Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aciu uz ivertinima. na bet ir darbavausi prie jo , 4h doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus vakar, visai nieko gavosi, nors aisku orginalui neprilygsta, ale kai kepu tortus 5 kartus per metus, tai liuks lotuliukas.gif bobute nepatikes kad pati dariau, kaip kad nepatikejo senelio sveciai doh.gif nors man ta gele gavosi tragiskai nedaili blush2.gif

zodziu, jusu demesiui tortas, kuri vesiu vyro mociutes 90meciui

user posted image

o cia tortas, kuri jau suvagem praejusi savaitgali per mano senelio 94 metu gimtadieni doh.gif ot kokie ilgaamziai pas mus thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2011 02 03, 22:33)

o cia tortas, kuri jau suvagem praejusi savaitgali per mano senelio 94 metu gimtadieni  doh.gif ot kokie ilgaamziai pas mus   thumbup.gif

labai dailūs jūsų tortukai rolleyes.gif bet tvorelės kai superinės gaunasi thumbup.gif ir gėlytė labai man daili 4u.gif

nuoširdžiausi sveikinimai ilgaamžiams bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamy <3: 03 vasario 2011 - 22:38
QUOTE(Bomba @ 2011 02 03, 23:33)

suvalgyciau ta pirmaji thumbup.gif ..... oi kaip skaniai atrodo... neisiszeisk, bet uz senelio man garzesnis ax.gif tam dviauksciui kazkas nedera, mano nuomone, pirmas ir antras aukstai atskirai gerai atrodo, o kartu ...na nezinau.gal kad skirtingai krasta puosei? reikejo ir antram aukstui tvorele daryt, gal ne per visa auksti, tokia pusine... na nezinau... as ne profe... tai galima i mano nuomone demesio ir nekreipt biggrin.gif
Atsakyti
aciu ax.gif man tai rimtai geda cia deti savo "mena" po merginu sedevru blush2.gif ir dar gaila, ale mano giminej niekas nenori tortu su masem, tai liepia pousti "valgomai" tai lieku neprisiekperminetavus su masem, tada kai prisireikia kokioms gelytems, nelabai gaunasi doh.gif taigi tas uzmanymas su diele ramune ir bitutem man tai patiko, bet kazkoks labai trupantis pastilazas gavosi, kazko neidejau turbut, nes kai sudziuvo tai nerealiai trapus ziedlapiai buvo, daug sulauziau, gerai kad siek tiek daugiau pasigaminau doh.gif zodziu dar daug daug eksperimentu reikia ir laiko... as jauciu daugiau nei po 4 val prie tu tortu praleidau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, temoje apie papuošimus komentuoti negalima, tai norėjau paklausti, ką reiškia:

"11. Pradedam dziubuoti su zolytes antgaliu. Pirmiausia reikia dziubuoti visus kampus, ilinkius, tuomen nuo apacios kilti i virsu".

Kas tas DZIUBUOTI? Ir kaip atrodo tas žolės antgalis? Nes man labai patiko idėja su tortu-meškiuku, tik visiškai nesupratau, kaip ten "dziubuoti" reikia doh.gif

Ir gal kuri įsivaizduoja, ar tortui meškiukui vieno medaus torto porcija gaunasi, ar produktų prireiks, kaip dviems tortams? 4u.gif
Atsakyti
Pirmas koks dailus tortukas wub.gif , ir gėlė tikrai graži , o antam g.gif ....... ir ant antro aukšto krašto norisi tvorelės 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Siges @ 2011 02 03, 23:52)
Sveikos, temoje apie papuošimus komentuoti negalima, tai norėjau paklausti, ką reiškia:

"11. Pradedam dziubuoti su zolytes antgaliu. Pirmiausia reikia dziubuoti visus kampus, ilinkius, tuomen nuo apacios kilti i virsu".

Kas tas DZIUBUOTI? Ir kaip atrodo tas žolės antgalis? Nes man labai patiko idėja su tortu-meškiuku, tik visiškai nesupratau, kaip ten "dziubuoti" reikia doh.gif

Ir gal kuri įsivaizduoja, ar tortui meškiukui vieno medaus torto porcija gaunasi, ar produktų prireiks, kaip dviems tortams? 4u.gif

lotuliukas.gif ....DZIBUOTI .....tai daryti dzibukus .

O žolės antgalis su dauk mažų skylučių .
Atsakyti
Bobma grazus abu tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 02 03, 23:52)

Va cia zoles antgalis. Jo nr. 233
user posted image

O dzibuoti, reiskia spausti krema pro antgali.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2011 02 03, 23:33)

o cia tortas, kuri jau suvagem praejusi savaitgali per mano senelio 94 metu gimtadieni  doh.gif ot kokie ilgaamziai pas mus  thumbup.gif

Labai grazus pirmasis wub.gif Toks naturaliai mielas smile.gif Ir taip kuopsciai daryta matos bigsmile.gif

O antrojo, sakyciau, virsaus papuosimai per gausus, tai siek tiek uzgozia visa torta.

Tvoreles superines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 02 04, 00:52)

jei neturi zolytes antgalio, tai gali su iprasta zvaigzdute dzibuot, va kaip sis mike pukuotukas
user posted image

gal ne taip ispudinga, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 04 vasario 2011 - 09:44
QUOTE(julioske @ 2011 02 04, 10:41)
jei neturi zolytes antgalio, tai gali su iprasta zvaigzdute dzibuot, va kaip sis mike pukuotukas

gal ne taip ispudinga, bet...

nuotrauka ziauriai didele 4u.gif
Atsakyti