Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(neli @ 2011 02 05, 11:36)
Cipciuko figūrėlės dieviškos wub.gif ryškios, mašinytės kaip ten sako, "prikolnos". Tik va knysliuko ausys man užstrigo g.gif

nekava, kiek tortų thumbup.gif

Na na.... komentaras g.gif ....šeip tokios buvo ant foto ...bet įdomu .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 05, 10:03)
Ačiū  bigsmile.gif ...sugraušiu su visu puodeliu  lotuliukas.gif .

---------------------------------------------------------------------------

Na , mestelnu kelis naktinukus .

Cipciuk - labai grazu wub.gif man pirmajam torte graziausias dalykas, tai paklotelis biggrin.gif

QUOTE(nekava @ 2011 02 05, 10:08)
Labukas  4u.gif
As vis jus stebiu, skaitau jusu patarimus, groziuosi jusu sedevrais, o pati labai retai pasirodau  blush2.gif  nu bet siandien parodysiu kelis savo darbelius  blush2.gif

Labai noreciau antrojo torto didelio gabalelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 02 05, 12:07)
Cipciuk - labai grazu wub.gif  man pirmajam torte graziausias dalykas, tai paklotelis biggrin.gif
Labai noreciau antrojo torto didelio gabalelio wub.gif

...... nail.gif , suprantama , avatare kiek inžiūriu esate be paklotėlio hihihi.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 vasario 2011 - 12:14
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 04, 10:55)
papuosimas 2 valandos,o nuo iki 4h.
na bet pirma karta dariau,kita karta bus greiciau,kaip kad barbes dabar jau padarau per 1,3h (nuo iki)  thumbup.gif

darai kaip konvejeris, as ne viena valanda praleidziu ir ne 4 val. kartais,kaip sakai, ir niekis.
pvz. ta vestuviu tai per keleta dienu dariau, o kol pasiruosiau viska puosimui , mase ir t.t tai uzeme daugiau nei puse dienos. aisku as nesu profe tai man uz tai ilgai ir gaunas.
na, bet 4valandos nemanau jog labai jau cia ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 05, 12:13)
......  nail.gif , suprantama , avatare kiek inžiūriu esate be paklotėlio  hihihi.gif .

lotuliukas.gif Jus nepakartojama ir nemirtinga
Aciu, kad praskaidrinot dienauser posted image
Atsakyti
Sveikutes visos kepejeles,as tik nesenai prisijungiau prie sio tinklapio,bet mokausi jau senokai po truputi is jusu visu. Labai smagu kad dalinates savo patirtimi,mintimis,darbais.Tikrai daug idomiu dalyku suzinojau is jusu ir bandau daryti pati.Iki jusu tikrai dar laaaaaaaabai toli bet vis i prieki.Aciu jum uz tai :mirksiuk.Lenkiu galva tikrai daugumai is jusu,bet labiausiai Cipciukui,jusu darbai tiesiog sedevrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 05, 11:03)
Ačiū  bigsmile.gif ...sugraušiu su visu puodeliu  lotuliukas.gif .

---------------------------------------------------------------------------

Na , mestelnu kelis naktinukus .

Snikersas , pastilažas , masytė .... kaip jūs čia vis rašote " piknikas " pukuotuko draugų ....trečią kartą tokio pat nebedarysiu , nusibodo . doh.gif

Medutis , pastilažas , masytė ....iki kaulų čiulpų pažįstamos personos  doh.gif ...nė nebežinau , kaip sudėlioti jas , kokiom pozom , kitą kartą reikės daryti aukštielninkas  tongue.gif ....

na jau melyna masinyte man kokia faini,juokinga wub.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
padariau torciuka krikstynu mergytei, bet nuotraukele idesiu ryt, soriux, nes skubu ruostis i darba mirksiukas.gif
nezinau ka ir bedaryti, jau klausiau ir lyg gavau atsakyma ir dariau taip( dejau daugiau cukraus mases), bet mano daryta mmg mase vistiek slapiuoja. nezinau ka bedaryti, kas yra ne taip?
Papildyta:
is tos nevilties pamirsau pagirti visu torciukus. na jie toki nuostabus.
Akvilytes labai patiko su daug gelyciu, spalvos trokios mielos ir svelnios wub.gif
Cipciuko puikus darbeliai thumbup.gif wub.gif
ir visu kitu toki mieli, soriux kad nesuminejau niku, bet tikrai kepejeles esate visos labai saunios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal sirupo nedaverdi iki tam tikro laipsnio g.gif nu neturi jinai šlapiuoti...
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 05, 15:39)
padariau torciuka krikstynu mergytei, bet nuotraukele idesiu ryt, soriux, nes skubu ruostis i darba  mirksiukas.gif
nezinau ka ir bedaryti, jau klausiau ir lyg gavau atsakyma ir dariau taip( dejau daugiau cukraus mases), bet mano daryta mmg mase vistiek slapiuoja. nezinau ka bedaryti, kas yra ne taip?
Papildyta:
is tos nevilties pamirsau pagirti visu torciukus. na jie toki nuostabus.
Akvilytes labai patiko su daug gelyciu, spalvos trokios mielos ir svelnios  wub.gif
Cipciuko puikus darbeliai thumbup.gif  wub.gif
ir visu kitu toki mieli, soriux kad nesuminejau niku, bet tikrai kepejeles esate visos labai saunios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nededi mases i saldytuva?
Atsakyti
Uztat MMG as ir nedarau, nes ji man tokia kaprizinga, ko negaliu pasakyt apie pastilaza... wub.gif man MMG gal tik viena karta neslapiavo.
Atsakyti
Seniai ką berodžiau smile.gif
Balti- kakaviniai biskvitai su grietinėlės+tepamos varškės kremu su mandarinais ir aguonom. Puošta grietinėle, biskvito trupinukai ir gėlytės iš pastiliažo.

user posted image

Olestos turtingas kavos tortas. Puošta šokoladine saldainių mase ir gėlytės iš pastiliažo (likučius senus susidėjau).... Norėjau paišyt, ale teptuko gero neradau namuose, kažkur nukišau, tai teko gelbėt situaciją su gėlytėm.....

user posted image
Atsakyti