Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2011 02 04, 12:32)
aš tai neįsivaizduoju, kaip galima per 4 val jį padaryti... mano paprasčiausi tortai 4val užima, o tokie sudėtingesni, tai ir 8val. nu ką šaunuolė, kad taip greit moki daryt

:karšta: tai viskas su manim gerai biggrin.gif

va pvz šitas... šiandien aš jį puošiau beveik 2,5val... jis jau buvo apdengtas ir smulkias gelytes turėjau... nu man tai prie tų tortų tai sprogsta laikas unsure.gif o tai kur dar iškepimas, sutepimas, išlyginimas, masės pasigaminimas ir ttt.... nu kaži ar į 4val tilpčiau g.gif o čia juk paprastutis tortukas net nėr į ką žiūrėt unsure.gif

medutis, mmg...
user posted image

kažkaip natūroj gražesnis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 04 vasario 2011 - 13:14
QUOTE(kice @ 2011 02 04, 14:08)
visa laidele reikejo perziureti - nuo pradziu smile.gif
  na as nedrisciau taip garsiai suvaryti i miltus tos moteriskes.. nes viena karta, nesenai, parasiau, kad internetineje parduotuvejke truksta kainu ir kontaktu - tai buciau musti gavusi, jei buciau realiai pasakiusi, o ne virtualiai  lotuliukas.gif
  As bandau speti, kad moteriske dirbo su pastilazu.. Receptas tikriausiai is SM. Padare viena klaida - pridejo perdaug pudros, pastilazas pastovejo, subrendo - ir pasidare trapus.. I pastilaza negalima padauginti pudros ir butina ji palaikyti bent pusdieni. Tada jo konsistencija labai pasikeicia, jis pakieteja, sutvirteja. smile.gif
p.s. paskutiniu metu dengiu tik pastilazu - prisijaukinau ji  smile.gif

OT smile.gif kice, tai kad toje internet. parduot. yra adresai ir kontaktai!!!.. baigiam apie tai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kol savaitgalinių tortukų daug nepridėjot įmesiu savo, idėja kopijuota, viduj rafaelo, dengta pastilažu smile.gif
user posted image
as kaip visada uziraunu po akvilytės wub.gif wub.gif wub.gif labai gražus tortukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 04 vasario 2011 - 13:16
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 04, 14:13)
:karšta: tai viskas su manim gerai  biggrin.gif

va pvz šitas... šiandien aš jį puošiau beveik 2,5val... jis jau buvo apdengtas ir smulkias gelytes turėjau... nu man tai prie tų tortų tai sprogsta laikas  unsure.gif  o tai kur dar iškepimas, sutepimas, išlyginimas, masės pasigaminimas ir ttt.... nu kaži ar į 4val tilpčiau  g.gif  o čia juk paprastutis tortukas  net nėr į ką žiūrėt  unsure.gif

medutis, mmg...

kažkaip natūroj gražesnis  cool.gif

yra yra i paziureti.laaabai grazus
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 04, 10:59)
paskaiciau ir nusisypsojau, nezinau kodel. bet daugelis klientu man yra pasake, tai jei nevalgyti tai kam ja tada isviso deti, juk tortas tam ir yra, kad ji visa 'sulapnoti'. mano nuomone tai aisku truputi juokinga, bet cia kas kaip supranta. smile.gif

drinks_cheers.gif 100 %
Atsakyti
merginos kaip isideti cia foto?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 04, 13:13)

Nu jo ner i ka ziuret doh.gif . Labai grazuolis tortukas, super. Ir spalvytes tokios wub.gif .
Sakykit o kaip ta smailuji galiuka is bendros mases t.y. be jokiu ipjovimu ir padengiat? Bet pirma ji ir pradedat dengt ane? Nes bandziau panasios formos, tai man tie smaigaliai gavosi ššš......

O tam video tai net apipjaustymas (tortu:) ) nezgrabnai atlikta atrode schmoll.gif . Gausiai apacias uzdenginet reiktu kad paslept.
Atsakyti
QUOTE(anzeliukaspupuliukas @ 2011 02 04, 14:23)
merginos kaip isideti cia foto?

pora puslapiu atgal simisismi84 parase mirksiukas.gif
Atsakyti
nu gana gi, nebetaršykim tos tetos, tema ne apie tai 4u.gif

va savaitgaliui skarbonkę alaus pataršom geriau biggrin.gif Cipciuko medučio lakšteliai su karameliniu kremu... dengta Cipciuko pastiliažu... gaila nesimato ant foto visų išlinkimų ir t.t. nesu fortigrapierius tinkamas...tortukas labai nedickas, tik 2,5 kg toks butaforinis... smile.gif

user posted image

user posted image

ir beje padėkliukas iš tos „nekontaktiškos“ parduotuvės wub.gif savininkai fantastiški ir kontaktiški wub.gif wub.gif wub.gif

Akvilyte, tikrai matosi, kur „padėjai“ tiek laiko, tortukas labai gražus, norint dailiai padaryti, tikrai daug laiko suėda, kitą kartą ir 3-4 valandas vien puošimui atiduodi kai jau gatavos ir masės ir papuošimai, kol sudėlioji viską nuo a iki z, o Tavo tortai visi nuostabūs 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 04 vasario 2011 - 13:35
akvilyte super torciukas. As visada zaviuosi jusu tortu svelniomis spalvomis. Aisku apie kruopstuma jau nera ne ka kalbeti cia kaip kazkas sake apie cipciuko tortukus ,jog kartojames jus girdamos,bet jus vistiek kiekviena karta sugebat mus nustebinti thumbup.gif

oi Olesta koks nuostabus tortas ir ideja thumbup.gif mano vyras saldumynu nelabai megsta,bet manau gaves toki torta butu tikrai patenkintas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaura: 04 vasario 2011 - 13:38
tai va, kad norint pagirti Cipciuką, tai reikia dar gerai žodžių kišenėj pasieškoti, nes jos talentui apibūdinti kartais jų pritrūksta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 14:34)
nu gana gi, nebetaršykim tos tetos, tema ne apie tai  4u.gif

va savaitgaliui skarbonkę alaus pataršom geriau  biggrin.gif  Cipciuko medučio lakšteliai su karameliniu kremu... dengta Cipciuko pastiliažu... gaila nesimato ant foto visų išlinkimų ir t.t. nesu fortigrapierius tinkamas...tortukas labai nedickas, tik 2,5 kg toks butaforinis... smile.gif

grazutis, dar viduj napoleona su alum ideciau (maciau klajoja toks receptas cia)
atsiprasau uz of topic ....vat idomu kokia vieno padekliuko kaina? kazkiek panasi i kainas is cia? http://www.cakecraft...18/54/index.htm

siaip sioj pardej asjau nusiziurejau si bei ta... nesulaukiu kovo, kada finansai leis nusipirkti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 04 vasario 2011 - 13:42