Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Migle79 @ 2011 01 30, 20:33)
Ačiū 4u.gif
Pati lipdau ax.gif  Man būtų gaila pinigų dalykams, kuriuos galiu pati pabandyti padaryti blush2.gif Be to, nežinau, ar Lietuvoje parduodamos gatavos figūrėlės.

Migle79 tai ji ne to klausia ....ji klausia ar tu masę perki , ar pati daraisi smile.gif

kirbe ...gražu wub.gif , o dabar kas univerą baiginėja ? unsure.gif ...krikštija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 30, 21:22)
)

kirbe ...gražu wub.gif  , o dabar kas univerą baiginėja ? unsure.gif ...krikštija?  unsure.gif

sake baigia universiteta ir tokio praše...... g.gif
Atsakyti
Labas, mergaites. na jus ir greitos. Paskutini karta buvau praeitoje temoje, gal kokiam 40 psl, o dabar jau nauja greitai ipuses smile.gif

Tortai labai visu grazus.
man paskutiniu metu labai patinka lipdyt zmogeliukus. Tik nelabai sekasi padaryti geras nuotraukas.

Stai keli tortukai

Jogurtinis apacioje ir medaus virsuje 3,2 kg
user posted image

Medaus su zele
user posted image

Jogurtinis.
Nuotraukoje atrodo, kad kojos trumpos. Toks rakursas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 30 sausio 2011 - 22:42
vau,Asseni bigsmile.gif truksta zodziu bigsmile.gif o zmogeliukus lipdai irgi is spec modeliavimo mases?
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 30, 23:00)
vau,Asseni  bigsmile.gif  truksta zodziu  bigsmile.gif o zmogeliukus lipdai irgi is spec modeliavimo mases?

Neturiu as nei spec modeliavimo, nei spec. dengimo mases. As net gi neatsimenu kada paskutini karta dariau pastilaza lipdymui. Viska lipdaus is pastilazo skirto dengimui pagal Cipciuka
Atsakyti
Pasirodau ir aš saviškius 'šedevrus' blush2.gif Rodau tam, kad gaučiau gerą spyrį ir išmokčiau kruopštumo. Na kol kas nesigauna dailiai ir kruopščiai. Jau čia jūs tokių šedevrų pridedat, kad blink.gif Kaip paveiksliukai wub.gif

user posted imageuser posted image
user posted image

Abu tortai su varškės su braškėm ir grietinėle pertepimu ir vienas sluoksnis juodų serbentų. Papuošimai MMG.
Atsakyti
Labas vakaras,
na ir tortų grožiai...akys ant kaktos lipa bežiūrint bigsmile.gif

vieną atvilkau ir aš..nieko blatno mastau.gif
user posted image
šokoladinio miško biskvitai,šokoladinis ganašas,šarlot žolytė ir pastilažinės figūrėlės.

P.S. aš irgi daug ką darau iš Cipsiuko pastilažo,o dabar dar pabandžiau TYLO powder,tai jos dedu į cukrines mases ir fantastiškai maloni masė gaunasi tiek lipdymui,tiek dengimui,tokia elastinga ir gerai formą laikanti.
Atsakyti
Dėkui, merginos 4u.gif

QUOTE(mulatux @ 2011 01 30, 18:47)
o koks mazdaug buvo santykis dazai : degtine? gal as degtines pagailejau,ar per dišova ja tam reikalui naudojau  doh.gif  biggrin.gif

tai santykio niekad nežiūriu, pilu šiek tiek degtinės ir dažų, ir žiūriu, kokia spalva gaunasi, jei reik dar ryškesnės, įpilu vėl dažų.

kirbe, tas tortas su drugeliais dieviškas wub.gif

Asseni, tikrai matosi, kad figūrėlės superinės, na apie tortus pačius jau nekalbu, o kai patinka jas dar ir lipdyti, iš vis šaunu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 30, 21:22)
o dabar kas univerą baiginėja ? unsure.gif

baiginėja baiginėja ax.gif biggrin.gif

kokie ryškūs tute28 tortukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tema jau merdėjo kūrį tai laiką, o dabar tik spėk kvapą gaudyt nuo šitokios gausybės tortų wub.gif nu nerealiai čia pavarot merginos thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 28, 22:58)
O aš šiandien šitą sūrio gabalą pasodinau , vis visi guli , kaip lavonėliai  , nusibodo , lai pasėdi iki peilio .....

iš kart sakau, kad aš čia jokių priekaištų nereiškiu ar kažkokių nepasitenkinimų, tik norėjau paklausti - kaip reikia pjauti tokį aukštą tortą g.gif jeigu kada nors pasitaikytų mano kelyje, net nežinočiau kaip elgtis su tokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 01 30, 21:41)
Labas, mergaites. na jus ir greitos. Paskutini karta buvau praeitoje temoje, gal kokiam 40 psl, o dabar jau nauja greitai ipuses smile.gif

Tortai labai visu grazus.
man paskutiniu metu labai patinka lipdyt zmogeliukus. Tik nelabai sekasi padaryti geras nuotraukas.

Stai keli tortukai
Jogurtinis apacioje ir medaus virsuje 3,2 kg
Medaus su zele
Jogurtinis.
Nuotraukoje atrodo, kad kojos trumpos. Toks rakursas

taip seniai bebuvote uzsukusi, bet jau kai atejote tai tiesiog apstulbinote savo grozybemis, taip zaviuosi jusu torciukais, nuostabiai grazu ir figureles wau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Asseni,2011 01 30, 23:41

Pagaliau grįžote ir dar su šedevrais. Super!!!
Atsakyti