Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2011 02 02, 09:38)
nu bet kaip paprastai ten viskas gaunasi  smile.gif  aš tai jaučiu vargčiau trigubai ilgiau ir rezultatas vistiek nebūtų toks  biggrin.gif

reikia ranka "atkalti" thumbup.gif
Atsakyti
kol merginos nepridejo savo meno sedevru tai atvelku as savo smile.gif
Rikotos surio tortas,saldainiu mase smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 01 30, 23:41)

o su kuo butent jus piesiate akis ir visa kita..? matosi,kad turite kazka labai plonai piesianti.mano turimi 2juodi flomasteriai is Sla2,bet jie gan storai piesia
Papildyta:
QUOTE(Solen @ 2011 02 02, 13:41)
Rikotos surio tortas,saldainiu mase smile.gif

o saldainiu masei naudojate saldainius butent su uzrasu marshmallow,ar betkokius kitokius zefyrinius saldainius? kiek ziurejau,tai marshmallow tik spalvotus radau,o jusu mase,ziuriu,balta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 02 02, 10:43)
o saldainiu masei naudojate saldainius butent su uzrasu marshmallow,ar betkokius kitokius zefyrinius saldainius? kiek ziurejau,tai marshmallow tik spalvotus radau,o jusu mase,ziuriu,balta  ax.gif

Tai saldainius atsirinkt galima gi wink.gif
O piešt plonai reik teptuko wink.gif
Atsakyti
Solen, koks švelnumas wub.gif Labai gražus torčiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 02 02, 12:41)

niaaaaaaaaaammmm wub.gif koks švelnus, koks dailus wub.gif 10 balų!!!!
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 02 02, 13:49)
Tai saldainius atsirinkt galima gi wink.gif

ta prasme, vietoj reikiamo svorio pirkti trigubai daugiau ir poto apsipjaustyti reikiama spalva? wacko.gif
pas mane tokie saldainiukai
user posted image
Atsakyti
as naudoju va tokius,jie visi balti ax.gif aciu uz pasisakymus mano tortukui smile.gif
Atsakyti
Yra ir vien baltų ir vien rausvų.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 02 02, 14:16)
as naudoju va tokius,jie visi balti ax.gif aciu uz pasisakymus mano tortukui smile.gif

QUOTE(gude @ 2011 02 02, 14:17)
Yra ir vien baltų ir vien rausvų.
mirksiukas.gif

aciu.zinosiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles 4u.gif galima apalpti nuo jusu groziu.. nors cia puosimu tema noriu paklausti, jeigu torto biskvitui reikia sviesto ar ji galima pakeisti kepiniu margarinu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spunke @ 2011 02 02, 14:26)
sveikos kepejeles  4u.gif  galima apalpti nuo jusu groziu.. nors cia puosimu tema noriu paklausti, jeigu torto biskvitui reikia sviesto ar ji galima pakeisti kepiniu margarinu?  g.gif

konkreciai kepimui as visada margarina naudoju ax.gif sviestas pernelyg didele prabanga pasidare ax.gif
Atsakyti