Zinai ka, Cipsiuk, eik tu po velniu , su tokiais sedevrais, varai mus i nevilti. Nu fantastiski tavo tortai, visus be isimties kopijuoju i tortu lobyna kaip nuostabias idejas ir pamokas
akvilytes - nuostabus sunekas - kaip tu toki uzdengei mase be jokiu plysimu??? Atrodo nepriekaistingai
Cia mano pauksciu pienas su persikais ir braskemis, dengtas pastliazu (Cipsiuko), puostas Cipsiuko geliu mases gelemis plius gum tragachan, aisingu.
Edita.Dita, nesinervuok taip, ateis ir į mūsų daržą šventė, kai turėsim tiek patirties, kaip mūsų Cipciukas Tavo tortas būtų labai labai gražus, tik kažkas kiek suprantu nutiko masės vientisumui, bet jis man vis tiek labai labai patinka
Akvilyte, Tau nėra neįmanomų formų matyt, sveikinu, esi labai šauni kepėja
Sveikos mergaites reikia pagalbos sakykit kaip reguoja grietinele su aisingu ar laikytusi zolyte is aisingo ant grietinele tepto torto ar nelabai aciu uz atsakyma.
Jetau, koks skirtumas - tortas su šuniuku ar tortas šuniukas? vis tiek abu pjaustyt reikia.... ieško sliekų kur nepalikę...
QUOTE(Divia @ 2011 01 28, 22:01)
O as ir pas jus ne tusciomis,su linkejimais ir padeka nuo savo mylimiausio zvejo:viduj-Zozefina(dar neragauta,bet itariu-nu labai...kai paragausim-ir su jumis pasidalinsiu),puosta- pastiliazas
aš su jumis kalbėjau? laisvas forumas,ir savo mintis galiu reikšti ten kur noriu esmė kiek kitokią šuniuką galima nuimti,o kai jis suformuotas kaip ir nebe..čia jau jūs kabinėjatės prie žodžių
Sveikos mergaites reikia pagalbos sakykit kaip reguoja grietinele su aisingu ar laikytusi zolyte is aisingo ant grietinele tepto torto ar nelabai aciu uz atsakyma.