K.Lapelyte, man tik antras sviestinių kremų aš nemėgėja vo šokoladinė glazūra, ganašas, kitas reikalas o šiaip tikrai norisi tave pagirti, ženkliai judi pirmyn
Neryte, už Taviškį nežinia, ką atiduočiau
QUOTE(kirbe @ 2011 02 05, 18:55)
aš noriu pagirti k.lapelyte....matosi ženklus tobulejimas...varle man labai patiko...pirmasis su šokoladiniu kremu irgi labai fainas......šaunuole.....
QUOTE(Olesta @ 2011 02 05, 19:25)
K.Lapelyte, man tik antras sviestinių kremų aš nemėgėja vo šokoladinė glazūra, ganašas, kitas reikalas o šiaip tikrai norisi tave pagirti, ženkliai judi pirmyn
Neryte, už Taviškį nežinia, ką atiduočiau
Neryte, už Taviškį nežinia, ką atiduočiau
aciu
prisiziurejau jusu grozybiu ir nesu savo barbe
dekui merginos
man patinka subtilus tortai (nekalbu apie vaikiskus tortus), todel puosiau kuo paprasciau aisku galejau pasistengti labiau issukti "rozytes", bet kai pamaciau, kad nesigauna rozytes, tada labai greitai susukau kringeliukus
man patinka subtilus tortai (nekalbu apie vaikiskus tortus), todel puosiau kuo paprasciau aisku galejau pasistengti labiau issukti "rozytes", bet kai pamaciau, kad nesigauna rozytes, tada labai greitai susukau kringeliukus
pamirsau parasyti,viduje nuostabusis Cipciuko medutis perteptas grietinele,grietinele su bananais ir grietinele su aguonom.puosiau sviestiniu kremu
QUOTE(Nerytė @ 2011 02 05, 18:47)
dekui merginos
man patinka subtilus tortai (nekalbu apie vaikiskus tortus), todel puosiau kuo paprasciau aisku galejau pasistengti labiau issukti "rozytes", bet kai pamaciau, kad nesigauna rozytes, tada labai greitai susukau kringeliukus
man patinka subtilus tortai (nekalbu apie vaikiskus tortus), todel puosiau kuo paprasciau aisku galejau pasistengti labiau issukti "rozytes", bet kai pamaciau, kad nesigauna rozytes, tada labai greitai susukau kringeliukus
neryte koks kremas puosimui?
o juodojo misko sokoladas man ir bet kuriuo atveju per kietas buna ( kambaio ar saldytuvo temperatura ) tai ir ketinu kita kart pilti daugiau pieno.
QUOTE(lioliuke @ 2011 02 05, 19:18)
neryte koks kremas puosimui?
o juodojo misko sokoladas man ir bet kuriuo atveju per kietas buna ( kambaio ar saldytuvo temperatura ) tai ir ketinu kita kart pilti daugiau pieno.
o juodojo misko sokoladas man ir bet kuriuo atveju per kietas buna ( kambaio ar saldytuvo temperatura ) tai ir ketinu kita kart pilti daugiau pieno.
As ant 100 g sokolado dedu mazdaug 35 g grietineles, 35 g sviesto. Super buna.
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 04, 21:40)
pasta222 , o nuo manęs 200 balų ...rožės puikios
ka jus merginos profes dar toli iki jusu
neryte jei man draugė prie kavos įdėtų tokio tortuko gabaliuką-susilydyčiau senai mačiau tą idėja,nors kokia čia idėja kai pažiūri,ir visad galvoju,kad tokį darysiu kokiam pasisėdėjimui su draugais
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 04, 22:38)
Gal galetumete pasidalinti kaip rozes is beze darete? As supratau, kad cia su antgaliuku, tik idomu ar iskart ant torto darete ar uzdejote jau padarytas? youtube maciau kaip rozes atskirai daro, bet kaip jas paskui uzdeda ant torto ir nesugadina tai man mistika
dariau ant kepurytes na kur specelei tam skirti. su peiliu nelabai, su žirklem geriausiai
dekui dar karta
o kremas ant virsaus darytas is grietineles, sarlot ir tirpinto sokolado su greitinele
o kremas ant virsaus darytas is grietineles, sarlot ir tirpinto sokolado su greitinele
mergaites kas gali mane paprotit kodel man sutraukia balta šokolada, tirbdžiau vonelei lig ir nieko o veliau fsio sutraukė iš anksto ačiu