Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

visu tortai pasakiski
o man idomu ,ar tuos tortus,kurie blizga,tepat degtine?nes man cia kazkas buvo patare dazus maisyti su degtine,tepti ant mases ir ji blizges.deja,viskas isdziuvo ir blizgesio neliko.
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 30, 17:48)
Neli kokie grazus tortai thumbup.gif O ta skrynia kaip cia daryta g.gif na tas dangtis, nu nesuprantu kaip toki griozi padaryt unsure.gif

Dangtis - atskirai tortukas padarytas ir uždėtas.

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 30, 18:10)
koks svoris??? arba išmatavimai.. naįdomumo dėėlei noris dydį įsivaizduot  ax.gif

5 kg, jei neklystu 18 x 24-25 kažkur.

QUOTE(mulatux @ 2011 01 30, 18:18)
visu tortai pasakiski
o man idomu ,ar tuos tortus,kurie blizga,tepat degtine?nes man cia kazkas buvo patare dazus maisyti su degtine,tepti ant mases ir ji blizges.deja,viskas isdziuvo ir blizgesio neliko.

Skrynia su degtine dažyta, čia foto jau išdžiuvę dažai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 01 30, 18:31)
Skrynia su degtine dažyta, čia foto jau išdžiuvę dažai. biggrin.gif

o koks mazdaug buvo santykis dazai : degtine? gal as degtines pagailejau,ar per dišova ja tam reikalui naudojau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Olesta, Neli, nuostabu wub.gif

Merginos, ačiū visoms už atsiliepimus wub.gif

QUOTE(Milux @ 2011 01 30, 11:25)
o waaaaaaau koks grozis, nu idealus, spalvingas tortukas wub.gif  wub.gif  wub.gif
klausymelis, kaip ta suniuka i traukinuka isodinot ir per langa taip graziai iskisot? unsure.gif
Ačiū 4u.gif
Sunkiai sekėsi įsodinti šuniuką į kabiną. Iš pradžių nulipdžiau šuniuko kūną (jo nesimato, jis viduje), pritvirtinau jį. Paskui nulipdžiau galvą ir uždėjau ją ant kūno iš išorės mirksiukas.gif Galiausiai pridėjau leteną.

QUOTE(zibute77 @ 2011 01 30, 14:14)
migle79 jau toks nuostabiai grazus traukinukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
ziuriu ir nesuprantu kaip tas traukinukas padarytas, jis tusciaviduris- ta kabina? sugebejimai neeiliniai.
Ačiū 4u.gif
Traukinukas viduje tuščias. Jis sudėliotas iš atskirų dalių, kaip konstruktorius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 30 sausio 2011 - 17:51
QUOTE(Divia @ 2011 01 29, 13:58)
Dianocka ,tavo vysniukai nu tooookie skanuciai,norec ir as but tietoj tos bitutes...
Ir mazoji princese tikriausiai liko suzaveta ta karuna  wub.gif
Beje,is kokios mases tu lipdai tuos kotelius ir karunos israitymus?

dekui smile.gif libdau is MMG:)

Olesta pasakiski torciukai...wub.gif ypac patiko senovinis patefonas, liuks thumbup.gif
Linette visi auksciausios klases torciukai, dar man mokyti ir mokytis iki jusu:) wub.gif
Migle - kaip visada dailu smile.gif
k.lapelyte - kempiniukas zaismingas smile.gif
Neli - visi su ideja, tiesiog super ispildymas, ypac saskes patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 30 sausio 2011 - 18:00
Visų tortai nuostabūs, o Olestos, Dianockos, Cypciuko, Miglės79 pavydėtini.

Gal kuriai iš mūsų mergaičių kils idėjų užmetus akį į šiuos tortus:

http://www.linksmiau...gus_tortai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incikas: 30 sausio 2011 - 18:44
Jau ziurejau, jau grozejausi tortais, bet kai neili tortus pamaciau, tai visi stalciai atsidare user posted image Jau kitu ir nebeprisimenu ( nepykit). Ai va kelis prisiminiau.. ten ant karpytos staltieses kur nufotografuoti. Nebefotografuok ant jos daugiau, nes tortai nuostabus, ale man nuo tos staltieses mirga akyse ir vos smulkmenas iziureti sugebu ( ar cia man i senatve ant regejimo krito)
Linette, ikvepei tu mane vakar, tai siandien meginsiu tuos plikytus kirbes lapelius lipinti ir gaminsiu viena valgoma valgoma torta. Kazi kas ten gausis man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 30 sausio 2011 - 18:50
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 30, 11:03)
Raides pacios neiskris... as issikocioju mase ant stalo, palieku kokiom 15 min., ir tada spaudziu, ir su adatos galiuku uzkabinu, ir graziai pakeliu, ir issiima. Tiesiog uzsiimkit ir pasipraktikuokit.

Aciu, sito nezinojau 4u.gif
Atsakyti
Olesta papukai gražuoliai wub.gif , ne vienai reiktų imti pavyzdį iš tavęs dailiai apdengta , skoningai apkringeliuota , atrodo ne vulgariai o seksuliai ir gundančiai wub.gif thumbup.gif
Neli skrynia TOBULA TOBULA wub.gif wub.gif , atsižiūrėt negaliu ji ir taip graži , o dar kai suvoki , kad čia tortas , tai net apsiašarot noris smile.gif wub.gif
Karapuzike gausisi , tik miltų mažiau negu recepte dėk , jei ką daminkysi mirksiukas.gif
Atsakyti
linette - tavo geles pritrenkiancios - kazkokios naujoviskos, nematytos thumbup.gif

neli - skrynia fantastiska!!! drinks_cheers.gif

Olesta - sie papuliai man patys patys graziausiai is visu matytu 4u.gif

Migle 79 - tavo visi tortai, kaip paveiksleliai - visu pirma spalvu ivairove, intensyvumu, antra - detaliu ispildymu - kruopstumu iki smulkmeneliu ir galiausiai masiu ir kremu kokybe thumbup.gif Kai matau tokius sedevrus kyla klausimas, ar mase figurelems lipdyti pati darotes, ar perkate?

Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 30, 20:23)
Migle 79 - tavo visi tortai, kaip paveiksleliai - visu pirma spalvu ivairove, intensyvumu, antra - detaliu ispildymu - kruopstumu iki smulkmeneliu ir galiausiai masiu ir kremu kokybe  thumbup.gif  Kai matau tokius sedevrus kyla klausimas, ar mase figurelems lipdyti pati darotes, ar perkate?

Ačiū 4u.gif
Pati lipdau ax.gif Man būtų gaila pinigų dalykams, kuriuos galiu pati pabandyti padaryti blush2.gif Be to, nežinau, ar Lietuvoje parduodamos gatavos figūrėlės.
Atsakyti
na ymesiu ir aš kelis torčiukus parodyt ,kad gyva......
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti