labai fainus tortukai
zibute77, labai dailus tortas
Cipciuk, labai tikroviškas dinozauras. Tortukas labai spalvingas
Sorry, vakar nesamonę atsakiau į šį klausimą Lipdau iš pastilažo, klasikinio, t.y. skirto lipdyti. Kartais sumaišau jį su marcipanu, tuomet jis ne taip greitai sukėtėja.
Cipciuk, labai tikroviškas dinozauras. Tortukas labai spalvingas
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 30, 20:23)
Kai matau tokius sedevrus kyla klausimas, ar mase figurelems lipdyti pati darotes, ar perkate?
Sorry, vakar nesamonę atsakiau į šį klausimą Lipdau iš pastilažo, klasikinio, t.y. skirto lipdyti. Kartais sumaišau jį su marcipanu, tuomet jis ne taip greitai sukėtėja.
Kirbe man tai įdomus ir toks nematytas tas užsitūsinkit ir užrašas geras , ar papuošimas tiko užsakovui , man rodos turėjo atitikti norus
Cipciuk drakonas fainuolis, toks tikras pabaisa ir nasrai tokie tikri , gal , kad mažų vaikų neturiu tai tas babaužis man daug mielesnis už zuikučius ir meškučius
zibute labai gražu , aš kai pati kleckė esu , tai šitas tortas be jokių gėlių drugelių ir lapelių vistiek vienas gražiausių
Cipciuk drakonas fainuolis, toks tikras pabaisa ir nasrai tokie tikri , gal , kad mažų vaikų neturiu tai tas babaužis man daug mielesnis už zuikučius ir meškučius
zibute labai gražu , aš kai pati kleckė esu , tai šitas tortas be jokių gėlių drugelių ir lapelių vistiek vienas gražiausių
Kirbe, gal gali is arciau tuos batelius parodyt? man jie nuostabus
i jusu visu tortus pasiziuriu kaip i kokius atvirukus- ner zodziu jiems isgirt
nu gerai, pasirodau ir as savo viena paprastuti
medutis pgl Beata, sokoladas, spec modeliavimo mase, aisingas.
o cia taip "isbaigiau" sonu sujungima, nes a tep a tep jo nesugebejau uzmaskuot, kad jis nebutu matomas
i jusu visu tortus pasiziuriu kaip i kokius atvirukus- ner zodziu jiems isgirt
medutis pgl Beata, sokoladas, spec modeliavimo mase, aisingas.
o cia taip "isbaigiau" sonu sujungima, nes a tep a tep jo nesugebejau uzmaskuot, kad jis nebutu matomas
Merginos, o is saldainiu mases imanoma baibokus lipdyti, ar ji nelabai tam tinkama?
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 31, 17:30)
vau,kaip lygiai sokoladu padengta
Auksiuke, ogo
auksiuke,jusu tortas irgi puikus,kaip is atviruko
ziuriu ziuriu as i jusu tortus ir suprantu kad torTomanija uzsikreciau taip dabar ilgu kol ner kam torto kept, o sau jau nebekepu, bais liaskos grazios pasidare nu nieko vasario 11 broliui gimtadienio proga iskepsiu, nors jam geriausias tortas - mesa jau ir sumasciau ka - koldunu bliuda jau po to kai pasipils JAU DABAR SAPNUOJU KAIP TORTUS KEPU
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 31, 16:30)
Kirbe, gal gali is arciau tuos batelius parodyt? man jie nuostabus
nagaliu,nes kitokios foto neturiu......
Auksiuke, viliojantis tortukas
Galima, tik jai reikia laiko išdžiūti.
QUOTE(Fregata @ 2011 01 31, 16:45)
Merginos, o is saldainiu mases imanoma baibokus lipdyti, ar ji nelabai tam tinkama?
Galima, tik jai reikia laiko išdžiūti.
Sveikos..
man reikia poros zodziu pagalbos kankinuosi su sitais drugeliais:
ne juokas.. isimti pavyksta tik tada, kai pastilazas labai plonai iskociotas. Bijau kad sutrupes isdziuve..
O kaip padaryti vos vos storesni? Gal kokia paslaptis yra
man reikia poros zodziu pagalbos kankinuosi su sitais drugeliais:
ne juokas.. isimti pavyksta tik tada, kai pastilazas labai plonai iskociotas. Bijau kad sutrupes isdziuve..
O kaip padaryti vos vos storesni? Gal kokia paslaptis yra