Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

atnesu siandien as savo tortuka. bandziau saldaniu sokoladine mase,nelabai ji man patiko du kartus dariau ir abu kartus kazkodel ne vientisa gavosi,visa laime,kad dariau pinigu maisa,tai gal taip labai akiu ''nebadys'',o gal kas ir patarsit kodel ji man gavosi tokiom kaip oro puslytem??? viduje medutis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 04, 12:55)
papuosimas 2 valandos,o nuo iki 4h.
na bet pirma karta dariau,kita karta bus greiciau,kaip kad barbes dabar jau padarau per 1,3h (nuo iki)  thumbup.gif

aš tai neįsivaizduoju, kaip galima per 4 val jį padaryti... mano paprasčiausi tortai 4val užima, o tokie sudėtingesni, tai ir 8val. nu ką šaunuolė, kad taip greit moki daryt
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 02 04, 09:41)
Va cia zoles antgalis. Jo nr. 233
user posted image

O dzibuoti, reiskia spausti krema pro antgali.

Oj ačiū labai 4u.gif

QUOTE(Milux @ 2011 02 04, 11:42)
Siges, as dariau gulinti meskiuka, vienos normos meducio tikrai neuzteks, na nebent tu ji labai maza nori daryt.

Aš kur radau meškį, tai ten reikia 20 vnt. 16 cm skersmens medučio lakštų, tai čia kažin DVIGUBA norma? Ar 1,5 kokios? Medučio dar nedarius, tai nežinau, dėl to ir kamantinėju 4u.gif Nes jei dviguba, tai galva sukasi nuo 2 litrų grietinės wacko.gif laugh.gif

Nes jei baisiai didelis lokys gausis, paskui nerasiu, kas man jį suvalgys doh.gif blush2.gif
Atsakyti
nu dar baisiau blink.gif aš čia prie ko blink.gif nepažįstu šitos tetos schmoll.gif ir tokios masės rankose nesu turėjusi schmoll.gif ir tortus išlyginu prieš dengdama ir dengiu ploniau rolleyes.gif
Atsakyti
Olesta,2011 02 04, 13:44
Prajuokinot, su ta teta
nepažįstu šitos tetos
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 02 04, 12:06)

atsiprašau už OT, bet ar tikrai šioje nuorodoje tą tortą dengia? taip įdomu pažiūrėti, bet čia kažkokį maistą gamina, tikrai ne tortuką...
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 04, 14:02)
atsiprašau už OT, bet ar tikrai šioje nuorodoje tą tortą dengia? taip įdomu pažiūrėti, bet čia kažkokį maistą gamina, tikrai ne tortuką...

pasukit iki vidurio daugmaž mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 04, 13:02)

Perziurek nuo pradziu iki pabaigos, klipa ir pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 04, 14:02)

ten labai trumpai, kazkur pirmoj pusej, po to kai tie sefai pakalba, po to ta moteriske savo dekupazus rodo, tada dengia tortuka o jau tada taiso mesyte tongue.gif
Atsakyti
visa laidele reikejo perziureti - nuo pradziu smile.gif
na as nedrisciau taip garsiai suvaryti i miltus tos moteriskes.. nes viena karta, nesenai, parasiau, kad internetineje parduotuvejke truksta kainu ir kontaktu - tai buciau musti gavusi, jei buciau realiai pasakiusi, o ne virtualiai lotuliukas.gif
As bandau speti, kad moteriske dirbo su pastilazu.. Receptas tikriausiai is SM. Padare viena klaida - pridejo perdaug pudros, pastilazas pastovejo, subrendo - ir pasidare trapus.. I pastilaza negalima padauginti pudros ir butina ji palaikyti bent pusdieni. Tada jo konsistencija labai pasikeicia, jis pakieteja, sutvirteja. smile.gif
p.s. paskutiniu metu dengiu tik pastilazu - prisijaukinau ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 04 vasario 2011 - 13:08
oi, na, pavėpusi esu, pavėpusi, sutinku biggrin.gif pažėjau pradžią, paskui apie dekupažą kažką, tada pasukau ir jau mėsa. ir taip kelis kartus, dabar jau radau smile.gif bet iš povyzos, neatrodo, kad jai masė pasirodė bloga smile.gif na ir šaunu, drąsuolė smile.gif ir dar du tortai, uij..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 04, 13:00)
blink.gif  blink.gif  blink.gif pasijaučiau totali nevykėlė... man tokį 3D tortą užima nuo 4 val ir daugiau... cool.gif

QUOTE(zuliaska @ 2011 02 04, 13:32)
aš tai neįsivaizduoju, kaip galima per 4 val jį padaryti... mano paprasčiausi tortai 4val užima, o tokie sudėtingesni, tai ir 8val. nu ką šaunuolė, kad taip greit moki daryt

man pasirode kad ilgai darau blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 13:44)
nu dar baisiau  blink.gif  aš čia prie ko  blink.gif  nepažįstu šitos tetos  schmoll.gif ir tokios masės rankose nesu turėjusi  schmoll.gif ir tortus išlyginu prieš dengdama ir dengiu ploniau  rolleyes.gif

sorry oro_buckis.gif
Atsakyti