau pieno.
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2011 02 05, 19:18)
neryte koks kremas puosimui?
o juodojo misko sokoladas man ir bet kuriuo atveju per kietas buna ( kambaio ar saldytuvo temperatura ) tai ir ketinu kita kart pilti daugiau pieno.

As ant 100 g sokolado dedu mazdaug 35 g grietineles, 35 g sviesto. Super buna.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 04, 21:40)
pasta222 , o nuo manęs 200 balų  tongue.gif ...rožės puikios  wub.gif

ka jus merginos ax.gif profes dar toli iki jusu rolleyes.gif
Atsakyti
neryte wub.gif wub.gif wub.gif jei man draugė prie kavos įdėtų tokio tortuko gabaliuką-susilydyčiau wub.gif wub.gif wub.gif senai mačiau tą idėja,nors kokia čia idėja kai pažiūri,ir visad galvoju,kad tokį darysiu kokiam pasisėdėjimui su draugais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 04, 22:38)
Gal galetumete pasidalinti kaip rozes is beze darete? As supratau, kad cia su antgaliuku, tik idomu ar iskart ant torto darete ar uzdejote jau padarytas? youtube maciau kaip rozes  atskirai daro, bet kaip jas paskui uzdeda ant torto ir nesugadina tai man mistika  g.gif

dariau ant kepurytes na kur specelei tam skirti. su peiliu nelabai, su žirklem geriausiai biggrin.gif
Atsakyti
dekui dar karta rolleyes.gif

o kremas ant virsaus darytas is grietineles, sarlot ir tirpinto sokolado su greitinele ax.gif
Atsakyti
mergaites kas gali mane paprotit kodel man sutraukia balta šokolada, tirbdžiau vonelei lig ir nieko o veliau fsio sutraukė g.gif iš anksto ačiu 4u.gif
Atsakyti