Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

tipo Cipciukas kas diena is Maximos nešinas dėžėm gryžta ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2011 02 04, 16:40)
tipo Cipciukas kas diena is Maximos nešinas dėžėm gryžta ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu cipciukas gal ir ne lotuliukas.gif tiesiog vardinu labai pigu ir patikima buda. jei nori prabangos, tai dailininku parduotuvese yra pirkti kartono, nori 3mm nori 5mm storio, jis irgi ji gerai pamenu vatmanais. studiju laikais pigumo sumetimais pirkdavom pilka kartona, ji butina aplenkti, o vat jei pirksi balta, tai jo pavirsisu gan slidus ir jei tortas nera labai minkstas net rengti teoriskai nereikia biggrin.gif tik jis dvigubai uz pilka kartona brangesnis.

dabar sumasciau kad namu salygom galima pasidaryt ir tokius padekliuku kaip kad olestos pirkti - imi ta pilka kartona apklijuoji dvipuse lipnia juosta pavirsiu, be tarpeliu ir paemi folija, kiek paglamzai rankose ir klijuoji ant folijos, se tau ir faktura. amzinas padekliukas, nuo studiju laiku dar yra projektu ant to kartono darytu ir klijuotu su dvipuse - niekaip nenuplesi
Atsakyti
As suzaveta siandien parodyais tortais, nuo pirmu tortu iki n-tuju cipciuko wub.gif

QUOTE(julioske @ 2011 02 04, 16:01)
cipciuk, kaip visada tobula biggrin.gif ale turiu pastebejima bmw spidometre reikejo ties 200km/h rodykle deti hihihi.gif (nebent cia myliom rasyta, tai jau bus 'padorus' 120 km/h) hihihi.gif

as irgi apie tas mylias pagalvojau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, nelabai zinau ar galiu cia rasyt toki dalyka, bet ieskau kepejos klaipedoje blush2.gif
Atsakyti
va, specialiai bombai, nepaingejau dar karta i virsu uzbegt, cia cipciuko budas kaip apvilkti padekliukus
user posted image
pasakyk kad cia ne paprasta kartonine deze tongue.gif
Atsakyti
Mano pirmas bandymas su maršmelousų gėlytėm smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2011 02 04, 17:03)
Mano pirmas bandymas su maršmelousų gėlytėm  smile.gif

oi, kokios gražios gėlytės g.gif man tai visad gaunasi tokia masė, kad nelaiko formos... lapeliai linksta ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 04 vasario 2011 - 16:12
Cipciuko Žozefina. grietinėlė. Vaišinsiu savo darbdavę, ateina į svečius, tai nepersistengiau, kad nepagalvotų, kad per daug stengiuosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet prie arbatos bus pats tas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 04, 17:12)
oi, kokios gražios gėlytės  g.gif  man tai visad gaunasi tokia masė, kad nelaiko formos... lapeliai linksta ir viskas

krakmolo idek ir nelinks tau 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

visų tortukai labai gražūs, stengiatės merginos, tobulėjat, šaunuolės mirksiukas.gif

mačiau apie laiką kalbėjot, tai man eilinį tortą papuošt reikia 2-3 valandų (čia iš serios šimtą kartų darytas), o jei kažkoks naujas - nuo 3 iki 4 valandų cool.gif čia vien puošimas rolleyes.gif mane išmestų iš darbo, matydami kokias tempais aš cackinuos cool.gif

šimtas metų čia nerodžiau nieko smile.gif vieną įdomesni įmesniu, o daugiau visi "vienodi" smile.gif
viduj turtingas kavos tortas, MMG. tema aiški - vizija apie kelionę į Paryžių rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 04 vasario 2011 - 17:06
Cipciuko mergelė - gėlelė, 100 balų thumbup.gif wub.gif

Simisimi84 ir Gude, gražūs Jūsų tortukai 4u.gif

Spygli2, Tau už originalumą tortų tai medalį reikia duoti, išskirtiniai, įdomūs, originalūs Tavo tortai ir jokie jie ne vienodi schmoll.gif aukščiausios klasės puošimo tortukai thumbup.gif nemokėčiau puošti pati, tai žinau kur tortus gaučiau wub.gif
Atsakyti
oi kiek torciuku 4u.gif ir tokie mieli wub.gif
Cipciuk, useliai drugeliui is ko???

Iesaku idejos torciukui draugei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 04 vasario 2011 - 17:30