as irgi atnesu kelis
pirmi 2 tortai olestai
snickers ,puosta sviestiniu kremu ir mmg
medutis,sokoladas ir mmg
tailandietiskas. cipciuko pastilazas
snickers ir maskarpone. cipciuko pastilazas ir aisingas
atnesu ir as parodyti saviski juoda miska
tortas gavosi super, tik isimtas is saldytuvo torto sokoladinis sluoksnis (pyliau grietinele i sokolada) buvo kietokas, o pastovejes kamb. atsileido ir buvo super, kita karta dar praskiesciau sokolada
stai jis
norejau padaryti rozes, bet nelabai gavosi buvau tikra kad turiu maza zvaigzdute, o pasirodo ne, tai isejo kas isejo
tortas gavosi super, tik isimtas is saldytuvo torto sokoladinis sluoksnis (pyliau grietinele i sokolada) buvo kietokas, o pastovejes kamb. atsileido ir buvo super, kita karta dar praskiesciau sokolada
stai jis
norejau padaryti rozes, bet nelabai gavosi buvau tikra kad turiu maza zvaigzdute, o pasirodo ne, tai isejo kas isejo
Neryte, nu ir gerai , kam tos rozes istikro labai graziai, originaliai atrodo
QUOTE(Nerytė @ 2011 02 05, 16:48)
atnesu ir as parodyti saviski juoda miska
stai jis
stai jis
na ne rozes isejo, bet papuosimas labai orginalus, graziai ziurisi ir apetita zadina..
QUOTE(Milux @ 2011 02 05, 17:06)
Neryte, nu ir gerai , kam tos rozes istikro labai graziai, originaliai atrodo
zinoma, kam tos rozes jei bulves zydi
QUOTE(kice @ 2011 02 05, 17:07)
na ne rozes isejo, bet papuosimas labai orginalus, graziai ziurisi ir apetita zadina..
neiseijo, kryngeliai, bet man irgi patiko, visai neblogai ziurisi o svarbiausia, kad skanus gavosi, bus tu roziu...
Man Nerytes ir tortas, ir pacios foto uzeinu i bloga ir geriuos kompozicijomis ir t.t.
QUOTE(Bossi @ 2011 02 05, 17:17)
Man Nerytes ir tortas, ir pacios foto uzeinu i bloga ir geriuos kompozicijomis ir t.t.
dekui
aš noriu pagirti k.lapelyte....matosi ženklus tobulejimas...varle man labai patiko...pirmasis su šokoladiniu kremu irgi labai fainas......šaunuole.....
QUOTE(Rueta @ 2011 02 04, 21:23)
Vat toki malonuma ir man teke apturet, tik to pelesio labai nesimate kol neparagavom . Kramtem vieni i kitus ziurejom ir tylejom kol krapstyt nepradejau pelesiu is po kremo. Zinau jog grazino i parde atgavo pinigus. Bet yra nutike jog visa torta meciau lauk, vyras kreme rado metalo drozliu tokiu smulkiu kaip nuo sveitimo kempiniu . Dziaugiaus jog nespejau vaikams tokio gerio atrikt. O dabar visi laimingi, nes tortus valgom gamintus namuose, be jokiu E ir kitu "gerybiu" o su jusu pagalba jie dar ir grazus patampa .
O Nerytes "rozes" pas man jau planuose stovi . Nu super paprastas variantas, bet nebutu dasile taip sugalvot. O atrodo man labai labai . Ir tinka mases nevalgantiems ir aplamai jos ant torto nemegstantiems pvz. MB
QUOTE(Rueta @ 2011 02 05, 18:52)
Laba vakara .nu va papuosiau ir as savo tortuka balto sokolado tortas su balto sokolado tvorele Cipsiuk dariau is princo sokolado viskas pavyko
seip grazu tik man ta lova labai jau neproporcongai atrodo, lyg tortas butu mazesnis uz pacia lova
Paskaiciau straipsni ka tik