Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labai fainus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
zibute77, labai dailus tortas 4u.gif

Cipciuk, labai tikroviškas dinozauras. Tortukas labai spalvingas thumbup.gif

QUOTE(eda.dita @ 2011 01 30, 20:23)
Kai matau tokius sedevrus kyla klausimas, ar mase figurelems lipdyti pati darotes, ar perkate?

Sorry, vakar nesamonę atsakiau į šį klausimą blush2.gif Lipdau iš pastilažo, klasikinio, t.y. skirto lipdyti. Kartais sumaišau jį su marcipanu, tuomet jis ne taip greitai sukėtėja.
Atsakyti
Kirbe man tai įdomus ir toks nematytas tas užsitūsinkit biggrin.gif ir užrašas geras lotuliukas.gif , ar papuošimas tiko užsakovui ax.gif , man rodos turėjo atitikti norus smile.gif
Cipciuk drakonas fainuolis, toks tikras pabaisa ir nasrai tokie tikri lotuliukas.gif , gal , kad mažų vaikų neturiu tai tas babaužis man daug mielesnis už zuikučius ir meškučius lotuliukas.gif thumbup.gif
zibute labai gražu , aš kai pati kleckė esu blush2.gif doh.gif , tai šitas tortas be jokių gėlių drugelių ir lapelių vistiek vienas gražiausių wub.gif
Atsakyti
Kirbe, gal gali is arciau tuos batelius parodyt? man jie nuostabus wub.gif
i jusu visu tortus pasiziuriu kaip i kokius atvirukus- ner zodziu jiems isgirt schmoll.gif
nu gerai, pasirodau ir as savo viena paprastuti ax.gif
medutis pgl Beata, sokoladas, spec modeliavimo mase, aisingas.
user posted image
o cia taip "isbaigiau" sonu sujungima, nes a tep a tep jo nesugebejau uzmaskuot, kad jis nebutu matomas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, o is saldainiu mases imanoma baibokus lipdyti, ar ji nelabai tam tinkama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 31, 17:30)
nu gerai, pasirodau ir as savo viena paprastuti  ax.gif

vau,kaip lygiai sokoladu padengta bigsmile.gif
Atsakyti
Auksiuke, ogo wub.gif
Atsakyti
auksiuke,jusu tortas irgi puikus,kaip is atviruko wub.gif
Atsakyti
ziuriu ziuriu as i jusu tortus ir suprantu kad torTomanija uzsikreciau biggrin.gif taip dabar ilgu kol ner kam torto kept, o sau jau nebekepu, bais liaskos grazios pasidare doh.gif nu nieko vasario 11 broliui gimtadienio proga iskepsiu, nors jam geriausias tortas - mesa lotuliukas.gif jau ir sumasciau ka - koldunu bliuda tongue.gif jau po to kai pasipils biggrin.gif JAU DABAR SAPNUOJU KAIP TORTUS KEPU biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 31 sausio 2011 - 17:03
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 31, 16:30)
Kirbe, gal gali is arciau tuos batelius parodyt? man jie nuostabus  wub.gif

nagaliu,nes kitokios foto neturiu......
Atsakyti
Auksiuke, viliojantis tortukas wub.gif

QUOTE(Fregata @ 2011 01 31, 16:45)
Merginos, o is saldainiu mases imanoma baibokus lipdyti, ar ji nelabai tam tinkama?  g.gif

Galima, tik jai reikia laiko išdžiūti.
Atsakyti
Sveikos..
man reikia poros zodziu pagalbos smile.gif kankinuosi su sitais drugeliais:
user posted image

ne juokas.. isimti pavyksta tik tada, kai pastilazas labai plonai iskociotas. Bijau kad sutrupes isdziuve..
O kaip padaryti vos vos storesni? Gal kokia paslaptis yra biggrin.gif
Atsakyti