Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Arven @ 2011 02 02, 21:53)
Mergaitės, užklausiu čia, nes čia daugiau lankytojų. Ar kas nors pirko maistinius dažus UAB "scilis" parduotuvėje, Konarskio gatveje, Vilniuje?

Pirkau aš ir nepatiko spalvos blankios- neryškios nors dėjau nemažai dažų masė tik byrėt pradėjo, man atrodo miltelių pavidalu geresni būtų, dabar kol pabaigsiu naudosiu šiuos
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2011 02 02, 22:25)
gal kas galite isduoti, kiap padaryti gelytes lapelius ?  blush2.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 02, 22:35)
issilydik sokolada,susipilk i tubele, prakirpk skylute didesne ir ant sviestinio (kepimo popieriaus) deliok taskus,o po to su pirstu perbrauk.

Darydama šią gėlę, šokoladą dėjau ant įmautės (permatomos papkutės), lengviau išgauti reikiamą formą. Paskui viską uždėjau ant kočėlo ir įdėjau į šaldytuvą.
Žiedlapius reikia daryti storesnius, nei aš dariau, ir jų reikia turėti daugiau. Nes man daug lūžo. Be to, geriau naudoti spec. konditerinį šokoladą, nes paparstas greitai tirpsta nuo rankų šilumos.
Procesas panašus, kaip aprašė k.lapelyte, tik braukiau ne pirštu, o šaukštu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 03 vasario 2011 - 10:37
QUOTE(kice @ 2011 02 03, 08:29)
xixi, musu seimoje yra toks pasakojimas, dar is Smetonos laiku - kai samdyta seimininke tepe tortus su pirstu, ir kiekviena karta tepdama ta pirsta laize  lotuliukas.gif Tai bobute matydama paskui valgyti negalejo..
  Todel savo tortus tepdama grieztai naudoju menteles, saukstus ir t.t., ir nelaizau nieko..  lotuliukas.gif

idomiai cia lotuliukas.gif as irgi nevalgyciau
nors pas mus kavinese abejoju ar kas nors ka nors daro ne plikom rankom, o visi valgo g.gif
Atsakyti
olesta, klausimas gal ne i tema, bet kaip atrodo kiaušinių farširavimo lėkštė blush2.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...&p=20476404

ar čia cipciuko pastiliazas??? g.gif sugalvojau kažką naujo išmėgint su dengimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 03, 13:02)
http://www.supermama...?...&p=20476404

ar čia cipciuko pastiliazas???  g.gif  sugalvojau kažką naujo išmėgint su dengimais  blush2.gif

taip,ir tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
sorry už OT blush2.gif

user posted image

toje lėkštėje patogu pasimaišyti kelių spalvų dažus jei reikia po truputį visokių nedidelio kiekio, sustingdyti želė puskiaušinių fornmos, nu visokio bieso aš su ja sugalvoju padaryti blush2.gif labai patogus daiktas, na ir per Velykas pagal paskirtį naudojamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 03, 12:32)
sorry už OT  blush2.gif

toje lėkštėje patogu pasimaišyti kelių spalvų dažus jei reikia po truputį visokių nedidelio kiekio, sustingdyti želė puskiaušinių fornmos, nu visokio bieso aš su ja sugalvoju padaryti  blush2.gif labai patogus daiktas, na ir per Velykas pagal paskirtį naudojamas  lotuliukas.gif

O kur toki daikta gauti? Nes as farsiruoju daznai kiausus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 03, 14:56)
O kur toki daikta gauti? Nes as farsiruoju daznai kiausus smile.gif

Eglute tokiu yra visur ir maxsese ir seip pardese prie plasmasiniu bliudo o ypac pries velykas jas isdelioja ant akiu visose pardese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 02 03, 13:06)
Eglute tokiu yra visur ir maxsese ir seip pardese prie plasmasiniu bliudo o ypac pries velykas jas isdelioja ant akiu visose pardese  mirksiukas.gif

As ne Eglute, as - rugiagele biggrin.gif aciu, tiesiog gal niekad neatkreipiau demesio.
Atsakyti
o geras taigi cia paprasta dailininko palete dazams maisyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu pasakykit jūs man blondinei ar spalvų miltelius dedat tiesiai į paruoštą masę ar juos ištirpinat pirma g.gif doh.gif nusipirkau turguj baltarusiškų dažų milteliais (sakė kad konditeriniai nors ant pokučio parodyta kaip kiaušinius dažyt) ir bijau ką daryt bo nežinau lotuliukas.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2011 02 02, 21:53)
Mergaitės, užklausiu čia, nes čia daugiau lankytojų. Ar kas nors pirko maistinius dažus UAB "scilis" parduotuvėje, Konarskio gatveje, Vilniuje?

pirkau ir daugiau nepirksiu schmoll.gif vos ne visus rudus dažus supyliau o gavosi tik tokia spalva blink.gif
Dariau pinigų maišelį o pinigų niekur negavau doh.gif , teko pervadint į mašinų maišelį lotuliukas.gif
user posted image

Dar norėjau kepėjėlių užklaust, ar visos trafaretus čia pas mus perkat, nu brangūs jie tai jomajo doh.gif kiek parsisiuntimas kainuoja jei siunčiatės kas ax.gif galit gal mestelt kokių puslapių su formom blush2.gif Ačiūū 4u.gif
Atsakyti