Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2011 01 31, 00:06)
Viska lipdaus is pastilazo skirto dengimui pagal Cipciuka

labai sauniai um tai gaunasi wub.gif
QUOTE(red69 @ 2011 01 31, 00:18)
vieną atvilkau ir aš..nieko blatno  mastau.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2011 01 31, 00:17)
Pasirodau ir aš saviškius 'šedevrus'  blush2.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 01 31, 00:18)
Labas vakaras,

Kooooookia zolyte thumbup.gif , o spalva....geriuosi su baltu pavydu blush2.gif

Asseni labai grazu, lygu, na tobula..drugelis tai suzavejo thumbup.gif
Atsakyti
šaunuolės merginos wub.gif wub.gif wub.gif
kaip man gražu,džiaugiuosi atradusi jus wub.gif
bent pasižiūrėjusi soti pasidarau biggrin.gif
Atsakyti
Labu rytu visoms , prabundi , atsidarai temą , akys ir iškrenta doh.gif ....tortų gausa , o dar tokia nuostabi wub.gif .

Noriu išskirti red69 , maniau Migle78 avatarą pasikeitė doh.gif , ir čia jos atvirutė , dar pora tokių ir visai neis atskirti .

tute28 ...na ta tavo lėlytė , mane pakerėjo bigsmile.gif ...ji tokia nuotaikinga , ji man tokia miela , graži , o ir tortas ( spalvos ) ten dera , jis su nuotaika , ir jau toks mergaitiškas , toks wub.gif ..... ai tiesa , ji gal iš kokio filmuko ? norėčiau sužinoti anglų kalba 4u.gif

Monikute , man tik duok tortą , o kaip jį pjaut tikrai rasiu ...ar stovintį ar gulintį , ar sėdintį .....na jei visai neaiškuma , tai pasakysiu , nuo viršaus (kampo ) gabaliuką , paskui sekantį , ir taip jis trumpesnis pasidaro viena juosta , paskui sekančią juostą ....kokios čia problemos ...bet aš matau , o ir žinau , kad daug kas nemoka pjauti tortų net apvalių .

-----------------------------------------------------------------------------

Čia paskutinis šią savaitę , tortukas mažam dinozauriukui .....

Medutis , pastilažas , masytė , sviestinis kremas (žolė ) ....norėjau tą dinozauriuką pastatyti , ant kojų , bet būtų aukštesnis už ugnikalnį , teko sodinti , beda tame , kad torto svoris nedidelis , tai sunkoka , kai reik sudėti tiek kiek norima .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 31 sausio 2011 - 10:49
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 11:48)
tute28 ...na ta tavo lėlytė , mane pakerėjo  bigsmile.gif ... ji gal iš kokio filmuko ? norėčiau sužinoti anglų kalba  4u.gif

ne manes klausiate,bet galiu atsakyti,kad tai Fifi mirksiukas.gif http://www.youtube.c...h?v=qUimRkpbsH4
o jusu tortai,tai kaip visada superiniai. kaskart juos girdama jauciuosi lyg kartociausi biggrin.gif ugnikalnio viduje tik mase,ar yra ir tortuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 31 sausio 2011 - 11:11
na jau tortuku grozis, vis atnesa ir vis giri giri ir vis groziesi groziesi, nes tiek vienos tiek kitos kepejeles vis grazesni, ispudingesni, baltai pavydziu, kad tokius grozius lipdote smile.gif

ir as su vienu pasirodysiu, nes jau net geda vis kazka parasau, o nieko neidenu blush2.gif
paptastas, nieko ypatingo, bet man jis buvo mielas, tai pirmas tortas kuriuo tikrai dziaugiaus galutiniam rezultate,tad atiduodu jusu teismui.
pirmas aukstas napaleonas, antras-medutis, trecias- mascarpones. dengta mmg ir kringeliuota aisingu, vestuvems, bet geles sake patys gyvas des, tai man reikejo tik toki tepadaryti. gaila nemaciau su gelem .
user posted image
Atsakyti
zibute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 08:48)
tute28 ...na ta tavo lėlytė , mane pakerėjo  bigsmile.gif ...ji tokia nuotaikinga , ji man tokia miela , graži , o ir tortas ( spalvos ) ten dera , jis su nuotaika , ir jau toks mergaitiškas , toks  wub.gif ..... ai tiesa , ji gal iš kokio filmuko ? norėčiau sužinoti anglų kalba  4u.gif

Ačiū už pagyrimus. Kaip malonu girdėt iš tokios profės blush2.gif Va jum jau įdėjo filmuką apie tą mergaitę Fifi. Tai neužmirštuolė gėlė. http://www.google.lt...ved=0CBgQ_AUoAQ
Mažoji užsimanė, kad ją nulibdyčiau, nes jos mėgstamiausias filmukas. Tai bandžiau libdyt. Sunkiai sekėsi, nes neturiu techninių žinių, kaip ką pirmą liblyd ir kad viskas laikytųsi. O dar reikėjo 3val lėktuvu ją vežt. Tai tie žiedlapiai ant galvos sulūžo, reikėjo taisyt. O masė kieta ir nebeįsideda doh.gif
Apie jūsų šedevrus tai jau žodžių kišenėn trūksta blink.gif

QUOTE(mulatux @ 2011 01 31, 09:09)
ne manes klausiate,bet galiu atsakyti,kad i Fifi  mirksiukas.gif   http://www.youtube.c...h?v=qUimRkpbsH4

Ta pati.

QUOTE(zibute77 @ 2011 01 31, 09:27)
ir as su vienu pasirodysiu, nes jau net geda vis kazka parasau,  .....

Jau spalvų derinys balta su pilka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 31 sausio 2011 - 11:39
žibute ,labai gražiai atrode,tik kol neperskaičiau ,kad des geles patys,tai man kažko truko.....bet va užsides geles žmones ir bus puiku,tik gaila,kad nepamatysim galutinio rezultato......
Atsakyti
aciu jums uz ivertinima.
spalvu tokiu prase, tai nebuvo mano sugalvota smile.gif
siaip as megstu minimalizma tai man ir geliu nereikejo, na bet kiekvienas skonis yra gerbtinas.
nors kai pamatau jusu torciukus su daug detaliu ir jai jos viena su kita dera tai man nuostabiai grazu, bet pati kaip kazkada minejau dar nelabai dristu daug detaliu deti,nes is tiesu reik moketi jas sudeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 31, 11:09)
ne manes klausiate,bet galiu atsakyti,kad tai Fifi  mirksiukas.gif  http://www.youtube.c...h?v=qUimRkpbsH4
o jusu tortai,tai kaip visada superiniai. kaskart juos girdama jauciuosi lyg kartociausi  biggrin.gif ugnikalnio viduje tik mase,ar yra ir tortuko?

Ten irgi medaus tortukas , nedrįsčiau , tiek uždėti masės , ne visi ją valgo , o tortą ..... ax.gif

zibute 77 , labai gražus tortas wub.gif , asmeniškai man jų netrūksta ( gėlių )...skonio reikalas .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 11:48)
Labu rytu visoms , prabundi , atsidarai temą , akys ir iškrenta  doh.gif ....tortų gausa , o dar tokia nuostabi  wub.gif .

Ai, cia ne tortas. schmoll.gif ...cia meno sedevras thumbup.gif
Atsakyti