Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

fainus tortukai thumbup.gif , kai pirmi tai tykrai neblogi, netai kaip mano, pirmi buvo micams sušerti rolleyes.gif . O neles thumbup.gif tortukas
Atsakyti
neli kekpiniukas wub.gif

Olestos .... wub.gif

Vaidulytes .... wub.gif

Mergaitės pamiršau , kas dar buvo unsure.gif , nes tiek pričiauškėte , kad pasimiršo kieno koki tortai doh.gif . blush2.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

Tai aš irgi pora įdėsi ..jums leidus .

Brašninis tortas , pastilažas ( kuris nesigauna Vaidulytei ) , masytė , skirtas mažai mergytei , turėjo būti meškiukas , bet ta lėlytė fifi mane taip pakerėjo , kad tą stulpelį į rankas jai įdaviau .

user posted image

Antras - Morenginis tortas , pastilažas ..... merginos dovana vaikinui .

user posted image
Atsakyti
Cipciukas vėl šedevrų padavė bigsmile.gif wub.gif Tas pirmas iš vis nerealus, spalvytės thumbup.gif
Atsakyti
Kas dėl video ..... ten mažai želatinos , niekada taip nesutruks masė , ir nebus tokie sutrūkę kočiojant kraštai , jei jos bus pakankamai .

Dėkui neli .
Atsakyti
Cipciuk Jusu tortais su Fifi pasakiskas, toks svelnutis atrodo, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 04 vasario 2011 - 14:53
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 04, 14:33)
[
-------------------------------------------------------------------------------------

Tai aš irgi pora įdėsi ..jums leidus .

Brašninis tortas , pastilažas ( kuris nesigauna Vaidulytei ) , masytė , skirtas mažai mergytei , turėjo būti meškiukas , bet ta lėlytė fifi mane taip pakerėjo , kad tą stulpelį į rankas jai įdaviau .

Antras - Morenginis tortas , pastilažas ..... merginos dovana vaikinui .

Brašninis tai čia braškinis g.gif , ar dar kažkok ko aš nežinau unsure.gif

o merginos vaikinas, nebus sužavėtas jei jam reiktų su BMW varyti ant 75 greičio cool.gif lotuliukas.gif

o jei rimtai, jeckau kleckau , kas per dailumas, kas per grožis ir kaip reikia juos pjauti neturiu supratimo doh.gif , tik pasidedi ir grožiesi wub.gif , labai gražu
Atsakyti
Naktibalda , na jis tik ką nusipirko BMW ....draugė liepė rodyklę uždėti ant 50 , sakau turėk mergaite sarmatos , kaip jam jaustis ...tai nusileido iki 75 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 04, 15:49)

cipciuk, kaip visada tobula biggrin.gif ale turiu pastebejima bmw spidometre reikejo ties 200km/h rodykle deti hihihi.gif (nebent cia myliom rasyta, tai jau bus 'padorus' 120 km/h) hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 04, 15:00)
Naktibalda , na jis tik ką nusipirko BMW ....draugė liepė rodyklę uždėti ant 50 , sakau turėk mergaite sarmatos , kaip jam jaustis ...tai nusileido iki 75  biggrin.gif

užskaitom tada lotuliukas.gif

QUOTE(julioske @ 2011 02 04, 15:01)
cipciuk, kaip visada tobula biggrin.gif ale turiu pastebejima bmw spidometre reikejo ties 200km/h rodykle deti hihihi.gif (nebent cia myliom rasyta, tai jau bus 'padorus' 120 km/h) hihihi.gif

čia matai kitoks BMW kol reguliuos mergina bus geriausiu atveju 75, nes kaip matom jau išderėta kažkiek hihihi.gif
Atsakyti
nerealūs tortukai thumbup.gif
man čia dar klausimas pasistojo, iš kur gaunat tokio gražaus popieriuko padėkliukams ir kartono ? as retai kepu tortus, ir tai pastovi bėda- iš kur padaryti padėkliuką, o tos kurios kepate po kelis tortus per savaitę ? kaip organizuojatės šitą reikalą ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2011 02 04, 16:23)
nerealūs tortukai  thumbup.gif
man čia dar klausimas pasistojo, iš kur gaunat tokio gražaus popieriuko padėkliukams ir kartono ? as retai kepu tortus, ir tai pastovi bėda- iš kur padaryti padėkliuką, o tos kurios kepate po kelis tortus per savaitę ? kaip organizuojatės šitą reikalą ?  ax.gif

pasakysiu as nors kepu tikrai ne kas savaite. padekliukus darau is kartono deziu (nueini i mxe ar kita parduotuve ir paprasai deziu), issikerpi reikiama dydi. as kerpu du kvadratus/staciakampius ir juos tarpusavy dvipuse juosta suklijuoju. tada nusiperki parduotuvej vyniojamo popieriaus ir apvelki taip kaip parodyta virsutinej papuosimu temoj, nors as naudoju dvipuse o ne paprasta lipnia juosta, taip graziau apsilenkia.

kai negavau norimos spalvos popieriaus (cia laivui reikejo melyno) tai nusipirkau persvieziama vyniojama celofana(popierium liezuvis nesivercia vadint) ir paprasta melynos spalvos vatmana. priklijavau is pradziu vatmana, o ant virsaus ta celofana. mano dvipuse yra persvieciama (nes buna ir baltos) tai kampuciuose ant gerosios puses tarpusavyje suklijavau ir vatmana su tuo celofanu, kad nenuslystu ginkdie, nors jei butu nepersvieciama tai irgi klijuociau, tik toje vietoje kur desis tortas
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 02 04, 15:01)

Apsimeskime , kad mylios topsecret.gif... tongue.gif
Atsakyti