QUOTE(Arven @ 2011 01 31, 23:14)
Jei kas netingi, gal galit pasakyt, kuria mase lengviausia padengt tortą pradedančiai?
Aš mąstau apie Meian mase arba Cipsiuko mase (500g . cukraus pudros, 1 kiausinio baltimas, 2 did. saukstai aliejaus, 1 did. saukstas zelatinos) arba marshmallow saldainių masę.
Aš mąstau apie Meian mase arba Cipsiuko mase (500g . cukraus pudros, 1 kiausinio baltimas, 2 did. saukstai aliejaus, 1 did. saukstas zelatinos) arba marshmallow saldainių masę.
asmeniskai mano pirma dengimo mase buvo mmg(mein mase su gliukoze).viskas gan neblogai gavosi,isskyrus tai,kad zelatina ne iki galo istirpo,teko maskuoti .patarimas-zelatina istirpinti karsto vandens voneleje.del visa ko galima netgi ja dar perkosti per marle.
kita mase,kuri irgi pavyko,buvo saldainiu mase dengimui.