Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2011 01 30, 09:39)

Linette, be žodžių fantastiški, įdomūs, originaliai papuošti tortukai, labai patiko idėja su dėžutėmis, gėlės be priekaištų, kai kur gal daugoka lapų, bet čia vėlgi floristinis suvokimas gal mano netikęs  blush2.gif  šaunuolė tikrai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sutinku , kad per daug, bet kai pradedi maskuot visus brokus , tai taip ir gaunas blush2.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 30, 11:03)
Papildyta:
Sie tortai paverge mane...  wub.gif

ačiū rugegėle , tą patį galiu pasakyt apie tavo orhidėjas nusikopinau vis pažiūriu , ale daryt vis nesiryžtu , gražios jos man labai wub.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 01 30, 11:26)
Labutis,

kaip savaitgalis, taip ir gražių, originalių tortukų pribirėjo 4u.gif

Atrodo dauguma forumiečių gyvena Lietuvoje, tortų valgytojai daugiausia lietuviai, bet vieni mėgsta masę, kiti ne. Man pasitaiko antras variantas. Turiu tiek gerų idėjų, kur tortas turi būti dengiamas mase, bet masės niekam nereikia  blink.gif Tai tenka vėl imtis bezė smile.gif

[Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas, bezė.

masė gražu , bet jei ją valgai tai man pačio torto skonis kažkur dingsta , paskutiniu metu šokoladinę tvorelę daugiausiai dedu , gal ne taip įspudinga , bet valgoma labiau tai tikrai smile.gif
labai labai gražus traukinukas wub.gif wub.gif ir tos musmirės labai tinka biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Migle79 , pievutė nuostabi ,beze super geras thumbup.gif , tai ir daryk tokius grožius wub.gif ..... dar vienas gražus atvirukas biggrin.gif .

dangiuk , o su kokiomis gerai , su kokiomis - ne .....šiaip su metalinėmis gerai iškerta , plastmasinės , po kelių išspaudimų apsivelia mase , tenka su drėgnu skudurėliu nuvalyti .
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 30, 11:39)
nerealu thumbup.gif wub.gif

norėjau paklaust, kodėl, kai formele spaudžiu mažas gėlytes, jų kraštai tokie kaip išsipešioję... nemoku paaiškint, bet su kita forma spaudžiu, kraštai ir nukerta lygiai, o su viena tokie lieka kažkokie neaiškūs.... gal kas nors supras, ką prisapaliojau.....  blush2.gif

aš supratau , mano galva , tos formelės kuri negražiai išspaudžia sienelės yra storesnės , todėl taip yra , jei pataikiau , tai reiktų išspaudus , jei gėlytė laikos formelės viduj , ją patrint ant kokio nelimpančio paviršiaus , aš tam naudoju pelės kilimėlį , nes ant mano stalo viskas žiauriai limpa , tai tas masės likutis kur liko ant kantelio turėtų nusišlifuot , nu gerai jei supratot , nemoku aiškint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar dar kitokios spalvos orchidejos kota pasidariau biggrin.gif ale kur ji smeigsiu - nezinau biggrin.gif
Atsakyti
jau taip su tom formelėm būna, vienos gražiai kerta, kitos ne...

senai bebuvau, tai gal niekas neužpyks, jei parodysiu keletą darbų...

šito nuotrauka nekokybiška, nes realiai tai jis gražiai rudas buvo, blizginti tortai ne mano skonio, tai pertepinėt vien dėl foto kokybiškumo degtine neturėjau jokio noro, bet gal tiks kam idėja...rafaelo ir šokoladinis karamelinis tortai, dengta pastiliažo ir saldaininės masės mišiniu...

user posted image

Rafaelo dengtas pastiliažu, aisingas ir pastiliažo gėlės...
user posted image

jogurtinis braškinis dvynukams, pastiliažas, figūrėlės marcipaninės...
user posted image

rikotos vyšnių tortukas, grietinėlė, pastiliažas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 30, 12:08)
jau taip su tom formelėm būna, vienos gražiai kerta, kitos ne...

senai bebuvau, tai gal niekas neužpyks, jei parodysiu keletą darbų...

šito nuotrauka nekokybiška, nes realiai tai jis gražiai rudas buvo, blizginti tortai ne mano skonio, tai pertepinėt vien dėl foto kokybiškumo degtine neturėjau jokio noro, bet gal tiks kam idėja...rafaelo ir šokoladinis karamelinis tortai, dengta pastiliažo ir saldaininės masės mišiniu...

/27/859e22c6312e.jpg[/img][/url]

su vinipuchu labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 30, 11:26)

"Traukinukas":

o waaaaaaau koks grozis, nu idealus, spalvingas tortukas wub.gif wub.gif wub.gif
klausymelis, kaip ta suniuka i traukinuka isodinot ir per langa taip graziai iskisot? unsure.gif
Olesta mes tik laukiam ir laukiam jusu toryuku, labai dailus visi wub.gif
Atsakyti
Olesta gražus patefonas , o dėl blizginimo ....matosi balti plėmai , ten pudra ? .... tortas neblizgės , jei nuvalysi spiritu , nes momentinis nugaravimas būna , bet užtai plėmai dingsta ,

Puhas , gražus wub.gif .

Baltas - taip pat , tik kokios ten gėlės , nesuprantu , tos žalsvos unsure.gif .
Atsakyti
Ačiū, žinosiu, deja spirito neturiu, o plika akimi tų plėmų nesimato blush2.gif bet patarimą įsidėsiu galvon, ačiū labai 4u.gif ten krakmolas, ne pudra 4u.gif

o gėlės štai šitos sudėtos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 30 sausio 2011 - 11:55
Ačiū Olesta , dabar matau kokios , senatvė jau , nieko nepadarysi , nei akiniai nepadeda user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 30, 12:39)
norėjau paklaust, kodėl, kai formele spaudžiu mažas gėlytes, jų kraštai tokie kaip išsipešioję... nemoku paaiškint, bet su kita forma spaudžiu, kraštai ir nukerta lygiai, o su viena tokie lieka kažkokie neaiškūs.... gal kas nors supras, ką prisapaliojau.....  blush2.gif

todėl, kad viduje yra pridžiūvusios masės. Tai kai naujai spaudi, kimba prie tos pridžiūvusios masės ir išplėšo kontūrą. Aš tokias formeles po darbo užmerkiu - į dubenėlį įpilu vos vandenuko, kad būtų per 1-2 mm ir pastatau formeles. Tačiau NEGALIMA kad vandens pribėgtų į stūmoklinių formelių vidų - juk ten spyruoklės yra. Po kurio laiko išvalau formelių vidų ausų krapštukais, vatos gabaliukais. Na kad būtų kaip naujos.

Dar gali būti nepridžiūvimas kaltas, o per minkšta masė, kuri tiesiog momentaliai limpa kaip ir prie rankų, taip ir prie formelių.

Miglė79, Olesta wub.gif
na gal jau ir aš kurią dieną orchidėjas darysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 01 29, 22:08)
sveikos merginos  4u.gif

tavo geles - nuostabios.. Labai grazios, meniskos, idomios, visos kompozicijos - puikios biggrin.gif Saunuole biggrin.gif
Atsakyti