Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(pasta222 @ 2011 02 01, 13:14)
dar nekeliau ax.gif pabandysiu gal išeis blush2.gif

galima per www.part.lt spaudi- Talpink paveiksleli-,tada skiltyje -Talpink paveiksleli- parenki norima foto,parenki jos dydi 320 arba 400,tada spaudi -Talpinti-,nukopini antra nuo galo nuoroda ir ja ikeli cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 01, 02:49)
labai mielas sokoladinis auksiukes berots torciukas, super, taip graziai aplietas sokoladu.  thumbup.gif  gal galetum placiau truputi apie ta apliejima papasakoti, nors as jau gal kartojuos, kazkas man rodos jau buvo klauses. blush2.gif

ten virsus sokoladine glazura lietas pries tai islyginus sviestiniu kremu, o sonai- tipo sokoladine tvorele, bet pas mane gavosi siena, nes is vientiso sokolado, be rastu ir tarpu. O darymo principas tas pats kas tvoreles, tik ten per maiseli norimus rastus kringeliuoji, o cia visa atsimatuota juosta plonai sokoladu padengi ir islygini. Pirma karta dariau- ner sudetinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 02 01, 12:28)
ten virsus sokoladine glazura lietas pries tai islyginus sviestiniu kremu, o sonai- tipo sokoladine tvorele, bet pas mane gavosi siena, nes is vientiso sokolado, be rastu ir tarpu. O darymo principas tas pats kas tvoreles, tik ten per maiseli norimus rastus kringeliuoji, o cia visa atsimatuota juosta plonai sokoladu padengi ir islygini. Pirma karta dariau- ner sudetinga  ax.gif

bet taip super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
ačiu visoms 4u.gif jūsų patarimai thumbup.gif o čia mano darbo vaisius, lipdžiau savo pupai
Medutis su vaisiais, degtas pastilažu, gelitės tai pat, aisingas.
http://www.part.lt/p...36a53729262.JPG
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 01, 13:33)
ačiu visoms 4u.gif  jūsų patarimai  thumbup.gif  o čia mano darbo vaisius, lipdžiau savo pupai
  Medutis su vaisiais, degtas pastilažu,  gelitės tai pat, aisingas.
http://www.part.lt/p...36a53729262.JPG

Ne tą eilutę nukopijavai , reik , penktą nuo viršaus

Va tavo princesė ...

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif parodysiu kaip sese mano maziukui torta padare

user posted image
Atsakyti
dar tik mokausi ikelt blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, gal pasakysit kokiu antgaliu yra padarytos sios rozes?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 01, 14:11)
dar tik mokausi ikelt blush2.gif

Viskas gerai mirksiukas.gif .... o tortukas labai gražus , švelnių spalvyčių ...lėlytė , kiek matau maža ? ...per sprindį ? g.gif ...ar klystu ?
Atsakyti
Sveikos, galiu gauti ukrainietiškų dažų , milteliai po 5 g. Yra
vyšnia
braškė
apelsinas
graikinis riešutas(ruda)
Kaina 2 Lt
Randuosi Kaune
Atsakyti
Neryte ....mačiau darant visais išskyrus 150

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 01, 14:44)
Neryte ....mačiau darant visais išskyrus 150

wub.gif aciu!

vadinasi nera skirtumo koks isvingiavimas, svarbiausia, kad plokscias butu... aciu dar karta reiks ieskoti video kaip jas taip graziai susukti ax.gif
Atsakyti