QUOTE(Olesta @ 2011 01 30, 09:39)
Linette, be žodžių fantastiški, įdomūs, originaliai papuošti tortukai, labai patiko idėja su dėžutėmis, gėlės be priekaištų, kai kur gal daugoka lapų, bet čia vėlgi floristinis suvokimas gal mano netikęs šaunuolė tikrai
sutinku , kad per daug, bet kai pradedi maskuot visus brokus , tai taip ir gaunas
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 30, 11:03)
ačiū rugegėle , tą patį galiu pasakyt apie tavo orhidėjas nusikopinau vis pažiūriu , ale daryt vis nesiryžtu , gražios jos man labai
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 30, 11:26)
Labutis,
kaip savaitgalis, taip ir gražių, originalių tortukų pribirėjo
Atrodo dauguma forumiečių gyvena Lietuvoje, tortų valgytojai daugiausia lietuviai, bet vieni mėgsta masę, kiti ne. Man pasitaiko antras variantas. Turiu tiek gerų idėjų, kur tortas turi būti dengiamas mase, bet masės niekam nereikia Tai tenka vėl imtis bezė
[Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas, bezė.
kaip savaitgalis, taip ir gražių, originalių tortukų pribirėjo
Atrodo dauguma forumiečių gyvena Lietuvoje, tortų valgytojai daugiausia lietuviai, bet vieni mėgsta masę, kiti ne. Man pasitaiko antras variantas. Turiu tiek gerų idėjų, kur tortas turi būti dengiamas mase, bet masės niekam nereikia Tai tenka vėl imtis bezė
[Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas, bezė.
masė gražu , bet jei ją valgai tai man pačio torto skonis kažkur dingsta , paskutiniu metu šokoladinę tvorelę daugiausiai dedu , gal ne taip įspudinga , bet valgoma labiau tai tikrai
labai labai gražus traukinukas ir tos musmirės labai tinka