Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Arven @ 2011 01 31, 23:14)
Jei kas netingi, gal galit pasakyt, kuria mase lengviausia padengt tortą pradedančiai?
Aš mąstau apie Meian mase arba Cipsiuko mase (500g . cukraus pudros, 1 kiausinio baltimas, 2 did. saukstai aliejaus, 1 did. saukstas zelatinos) arba marshmallow saldainių masę.

asmeniskai mano pirma dengimo mase buvo mmg(mein mase su gliukoze).viskas gan neblogai gavosi,isskyrus tai,kad zelatina ne iki galo istirpo,teko maskuoti ax.gif .patarimas-zelatina istirpinti karsto vandens voneleje.del visa ko galima netgi ja dar perkosti per marle.
kita mase,kuri irgi pavyko,buvo saldainiu mase dengimui.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 01 31, 23:14)
Jei kas netingi, gal galit pasakyt, kuria mase lengviausia padengt tortą pradedančiai?
Aš mąstau apie Meian mase arba Cipsiuko mase (500g . cukraus pudros, 1 kiausinio baltimas, 2 did. saukstai aliejaus, 1 did. saukstas zelatinos) arba marshmallow saldainių masę.

man cipciuko lengviausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 31, 23:00)
man cipciuko lengviausias  thumbup.gif

bigsmile.gif ...ir man ... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 31, 20:26)
tada iš medžiagos-organzos-iškerpamas batuko viršus...priklijuojama prie paduko

kuo klijuojama ta medžiagytė? g.gif

QUOTE(Arven @ 2011 01 31, 22:14)

man geriausia iki dabar saldainių masė 4u.gif Nors pagaliau gavosi ir Cipciuko masė thumbup.gif Nieko geriau man nėra, nes nieko virti nereikia blush2.gif
Atsakyti
labai mielas sokoladinis auksiukes berots torciukas, super, taip graziai aplietas sokoladu. thumbup.gif gal galetum placiau truputi apie ta apliejima papasakoti, nors as jau gal kartojuos, kazkas man rodos jau buvo klauses. blush2.gif

as dabar darysiu krikstynu torciuka, jei viskas gausis gerai tai butinai pasirodysiu, tik labai gaila neradau, organzos medziageles pirkti baltos, tai truputi nuliudau, negalesiu tokiu lengvu padaryti, o jie toki nuostabiai grazuciai man unsure.gif

dar karta labai dekoju visoms uz ivertinima mano torciuko ax.gif
Papildyta:
niekada beje nesu bandziusi cipciuko dengimo masytes, reiktu isbandyti, bet vis nedristu, nes kas bande tai daznai skundziasi jog ji trukineja, nu bet nepabandes nesuzinosi.
mano pirm mase, kuria pasigaminau pirma buvo pastilazas, tai man gal labiau patiko nei mmg, ji man neblizgejo, o mmg kazkaip blizga ant tortu, gal per mazai idedu cukraus pudros kaip kazkuri kepejeliu rase. kita karta bandysiu daugiau ideti.
Atsakyti
Laba diena,

zibute77 organzos rasite uzuolaidu-audiniu parduotuvese
Atsakyti
niekaip neišeina įkelt nutraukos g.gif
Atsakyti
O kaip ankščiau kėlei ? viskas tas pats .

Labas rytas visoms user posted image.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 01, 02:49)
as dabar darysiu krikstynu torciuka, jei viskas gausis gerai tai butinai pasirodysiu, tik labai gaila neradau, organzos medziageles pirkti baltos, tai truputi nuliudau, negalesiu tokiu lengvu padaryti, o jie toki nuostabiai grazuciai man  unsure.gif

o tu nueik i koki uzuolaidu salona, jie siuna uzuolaidas tai likucus paprastai pasilieka sau (visokiem kringeliukam kartais reikia, jie tau tikrai tos organzos duos, gi kiek jos ten tiem batukam reikia... be to jysk'e nebandei ieskoti? jie ten turi paptrastai, piios, nors ji brokuota daznai buna, bet velgi, kiek tiem batukam reikia?
Atsakyti
paskutiniu metu niekuo taip gerai nepasidengia tortai, kaip Cipciuko pastiliažu dengimui, greitai, paprastai, nesudėtingai 4u.gif normaliai įdėjus citrinos rūgštelės ir kvapų jinai dar ir skani pasidaro ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 01, 11:28)
paskutiniu metu niekuo taip gerai nepasidengia tortai, kaip Cipciuko pastiliažu dengimui, greitai, paprastai, nesudėtingai  4u.gif normaliai įdėjus citrinos rūgštelės ir kvapų jinai dar ir skani pasidaro  ax.gif  4u.gif

Olestus ...dar vienas akmenukas į mano svarstyklių lėkštelę flirt.gif
Atsakyti
dar nekeliau ax.gif pabandysiu gal išeis blush2.gif
Atsakyti