atnesu siandien as savo tortuka. bandziau saldaniu sokoladine mase,nelabai ji man patiko du kartus dariau ir abu kartus kazkodel ne vientisa gavosi,visa laime,kad dariau pinigu maisa,tai gal taip labai akiu ''nebadys'',o gal kas ir patarsit kodel ji man gavosi tokiom kaip oro puslytem??? viduje medutis.
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 04, 12:55)
papuosimas 2 valandos,o nuo iki 4h.
na bet pirma karta dariau,kita karta bus greiciau,kaip kad barbes dabar jau padarau per 1,3h (nuo iki)
na bet pirma karta dariau,kita karta bus greiciau,kaip kad barbes dabar jau padarau per 1,3h (nuo iki)
aš tai neįsivaizduoju, kaip galima per 4 val jį padaryti... mano paprasčiausi tortai 4val užima, o tokie sudėtingesni, tai ir 8val. nu ką šaunuolė, kad taip greit moki daryt
QUOTE(miskouoga @ 2011 02 04, 09:41)
Oj ačiū labai
QUOTE(Milux @ 2011 02 04, 11:42)
Siges, as dariau gulinti meskiuka, vienos normos meducio tikrai neuzteks, na nebent tu ji labai maza nori daryt.
Aš kur radau meškį, tai ten reikia 20 vnt. 16 cm skersmens medučio lakštų, tai čia kažin DVIGUBA norma? Ar 1,5 kokios? Medučio dar nedarius, tai nežinau, dėl to ir kamantinėju Nes jei dviguba, tai galva sukasi nuo 2 litrų grietinės
Nes jei baisiai didelis lokys gausis, paskui nerasiu, kas man jį suvalgys
nu dar baisiau aš čia prie ko nepažįstu šitos tetos ir tokios masės rankose nesu turėjusi ir tortus išlyginu prieš dengdama ir dengiu ploniau
Olesta,2011 02 04, 13:44
Prajuokinot, su ta teta QUOTE
nepažįstu šitos tetos
QUOTE(kice @ 2011 02 04, 12:06)
atsiprašau už OT, bet ar tikrai šioje nuorodoje tą tortą dengia? taip įdomu pažiūrėti, bet čia kažkokį maistą gamina, tikrai ne tortuką...
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 04, 14:02)
atsiprašau už OT, bet ar tikrai šioje nuorodoje tą tortą dengia? taip įdomu pažiūrėti, bet čia kažkokį maistą gamina, tikrai ne tortuką...
pasukit iki vidurio daugmaž
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 04, 13:02)
Perziurek nuo pradziu iki pabaigos, klipa ir pamatysi
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 04, 14:02)
ten labai trumpai, kazkur pirmoj pusej, po to kai tie sefai pakalba, po to ta moteriske savo dekupazus rodo, tada dengia tortuka o jau tada taiso mesyte
visa laidele reikejo perziureti - nuo pradziu
na as nedrisciau taip garsiai suvaryti i miltus tos moteriskes.. nes viena karta, nesenai, parasiau, kad internetineje parduotuvejke truksta kainu ir kontaktu - tai buciau musti gavusi, jei buciau realiai pasakiusi, o ne virtualiai
As bandau speti, kad moteriske dirbo su pastilazu.. Receptas tikriausiai is SM. Padare viena klaida - pridejo perdaug pudros, pastilazas pastovejo, subrendo - ir pasidare trapus.. I pastilaza negalima padauginti pudros ir butina ji palaikyti bent pusdieni. Tada jo konsistencija labai pasikeicia, jis pakieteja, sutvirteja.
p.s. paskutiniu metu dengiu tik pastilazu - prisijaukinau ji
na as nedrisciau taip garsiai suvaryti i miltus tos moteriskes.. nes viena karta, nesenai, parasiau, kad internetineje parduotuvejke truksta kainu ir kontaktu - tai buciau musti gavusi, jei buciau realiai pasakiusi, o ne virtualiai
As bandau speti, kad moteriske dirbo su pastilazu.. Receptas tikriausiai is SM. Padare viena klaida - pridejo perdaug pudros, pastilazas pastovejo, subrendo - ir pasidare trapus.. I pastilaza negalima padauginti pudros ir butina ji palaikyti bent pusdieni. Tada jo konsistencija labai pasikeicia, jis pakieteja, sutvirteja.
p.s. paskutiniu metu dengiu tik pastilazu - prisijaukinau ji
oi, na, pavėpusi esu, pavėpusi, sutinku pažėjau pradžią, paskui apie dekupažą kažką, tada pasukau ir jau mėsa. ir taip kelis kartus, dabar jau radau bet iš povyzos, neatrodo, kad jai masė pasirodė bloga na ir šaunu, drąsuolė ir dar du tortai, uij.....
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 04, 13:00)
pasijaučiau totali nevykėlė... man tokį 3D tortą užima nuo 4 val ir daugiau...
QUOTE(zuliaska @ 2011 02 04, 13:32)
aš tai neįsivaizduoju, kaip galima per 4 val jį padaryti... mano paprasčiausi tortai 4val užima, o tokie sudėtingesni, tai ir 8val. nu ką šaunuolė, kad taip greit moki daryt
man pasirode kad ilgai darau
QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 13:44)
nu dar baisiau aš čia prie ko nepažįstu šitos tetos ir tokios masės rankose nesu turėjusi ir tortus išlyginu prieš dengdama ir dengiu ploniau
sorry