Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 30, 10:50)

dangiuk , o su kokiomis gerai , su kokiomis - ne .....šiaip su metalinėmis gerai iškerta , plastmasinės , po kelių  išspaudimų apsivelia mase , tenka su drėgnu skudurėliu nuvalyti .

plastmasinė ten...

QUOTE(linette @ 2011 01 30, 10:50)
aš supratau , mano galva , tos formelės kuri negražiai išspaudžia sienelės yra storesnės , todėl taip yra , jei pataikiau , tai reiktų išspaudus , jei gėlytė laikos formelės viduj , ją patrint ant kokio nelimpančio paviršiaus , aš tam naudoju pelės kilimėlį , nes ant mano stalo viskas žiauriai limpa , tai tas masės likutis kur liko ant kantelio turėtų nusišlifuot , nu gerai jei supratot , nemoku aiškint  doh.gif  lotuliukas.gif

greičiausiai taip ir bus, nes ta formytė sotrom sienelėm drinks_cheers.gif dėkui, reikės pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 30, 10:26)
"Traukinukas":

wub.gif wub.gif wub.gif

ir kitos šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
migle79 jau toks nuostabiai grazus traukinukas wub.gif wub.gif wub.gif
ziuriu ir nesuprantu kaip tas traukinukas padarytas, jis tusciaviduris- ta kabina? sugebejimai neeiliniai.
Olestos man labai grazus su asiliuku ir pukuotuku,bei tas baltas, patefonas irgi puikus, tik ta ruda spalva pienisko sokolado tai man labai retai kada gerai ziurisi, tamsus daug geriau, bet cia toks nekaltas mano pacios pastebejimas.
Pamenu kai pati dariau saldainiu dezute su sitokios spalvos mase tai man paciai nepatiko visai, o kliente zavejosi. tai cia kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Atsakyti
nu imkit, pasipuoškit, būsit linksmesnės tongue.gif

user posted image

Cipciuko medučio lakšteliai su karameliniu kremu...

o čia džiovintų vaisių ir riešutų tortas, dengtas pastiliažu...

user posted image
Atsakyti
Olesta, laaaaaaaaabai grazu wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu čia užsukti, kiek daug grožių akims paganyti ir sielai wub.gif Šaunuolės, merginos.

Atnešu ir savo, gal kas kombinaciją išspręs? g.gif Panašų jau dariau, bet vis tiek įmesiu ax.gif
Juodasis miškas, pastilažas, dažyta ant viršaus su dažais, skiestais degtine, tai dar blizga, nes dažai neišdžiuvę biggrin.gif
user posted image

Ir pirmą kartą bandžiau lobių ieškoti lotuliukas.gif radau skrynelę. Ferrero rocher, pastilažas, dažyta ant viršaus.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 01 30, 16:52)
Kaip smagu čia užsukti, kiek daug grožių akims paganyti ir sielai wub.gif Šaunuolės, merginos.

Atnešu ir savo, gal kas kombinaciją išspręs? g.gif  Panašų jau dariau, bet vis tiek įmesiu  ax.gif
Juodasis miškas, pastilažas, dažyta ant viršaus su dažais, skiestais degtine, tai dar blizga, nes dažai neišdžiuvę biggrin.gif

Ir pirmą kartą bandžiau lobių ieškoti lotuliukas.gif radau skrynelę. Ferrero rocher, pastilažas, dažyta ant viršaus.

na jau skrynia wub.gif
Atsakyti
Neli, abu superiniai tortai, liuks padirbėjai thumbup.gif
Atsakyti
Noriu Olestos piniuaro ...noriu .... cry.gif

neli , kokie abudu gražučiai wub.gif wub.gif ...taip ir įlysčiau į tą skrynią , pipeikų prisirinkti bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 30 sausio 2011 - 16:35
Cipciuk,Neli,Olesta ,jusu tortai pasakiški ir nepakartojami..... 4u.gif
Linnete, puikus tortai ir puokštes labai gražios.....
ir kitu mergyčiu gražus torčiukai.....
Atsakyti
Neli kokie grazus tortai thumbup.gif O ta skrynia kaip cia daryta g.gif na tas dangtis, nu nesuprantu kaip toki griozi padaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 01 30, 15:52)
Ir pirmą kartą bandžiau lobių ieškoti

swoon.gif nereali thumbup.gif wub.gif

koks svoris??? arba išmatavimai.. naįdomumo dėėlei noris dydį įsivaizduot ax.gif
Atsakyti