Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

as irgi atnesu kelis
pirmi 2 tortai olestai biggrin.gif
snickers ,puosta sviestiniu kremu ir mmg
user posted image

medutis,sokoladas ir mmg
user posted image

tailandietiskas. cipciuko pastilazas
user posted image

snickers ir maskarpone. cipciuko pastilazas ir aisingas
user posted image
Atsakyti
atnesu ir as parodyti saviski juoda miska

tortas gavosi super, tik isimtas is saldytuvo torto sokoladinis sluoksnis (pyliau grietinele i sokolada) buvo kietokas, o pastovejes kamb. atsileido ir buvo super, kita karta dar praskiesciau sokolada ax.gif

stai jis rolleyes.gif
user posted image
norejau padaryti rozes, bet nelabai gavosi blush2.gif buvau tikra kad turiu maza zvaigzdute, o pasirodo ne, tai isejo kas isejo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Neryte, nu ir gerai , kam tos rozes biggrin.gif istikro labai graziai, originaliai atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 02 05, 16:48)
atnesu ir as parodyti saviski juoda miska

tortas gavosi super, tik isimtas is saldytuvo torto sokoladinis sluoksnis (pyliau grietinele i sokolada) buvo kietokas, o pastovejes kamb. atsileido ir buvo super, kita karta dar praskiesciau sokolada  ax.gif

stai jis  rolleyes.gif

na ne rozes isejo, bet papuosimas labai orginalus, graziai ziurisi smile.gif ir apetita zadina.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 05 vasario 2011 - 17:07
QUOTE(Milux @ 2011 02 05, 17:06)
Neryte, nu ir gerai , kam tos rozes biggrin.gif istikro labai graziai, originaliai atrodo thumbup.gif  wub.gif

zinoma, kam tos rozes jei bulves zydi cool.gif

QUOTE(kice @ 2011 02 05, 17:07)
na ne rozes isejo, bet papuosimas labai orginalus, graziai ziurisi smile.gif ir apetita zadina.. smile.gif

neiseijo, kryngeliai, bet man irgi patiko, visai neblogai ziurisi rolleyes.gif o svarbiausia, kad skanus gavosi, bus tu roziu... biggrin.gif
Atsakyti
Man Nerytes ir tortas, ir pacios foto wub.gif uzeinu i bloga ir geriuos kompozicijomis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 02 05, 17:17)
Man Nerytes ir tortas, ir pacios  foto wub.gif uzeinu i bloga ir geriuos kompozicijomis ir t.t.

flirt.gif dekui
Atsakyti
Laba vakara .nu va papuosiau ir as savo tortuka balto sokolado tortas su balto sokolado tvorele Cipsiuk dariau is princo sokolado viskas pavyko thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rueta: 05 vasario 2011 - 17:54
aš noriu pagirti k.lapelyte....matosi ženklus tobulejimas...varle man labai patiko...pirmasis su šokoladiniu kremu irgi labai fainas......šaunuole.....
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2011 02 04, 21:23)
imesiu nuoroda netycia aptikau skanaus ax.gif
http://www.diena.lt/...o-svente-329073

Vat toki malonuma ir man teke apturet, tik to pelesio labai nesimate kol neparagavom doh.gif . Kramtem vieni i kitus ziurejom ir tylejom kol krapstyt nepradejau lotuliukas.gif pelesiu is po kremo. Zinau jog grazino i parde atgavo pinigus. Bet yra nutike jog visa torta meciau lauk, vyras kreme rado metalo drozliu tokiu smulkiu kaip nuo sveitimo kempiniu doh.gif . Dziaugiaus jog nespejau vaikams tokio gerio atrikt. O dabar visi laimingi, nes tortus valgom gamintus namuose, be jokiu E ir kitu "gerybiu" o su jusu pagalba jie dar ir grazus patampa thumbup.gif .

O Nerytes "rozes" pas man jau planuose stovi tongue.gif . Nu super paprastas variantas, bet nebutu dasile blush2.gif taip sugalvot. O atrodo man labai labai wub.gif . Ir tinka mases nevalgantiems ir aplamai jos ant torto nemegstantiems pvz. MB doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2011 02 05, 18:52)
Laba vakara .nu va papuosiau ir as savo tortuka balto sokolado tortas su balto sokolado tvorele Cipsiuk dariau is princo sokolado viskas pavyko  thumbup.gif

seip grazu 4u.gif tik man ta lova labai jau neproporcongai atrodo, lyg tortas butu mazesnis uz pacia lova unsure.gif
Atsakyti
Paskaiciau straipsni ka tik blink.gif
Atsakyti