Šaunus tortai mergytes......
atnešu ir aš viena.....
QUOTE(kirbe @ 2011 02 04, 23:29)
na jau gelytes
va vaaaa, šitie du paskutiniai tai patys gražiausi nes labai valgomi, labai labai apetitą keliantys, šaunuolės mergytės
QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 22:43)
va vaaaa, šitie du paskutiniai tai patys gražiausi nes labai valgomi, labai labai apetitą keliantys, šaunuolės mergytės
..... merginos , nededam nevalgomų .... išbrokino , ot kokia , pas mus nėra pelėsio ...
QUOTE(Atize @ 2011 02 04, 12:42)
Kad lankosi cia tai faktas Ir speju is pradedanciuju bus, bet tikrai ne Olesta
Beje ji Vilniete
Beje ji Vilniete
Panos kur jus ziurit, as atsidariau ta iki puslapi, bet nezina kur paziuret apie ta mase
QUOTE(airius @ 2011 02 05, 01:36)
Panos kur jus ziurit, as atsidariau ta iki puslapi, bet nezina kur paziuret apie ta mase
Aciu, jau paziurejau
nu ką aš padarysiu, jei dievinu šokoladinius tortus mase dengtų šedevrų tai gaila pjauti, o čia be gailesčio kablelį žinočiau kur padėti
QUOTE(mamusiuka @ 2011 02 03, 15:16)
Niu pasakykit jūs man blondinei ar spalvų miltelius dedat tiesiai į paruoštą masę ar juos ištirpinat pirma nusipirkau turguj baltarusiškų dažų milteliais (sakė kad konditeriniai nors ant pokučio parodyta kaip kiaušinius dažyt) ir bijau ką daryt bo nežinau
Dar norėjau kepėjėlių užklaust, ar visos trafaretus čia pas mus perkat, nu brangūs jie tai jomajo kiek parsisiuntimas kainuoja jei siunčiatės kas galit gal mestelt kokių puslapių su formom Ačiūū
Dar norėjau kepėjėlių užklaust, ar visos trafaretus čia pas mus perkat, nu brangūs jie tai jomajo kiek parsisiuntimas kainuoja jei siunčiatės kas galit gal mestelt kokių puslapių su formom Ačiūū
mamusiukai , jei nupieštas kiaušinis , tai kiaušiniams dažyti dažai , o ne konditerijai ...žinau , kad kai kurios naudojo ( ja ) , čia tavo teisė rinktis .
O jei vistik pasirinkai , kad naudosi ( o gal vistik nenaudok .... ) , aišku padarai košelės pavidalu , tada dedi kur reikia .
Aš išsikerpu trafaretus pati , ir jų dešimtys įvairių , ir jie amžini , kam mokėti tokius pinigus ,....ir kokių formų tau reikia ?
O jei vistik pasirinkai , kad naudosi ( o gal vistik nenaudok .... ) , aišku padarai košelės pavidalu , tada dedi kur reikia .
Aš išsikerpu trafaretus pati , ir jų dešimtys įvairių , ir jie amžini , kam mokėti tokius pinigus ,....ir kokių formų tau reikia ?
aš tai labai retai juos naudoju, bet jei iš viršaus dažyti, tai visada praskidžiu mažu kiekiu karšto vandens... jei dėsi miltukus tiesiai į masę tai ir bus grūdeliai-siūlai masėje, tuos miltukus reikia ištirpinti geriausias variantas dėti į karštą želatiną, tada ryški spalva gaunasi, bet reikia labai gerai išmaišyti, kad neliktų grūdelių, Cipciukas geriau paaiškintų visą šitą reikalą
Ciciuk, prašau