Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Šaunus tortai mergytes......
atnešu ir aš viena.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 02 04, 23:29)
Šaunus tortai mergytes......
atnešu ir aš viena.....

na jau gelytes wub.gif
Atsakyti
va vaaaa, šitie du paskutiniai tai patys gražiausi wub.gif nes labai valgomi, labai labai apetitą keliantys, šaunuolės mergytės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 22:43)
va vaaaa, šitie du paskutiniai tai patys gražiausi  wub.gif  nes labai valgomi, labai labai apetitą keliantys, šaunuolės mergytės  wub.gif  thumbup.gif

..... merginos , nededam nevalgomų .... išbrokino , ot kokia , pas mus nėra pelėsio ...bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 02 04, 12:42)
Kad lankosi cia tai faktas  biggrin.gif  Ir speju is pradedanciuju bus, bet tikrai ne Olesta  schmoll.gif
Beje ji Vilniete  ax.gif

Panos kur jus ziurit, as atsidariau ta iki puslapi, bet nezina kur paziuret apie ta mase g.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 02 05, 01:36)
Panos kur jus ziurit, as atsidariau ta iki puslapi, bet nezina kur paziuret apie ta mase g.gif

Aciu, jau paziurejau
Atsakyti
nu ką aš padarysiu, jei dievinu šokoladinius tortus lotuliukas.gif mase dengtų šedevrų tai gaila pjauti, o čia be gailesčio kablelį žinočiau kur padėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2011 02 03, 15:16)
Niu pasakykit jūs man blondinei ar spalvų miltelius dedat tiesiai į paruoštą masę ar juos ištirpinat pirma g.gif  doh.gif nusipirkau turguj baltarusiškų dažų milteliais (sakė kad konditeriniai nors ant pokučio parodyta kaip kiaušinius dažyt) ir bijau ką daryt bo nežinau lotuliukas.gif  doh.gif

Dar norėjau kepėjėlių užklaust, ar visos trafaretus čia pas mus perkat, nu brangūs jie tai jomajo doh.gif kiek parsisiuntimas kainuoja jei siunčiatės kas ax.gif galit gal mestelt kokių puslapių su formom blush2.gif Ačiūū 4u.gif

ax.gif
Atsakyti
mamusiukai , jei nupieštas kiaušinis , tai kiaušiniams dažyti dažai , o ne konditerijai ...žinau , kad kai kurios naudojo ( ja ) , čia tavo teisė rinktis .

O jei vistik pasirinkai , kad naudosi ( o gal vistik nenaudok .... ax.gif ) , aišku padarai košelės pavidalu , tada dedi kur reikia .

Aš išsikerpu trafaretus pati , ir jų dešimtys įvairių , ir jie amžini , kam mokėti tokius pinigus ,....ir kokių formų tau reikia ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 vasario 2011 - 09:34
aš tai labai retai juos naudoju, bet jei iš viršaus dažyti, tai visada praskidžiu mažu kiekiu karšto vandens... jei dėsi miltukus tiesiai į masę tai ir bus grūdeliai-siūlai masėje, tuos miltukus reikia ištirpinti 4u.gif geriausias variantas dėti į karštą želatiną, tada ryški spalva gaunasi, bet reikia labai gerai išmaišyti, kad neliktų grūdelių, Cipciukas geriau paaiškintų visą šitą reikalą 4u.gif
Atsakyti
Pamiršau pasisveikinti ....labas rytas kepėjėlės , puošejėlės user posted image ... " gera diena " šiandien , o kava baigėsi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 vasario 2011 - 09:39
Ciciuk, prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti