[quote=Reduke27,2011 02 04, 22:15]
[quote=anzeliukaspupuliukas,2011 02 04, 14:53]
va cia mano pirmas tortukas,spalvos isgautos is naturaliu produktu o lapukai su maistiniai piestukai 2
Labai mielas tortukas, tik va isduokit paslapti, kaip isgavot tokias grazias spalvytes? Kokias sultis dejot ar siaip ka?
[/quote]
cia gal per greitai pagigiriau kad naturalu,na tos fioletines gelites tai ira jupi visniu skonio,oranzines tai apelsinu skonio,o siaip bandziau su morku sultim gaunasi grazi spalva truputi sviesesne bet nieko,o tos ruzavoos sviesej tai su burokeliu sultim,bet nepatarciau nes iskart kinta skonis pacios mases tampa kartus ir kvapas, siuliciau meliniu sultis na uogenie iseina grazus ruzvas atspalvis,dar noriu pasidalint kad ten kur rasoma kad zalia spalva isgauna su zalia arbata netiesa iseina vis tikia geltona spalva na tikiuosi padejau truputuka,beje gal po savaites dvieju vaziosiu i kauna maistiniu dazu kas is vilniaus galit kreiptis
fuiiiiiiii
QUOTE(anzeliukaspupuliukas @ 2011 02 04, 21:30)
kas atsitiko?
niu Ruetos straipsnį paskaičiau
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 04, 20:36)
nojau tortuku gražumas tik žiurėk ir žiurėk nei valgyt, nei miegot nebesinori...
čia gal nauja mada atėjo piėšimas ant torto ar aš kažka praleidau
Papildyta:
Tailandietiškas bananu tortas, aplietas šokoladu, rožės beze, savo vartojimui, greitukas
čia gal nauja mada atėjo piėšimas ant torto ar aš kažka praleidau
Papildyta:
Tailandietiškas bananu tortas, aplietas šokoladu, rožės beze, savo vartojimui, greitukas
Gal galetumete pasidalinti kaip rozes is beze darete? As supratau, kad cia su antgaliuku, tik idomu ar iskart ant torto darete ar uzdejote jau padarytas? youtube maciau kaip rozes atskirai daro, bet kaip jas paskui uzdeda ant torto ir nesugadina tai man mistika
QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 22:37)
niu Ruetos straipsnį paskaičiau
sori galvojau pasibjaurejei kaip as isgaunu spalvas
QUOTE(Reduke27 @ 2011 02 04, 21:39)
Gal kuri pamenat kurioj temoj renka uzsakymus is UK parduotuviu? Neberandu Aciu
iki vasario 1 d. rinko Naitas
Tavo poso dar nebuvo kai rašiau sorry, reikėjo su niku atsakyti
QUOTE(anzeliukaspupuliukas @ 2011 02 04, 22:40)
sori galvojau pasibjaurejei kaip as isgaunu spalvas
As ta pati pagalvojau
nu bet jauciu nekoks kaifas prapjovus torta rasti pelesius brrrr net nupurte
ne veltui jau seniai pati kepuosi - ir skanu ir sviezia
Tai mano treciasis bandymas kept tortuka Tarp Jusu sedevru, net geda rodytis
Rafaelo biskvitai(dariau 2 kakavinius, 2 baltus, 1 su aguonom) pertepti sviestiniu (sviestas+kondensuotas) ir grietines kremais. Puosta sokoladu ir grietinele.
Aisku dabar jau matau savo spragas, bet kitam kartui jau zinosiu
Rafaelo biskvitai(dariau 2 kakavinius, 2 baltus, 1 su aguonom) pertepti sviestiniu (sviestas+kondensuotas) ir grietines kremais. Puosta sokoladu ir grietinele.
QUOTE(vivir @ 2011 02 04, 23:11)
Tai mano treciasis bandymas kept tortuka Tarp Jusu sedevru, net geda rodytis
labai grazus torciukas