Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 18:26)
aukščiausios klasės puošimo tortukai  thumbup.gif nemokėčiau puošti pati, tai žinau kur tortus gaučiau  wub.gif

pataikauji, mieloji bigsmile.gif iki tos klasės dar man biški toli, alia gal būt kada nors ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 02 04, 17:30)
oi kiek torciuku 4u.gif ir tokie mieli wub.gif
Cipciuk, useliai drugeliui is ko???

Iesaku idejos torciukui draugei  doh.gif

imsiu žabo, šitas klausimas trečias šią savaitę - iš gėlių viduriukų, Cipciukas rašė, sulenkia per vidurį ir perkerpa ir sukiša į drugelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 02 04, 17:30)
oi kiek torciuku 4u.gif ir tokie mieli wub.gif
Cipciuk, useliai drugeliui is ko???

Iesaku idejos torciukui draugei  doh.gif

Jau atsakė Olesta , dėkui jai 4u.gif

spyglis2 ...hmmmmmm kai priminė .... jaunystę , dailės pamokas , akvarelę ...gražu wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 04 vasario 2011 - 18:43
Šaunuolės, visų labai gražūs tortai, o kad skanūs net neabejoju
Atsakyti
nojau tortuku gražumas blink.gif tik žiurėk ir žiurėk nei valgyt, nei miegot nebesinori...

čia gal nauja mada atėjo piėšimas ant torto g.gif ar aš kažka praleidau g.gif
Papildyta:
Tailandietiškas bananu tortas, aplietas šokoladu, rožės beze, savo vartojimui, greitukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 04, 19:36)
nojau tortuku gražumas blink.gif tik žiurėk ir žiurėk nei valgyt, nei miegot nebesinori...

čia gal nauja mada atėjo piėšimas ant torto g.gif  ar aš kažka praleidau  g.gif
Papildyta:
Tailandietiškas bananu tortas, aplietas šokoladu, rožės beze,  savo vartojimui,              greitukas biggrin.gif
user posted image

nuostabu smile.gif
Atsakyti
pasta222,labai grazus tortukas 4u.gif
Atsakyti
va kaip savaitgalis taip tortuku kruva ir vienas uz kita grazesni doh.gif tikrai saunuoles, kaip parodoj wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasta222, tau nuo manęs 100 balų, labai gražus tortas 4u.gif
Atsakyti
pasta222 , o nuo manęs 200 balų tongue.gif ...rožės puikios wub.gif
Atsakyti
[quote=anzeliukaspupuliukas,2011 02 04, 14:53]
va cia mano pirmas tortukas,spalvos isgautos is naturaliu produktu o lapukai su maistiniai piestukai blush-anim-cl.gif2
Labai mielas tortukas, tik va isduokit paslapti, kaip isgavot tokias grazias spalvytes? Kokias sultis dejot ar siaip ka? smile.gif
Atsakyti
imesiu nuoroda netycia aptikau skanaus ax.gif
http://www.diena.lt/...o-svente-329073
Atsakyti