Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kice @ 2011 02 04, 12:06)

doh.gif man butu geda taip parodyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 04 vasario 2011 - 11:27
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 04, 11:17)

Jei man taip pradetu trukineti beklojant mase, tai susinervinciau nerealiai, juk paslepti poto labai sunku, ypac tuomet jei deti daugiau nieko nereik

aš vakar išmėginau cipciuko pastiliažą... kočiojis nuostabiai, eestinga, bet užtėjos ant torto pradėjo taip staigiai džiūt kad ir sutrūkinėjo ir raukšlių gavos.... irgi galvojau paslėpsu... bet vakare ir taip ir taip žiūrėjau.... nulupau aš ją ir perdengiau mmmg ax.gif

o ten laidoj tai baisiai jau nevykusiai unsure.gif

lapelyte, puiki pažanga thumbup.gif o keturios valandos tai čia nuo iki ar tik puošimo g.gif

cipciuko tai net nebegirsiu cool.gif kiek galima kartotis irnesakyk.gif

bombos valgomi tortukai niaaaaaaaaaaaam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 02 04, 12:06)

'ou mai god' kas ti do baisybe, man tokia trapi mase buvo viena karta, kai pirma karta torta dengiau, ir tai issikociojau persvieciama lapa doh.gif ir dabar kocioju plonai, max 2mm (nepatinka storai, mama kaip ismokno rusiskiems kolduniukams kociot, tai kitaip ir nebemoku blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 04 vasario 2011 - 11:41
Tai va, pas mus žmonės nelabai linkę mokėti už masę, nes ne visi ją valgo. Bet tuo pačiu nori gražaus, skanaus ir pigaus torto.
Užsienyje tortų be masės beveik nėra. Ir masę deda ne plonu sluoksniu, o visus 4-5 mm. Ir žmonės už tai moka. Pas mus tiesiog nepripratę mokėti už papuošimus.
Pvz. tortų kainos Rusijoje (Krasnojarske):
- tortas be papuošimų apie 80 Lt už kg
- tortas puoštas grietinėle, vaisiais, šokoladu - apie 100 Lt už kg
- tortas dengtas mase su 1-2 figūrėlėmis - apie 120 Lt už kg
- siužetinis tortas - apie 140 Lt už kg
ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 02 04, 11:40)
'ou mai god' kas ti do baisybe, ma tokia trapi mase buvo viena karta, kai pirma karta orta dengiau, ir tai issikociojau persvieciama lapa doh.gif ir dabar kocioju plonai, max 2mm (nepatinka storai, mama kaip ismokno rusiskiems kolduniukams kociot, tai kitaip ir nebemoku blush2.gif )

Kad lankosi cia tai faktas biggrin.gif Ir speju is pradedanciuju bus, bet tikrai ne Olesta schmoll.gif
Beje ji Vilniete ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 04 vasario 2011 - 11:44
QUOTE(Atize @ 2011 02 04, 12:42)
, bet tikrai ne Olesta  schmoll.gif

Tai aiskus kad ne schmoll.gif net nedrysciau taip pagalvot,vien pagal jos tortukus o ir juk Olestos video yra ideta i puosimu tema virsuje , tai juoda - balta .
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 02 04, 12:42)
Kad lankosi cia tai faktas  biggrin.gif  Ir speju is pradedanciuju bus, bet tikrai ne Olesta  schmoll.gif
Beje ji Vilniete  ax.gif

nelabai as temaciau ka ten dariau,bet is balso man labai panasiai pasirode (olesta lygtais youtubej rode kaip dengimo mase uzdengti)
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 04, 12:47)
Tai aiskus kad ne schmoll.gif net nedrysciau taip pagalvot,vien pagal jos tortukus o ir  juk Olestos video yra ideta i puosimu tema virsuje , tai juoda - balta .

kaip pagalvoji, gal moteryte norejo pasirodyt, o filmavimo diena viskas kaip tycia nesigavo, buna gi dienu, kai net musu profem pvz bezius nesigauna....
gal raudojo moteryte kai kelios minutes iki filmavimo paaiskejo kad mase niekam tikus... bet... tokiu atveju as tiesiog befilmuojant suminkyciau nauja mase. zinau ka kalbu, metus regioninej tv pradirbau teko ir zinias ruosti ir siaip laigeles rubrikeles visokias... o ir tas 'sefas' gi ne pirma torta savo gyvenime mato, ka negalejo padeties pataisyt?

-- OT nu bet kas su klaviatura daros doh.gif vaikas ko gero bus ko pritrupines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 04, 12:28)

lapelyte, puiki pažanga  thumbup.gif  o keturios valandos tai čia nuo iki ar tik puošimo  g.gif

papuosimas 2 valandos,o nuo iki 4h.
na bet pirma karta dariau,kita karta bus greiciau,kaip kad barbes dabar jau padarau per 1,3h (nuo iki) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 02 04, 11:41)

kraustausi į rusiją lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra maistiniu dazu cia http://www.assorti.l...6-spalvos-po-4g
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 04, 11:55)
papuosimas 2 valandos,o nuo iki 4h.
na bet pirma karta dariau,kita karta bus greiciau,kaip kad barbes dabar jau padarau per 1,3h (nuo iki)  thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif pasijaučiau totali nevykėlė... man tokį 3D tortą užima nuo 4 val ir daugiau... cool.gif
Atsakyti