tipo Cipciukas kas diena is Maximos nešinas dėžėm gryžta ?
QUOTE(Bomba @ 2011 02 04, 16:40)
tipo Cipciukas kas diena is Maximos nešinas dėžėm gryžta ?
nu cipciukas gal ir ne tiesiog vardinu labai pigu ir patikima buda. jei nori prabangos, tai dailininku parduotuvese yra pirkti kartono, nori 3mm nori 5mm storio, jis irgi ji gerai pamenu vatmanais. studiju laikais pigumo sumetimais pirkdavom pilka kartona, ji butina aplenkti, o vat jei pirksi balta, tai jo pavirsisu gan slidus ir jei tortas nera labai minkstas net rengti teoriskai nereikia tik jis dvigubai uz pilka kartona brangesnis.
dabar sumasciau kad namu salygom galima pasidaryt ir tokius padekliuku kaip kad olestos pirkti - imi ta pilka kartona apklijuoji dvipuse lipnia juosta pavirsiu, be tarpeliu ir paemi folija, kiek paglamzai rankose ir klijuoji ant folijos, se tau ir faktura. amzinas padekliukas, nuo studiju laiku dar yra projektu ant to kartono darytu ir klijuotu su dvipuse - niekaip nenuplesi
As suzaveta siandien parodyais tortais, nuo pirmu tortu iki n-tuju cipciuko
as irgi apie tas mylias pagalvojau
QUOTE(julioske @ 2011 02 04, 16:01)
cipciuk, kaip visada tobula ale turiu pastebejima bmw spidometre reikejo ties 200km/h rodykle deti (nebent cia myliom rasyta, tai jau bus 'padorus' 120 km/h)
as irgi apie tas mylias pagalvojau
va, specialiai bombai, nepaingejau dar karta i virsu uzbegt, cia cipciuko budas kaip apvilkti padekliukus
pasakyk kad cia ne paprasta kartonine deze
pasakyk kad cia ne paprasta kartonine deze
Mano pirmas bandymas su maršmelousų gėlytėm
QUOTE(gude @ 2011 02 04, 17:03)
Mano pirmas bandymas su maršmelousų gėlytėm
oi, kokios gražios gėlytės man tai visad gaunasi tokia masė, kad nelaiko formos... lapeliai linksta ir viskas
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 04, 17:12)
oi, kokios gražios gėlytės man tai visad gaunasi tokia masė, kad nelaiko formos... lapeliai linksta ir viskas
krakmolo idek ir nelinks tau
sveikos
visų tortukai labai gražūs, stengiatės merginos, tobulėjat, šaunuolės
mačiau apie laiką kalbėjot, tai man eilinį tortą papuošt reikia 2-3 valandų (čia iš serios šimtą kartų darytas), o jei kažkoks naujas - nuo 3 iki 4 valandų čia vien puošimas mane išmestų iš darbo, matydami kokias tempais aš cackinuos
šimtas metų čia nerodžiau nieko vieną įdomesni įmesniu, o daugiau visi "vienodi"
viduj turtingas kavos tortas, MMG. tema aiški - vizija apie kelionę į Paryžių
visų tortukai labai gražūs, stengiatės merginos, tobulėjat, šaunuolės
mačiau apie laiką kalbėjot, tai man eilinį tortą papuošt reikia 2-3 valandų (čia iš serios šimtą kartų darytas), o jei kažkoks naujas - nuo 3 iki 4 valandų čia vien puošimas mane išmestų iš darbo, matydami kokias tempais aš cackinuos
šimtas metų čia nerodžiau nieko vieną įdomesni įmesniu, o daugiau visi "vienodi"
viduj turtingas kavos tortas, MMG. tema aiški - vizija apie kelionę į Paryžių
Cipciuko mergelė - gėlelė, 100 balų
Simisimi84 ir Gude, gražūs Jūsų tortukai
Spygli2, Tau už originalumą tortų tai medalį reikia duoti, išskirtiniai, įdomūs, originalūs Tavo tortai ir jokie jie ne vienodi aukščiausios klasės puošimo tortukai nemokėčiau puošti pati, tai žinau kur tortus gaučiau
Simisimi84 ir Gude, gražūs Jūsų tortukai
Spygli2, Tau už originalumą tortų tai medalį reikia duoti, išskirtiniai, įdomūs, originalūs Tavo tortai ir jokie jie ne vienodi aukščiausios klasės puošimo tortukai nemokėčiau puošti pati, tai žinau kur tortus gaučiau
oi kiek torciuku ir tokie mieli
Cipciuk, useliai drugeliui is ko???
Iesaku idejos torciukui draugei
Cipciuk, useliai drugeliui is ko???
Iesaku idejos torciukui draugei