Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 03, 19:14)
Vo , koks daiktas  unsure.gif ....na man tas BAKUGANAS  tai kažkoks neaiškumas , reiks kada filmuką pažiūrėti , ko tie berniukai dėl jo taip alpsta  doh.gif ..

Gražūs bakuganai thumbup.gif . Matosi kad Cipciukas dar anuku neturi tongue.gif , paklebinkit savo atzalas jau pats laikas jum butu susipazint su berniukiskais "iskrypimais" smile.gif . paaiskinimas smile.gif -iskrypimai- tai visi bakuganai, benai tenai ir t.t.. kainos ju nezmoniskos, zaidzia minimaliai, metosi visur kur papuola doh.gif
atsiprasau uz OT. ax.gif
Atsakyti
šaunuolės merginos, labai gražūs tortai 4u.gif

atskirai noriu pagirti K.Lapelytę 4u.gif stebiu Tavo tortus, šitas vertas pagyrimų thumbup.gif šauniai padirbėjai thumbup.gif

Bomba, džiaugiuosi, kad puikiai pavyko tortukas, Tu šaunuolė thumbup.gif naminius tortus kepdama ir Tu būsi ilgaamžė thumbup.gif
Atsakyti
nu tortu grazumas tai wub.gif
Bomba, saunus tortukai, o tas su gele seneliui, na man biski spalvos truksta , noretusi ryskesnes tos geles, bet grazus naminiai valgomi tortukai 4u.gif

Siges, as dariau gulinti meskiuka, vienos normos meducio tikrai neuzteks, na nebent tu ji labai maza nori daryt.

O as va nesuprantu tokio - mases nevalgo, tai ir juk nebutina ja valgyt, pas mane ir jos nevvalgo, bet kad nepuosti ja niekas nesako, ji juk puikiai atsiskiria nuo tortuko gabaliuko ir tiesiog jos nevalgai, valgai torta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 02 04, 08:41)
jei neturi zolytes antgalio, tai gali su iprasta zvaigzdute dzibuot, va kaip sis mike pukuotukas
gal ne taip ispudinga, bet...

koks mielas pukuotukas, ir kaip toki padaryti, kazkaip man dar nelabai susivokiama.puiku wub.gif
Atsakyti
aš irgi dengiuosi tortus mase, o masės pati niekada nevalgau ir kitų neprivartauju valgyti, o kiti tortą palieka, mases nuvalgo lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar per laida pasigaminkime su IKI rode kaip torta mase dengia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 04, 09:42)

O as va nesuprantu  tokio - mases nevalgo, tai ir juk nebutina ja valgyt, pas mane ir jos nevvalgo, bet kad nepuosti ja niekas nesako, ji juk puikiai atsiskiria nuo tortuko gabaliuko ir tiesiog jos nevalgai, valgai torta ax.gif

paskaiciau ir nusisypsojau, nezinau kodel. bet daugelis klientu man yra pasake, tai jei nevalgyti tai kam ja tada isviso deti, juk tortas tam ir yra, kad ji visa 'sulapnoti'. mano nuomone tai aisku truputi juokinga, bet cia kas kaip supranta. smile.gif
Atsakyti
http://receptai.iki....uveje/sezonas-4

forumiete? smile.gif
mase atrodo trapi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 04 vasario 2011 - 11:06
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 04, 11:59)
paskaiciau ir nusisypsojau, nezinau kodel. bet daugelis klientu man yra pasake, tai jei nevalgyti tai kam ja tada isviso deti, juk tortas tam ir yra, kad ji visa 'sulapnoti'. mano nuomone tai aisku truputi juokinga, bet cia kas kaip supranta. smile.gif

Na jo, gal kai sakosi torta is kazkur tai ir nori visa sulapnot, pinigeliai tai sumoketi lotuliukas.gif o kai pats sau daraisi tai man nera skirtumo , negaila jos ismesti paskui, svarbu tortukas grazus, o vidus skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 04, 11:32)
šaunuolės merginos, labai gražūs tortai  4u.gif

atskirai noriu pagirti K.Lapelytę  4u.gif  stebiu Tavo tortus, šitas vertas pagyrimų  thumbup.gif  šauniai padirbėjai thumbup.gif

aciu 4u.gif
bet zinokit,vakar ziurejau iki laida ir galvojau kad ten jus. o gal? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 02 04, 10:06)

na mase tikrai ne kokia ir storai kociota, bei deta ant torto ne itin gerai paruosto ir islyginto.
Jei man taip pradetu trukineti beklojant mase, tai susinervinciau nerealiai, juk paslepti poto labai sunku, ypac tuomet jei deti daugiau nieko nereik
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 04, 12:17)

ne mano cia mike, internetine, tiesiog kaupiu medziaga, man kovo gale reiks toki angliska daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 04 vasario 2011 - 11:31