Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Reduke27,2011 02 04, 22:15]
[quote=anzeliukaspupuliukas,2011 02 04, 14:53]
va cia mano pirmas tortukas,spalvos isgautos is naturaliu produktu o lapukai su maistiniai piestukai blush-anim-cl.gif2
Labai mielas tortukas, tik va isduokit paslapti, kaip isgavot tokias grazias spalvytes? Kokias sultis dejot ar siaip ka? smile.gif
[/quote]
cia gal per greitai pagigiriau kad naturalu,na tos fioletines gelites tai ira jupi visniu skonio,oranzines tai apelsinu skonio,o siaip bandziau su morku sultim gaunasi grazi spalva truputi sviesesne bet nieko,o tos ruzavoos sviesej tai su burokeliu sultim,bet nepatarciau nes iskart kinta skonis pacios mases tampa kartus ir kvapas, siuliciau meliniu sultis na uogenie iseina grazus ruzvas atspalvis,dar noriu pasidalint kad ten kur rasoma kad zalia spalva isgauna su zalia arbata netiesa iseina vis tikia geltona spalva blush2.gif na tikiuosi padejau truputuka,beje gal po savaites dvieju vaziosiu i kauna maistiniu dazu kas is vilniaus galit kreiptis blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
unsure.gif fuiiiiiiii verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 22:28)
unsure.gif  fuiiiiiiii verysad.gif

kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(anzeliukaspupuliukas @ 2011 02 04, 21:30)
kas atsitiko?

niu Ruetos straipsnį paskaičiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 04, 20:36)
nojau tortuku gražumas blink.gif tik žiurėk ir žiurėk nei valgyt, nei miegot nebesinori...

čia gal nauja mada atėjo piėšimas ant torto g.gif  ar aš kažka praleidau  g.gif
Papildyta:
Tailandietiškas bananu tortas, aplietas šokoladu, rožės beze,  savo vartojimui,              greitukas biggrin.gif

Gal galetumete pasidalinti kaip rozes is beze darete? As supratau, kad cia su antgaliuku, tik idomu ar iskart ant torto darete ar uzdejote jau padarytas? youtube maciau kaip rozes atskirai daro, bet kaip jas paskui uzdeda ant torto ir nesugadina tai man mistika g.gif
Atsakyti
Anzeliukpupuliuk, aciu, kol maistiniu dazu neturiu, bandysiu ir as eksperimentuot smile.gif
Gal kuri pamenat kurioj temoj renka uzsakymus is UK parduotuviu? Neberandu doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 22:37)
niu Ruetos straipsnį paskaičiau  rolleyes.gif

sori galvojau pasibjaurejei kaip as isgaunu spalvas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 02 04, 21:39)
Gal kuri pamenat kurioj temoj renka uzsakymus is UK parduotuviu? Neberandu  doh.gif  Aciu  4u.gif

iki vasario 1 d. rinko Naitas 4u.gif
Atsakyti
Tavo poso dar nebuvo kai rašiau 4u.gif sorry, reikėjo su niku atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anzeliukaspupuliukas @ 2011 02 04, 22:40)
sori galvojau pasibjaurejei kaip as isgaunu spalvas blush2.gif

As ta pati pagalvojau lotuliukas.gif
nu bet jauciu nekoks kaifas prapjovus torta rasti pelesius doh.gif brrrr net nupurte doh.gif
ne veltui jau seniai pati kepuosi - ir skanu ir sviezia biggrin.gif
Atsakyti
Tai mano treciasis bandymas kept tortuka blush2.gif Tarp Jusu sedevru, net geda rodytis blush2.gif
Rafaelo biskvitai(dariau 2 kakavinius, 2 baltus, 1 su aguonom) pertepti sviestiniu (sviestas+kondensuotas) ir grietines kremais. Puosta sokoladu ir grietinele.
Aisku dabar jau matau savo spragas, bet kitam kartui jau zinosiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 02 04, 23:11)
Tai mano treciasis bandymas kept tortuka  blush2.gif  Tarp Jusu sedevru, net geda rodytis blush2.gif
Rafaelo biskvitai(dariau 2 kakavinius, 2 baltus, 1 su aguonom) pertepti sviestiniu (sviestas+kondensuotas) ir grietines kremais. Puosta sokoladu ir grietinele.
Aisku dabar jau matau savo spragas, bet kitam kartui jau zinosiu  4u.gif
user posted image

labai grazus torciukas thumbup.gif
Atsakyti