Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(linette @ 2011 01 30, 00:43)
bet tikrai kartais gali labai sutaupyt šeimos biudžetą , raideles ir už 6 lt. nusipirkus

o tu irankiu temoj parodyk tas savo raideles, dailios, dideles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 30, 01:09)
noriu ismokti ranka rasyti,jei jau gereja rastas,vadinasi einu i geraja puse smile.gif .spec sutepu  juos kad tokie butu,man jie daug grazesni,ryskesni buna.kiekvienam skirtingas skonis 4u.gif

supratau, jei tau gražiau, tai viskas puiku smile.gif o kad raštas ir patys tortai nžn kiek kartų gražesni nei pirmieji tai tikrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 30, 00:09)
noriu ismokti ranka rasyti,jei jau gereja rastas,vadinasi einu i geraja puse smile.gif .spec sutepu  juos kad tokie butu,man jie daug grazesni,ryskesni buna.kiekvienam skirtingas skonis 4u.gif

na tokiu atveju, gal reikėtų iš pradžių ant popieriaus bandyti rašyti, arba trafaretą išsispausti ant torto unsure.gif dantukus irgi ne taip jau sudėtinga vienodus padaryti... ir diržo juosteles vienodas ir su vienodais tarpais taip pat galima padaryti, pažanga yra, bet norėtųsi jos ženklesnės kai jau kepi tiek laiko ir podažniai...

Linette, be žodžių fantastiški, įdomūs, originaliai papuošti tortukai, labai patiko idėja su dėžutėmis, gėlės be priekaištų, kai kur gal daugoka lapų, bet čia vėlgi floristinis suvokimas gal mano netikęs blush2.gif šaunuolė tikrai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ohoho, kad užderėjo tortų 4u.gif

Raideles ir aš vis dar bandau doh.gif , skaičiai išeina, o raidelės ko gero per smulkias įsigijau verysad.gif ir dar tik mažąsias doh.gif Gal per plonai iškočioju masę, kad jos man neiškrenta iš formelės g.gif o kaip pati padedu jos išlisti tai išsiformuoja
o čia mano paprastutis medaus, gėlės pastiliažas, apibarstytas šokolado ir sausainiu trupiniais, bei grietinėlė.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 30 sausio 2011 - 10:03
Raides pacios neiskris... as issikocioju mase ant stalo, palieku kokiom 15 min., ir tada spaudziu, ir su adatos galiuku uzkabinu, ir graziai pakeliu, ir issiima. Tiesiog uzsiimkit ir pasipraktikuokit.
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2011 01 29, 22:08)
sveikos merginos  4u.gif

Sie tortai paverge mane... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 30, 12:02)
Raides pacios neiskris... as issikocioju mase ant stalo, palieku kokiom 15 min., ir tada spaudziu, ir su adatos galiuku uzkabinu, ir graziai pakeliu, ir issiima. Tiesiog uzsiimkit ir pasipraktikuokit.

o aš iškočioju ir jau spaudžiu jas, nedaviau apdžiūti masei g.gif pasipraktikuosiu.

Dar klausimukas, raides darotės iš anksto, ar ta pačia diena kaip ir dengiate tortą, g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 01 30, 10:05)
o aš iškočioju ir jau spaudžiu jas, nedaviau apdžiūti masei g.gif pasipraktikuosiu.

Dar klausimukas, raides darotės iš anksto, ar ta pačia diena kaip ir dengiate tortą,  g.gif ?

Man jei iskart iskocioju ir spaudziu, tai ta mase tokia tystanti gaunasi, ir truksta imamos raides.. tad geriau palaukti kol siek tiek apdzius, papudruot ar pakrakmolint ir tada spaust.
As iskart isspaudziu visas raides, ir iskart ant torto lipdau.
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 01 30, 10:05)

Dar klausimukas, raides darotės iš anksto, ar ta pačia diena kaip ir dengiate tortą,  g.gif ?

Niekada nelaukiu jokio apdžiūvimo , tada jos sulūžta , ...iškočioju , išspaudžiu , adatos galiuku išimu , būna , kad trinktelėjus ir pati iškrenta , jei masė labai atitaikyta ( kietumas ) , ir pildau prie torto išspaudžiu vieną , prilipinu , paskui sekančią .
Atsakyti
Labutis,

kaip savaitgalis, taip ir gražių, originalių tortukų pribirėjo 4u.gif

Atrodo dauguma forumiečių gyvena Lietuvoje, tortų valgytojai daugiausia lietuviai, bet vieni mėgsta masę, kiti ne. Man pasitaiko antras variantas. Turiu tiek gerų idėjų, kur tortas turi būti dengiamas mase, bet masės niekam nereikia blink.gif Tai tenka vėl imtis bezė smile.gif

"Traukinukas":

user posted image

šuniukas arčiau:
user posted image

Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas, bezė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 30 sausio 2011 - 10:28
Migle79,2011 01 30, 11:26

Kokios spalvos ir figūrėlės, super.
linette, gražios gėlės
Atsakyti
[quote=Migle79,2011 01 30, 12:26]
Labutis,

kaip savaitgalis, taip ir gražių, originalių tortukų pribirėjo 4u.gif

Atrodo dauguma forumiečių gyvena Lietuvoje, tortų valgytojai daugiausia lietuviai, bet vieni mėgsta masę, kiti ne. Man pasitaiko antras variantas. Turiu tiek gerų idėjų, kur tortas turi būti dengiamas mase, bet masės niekam nereikia blink.gif Tai tenka vėl imtis bezė smile.gif

Tai va ir pas mane daugiausiai atsisako mases, man tai torciukas dailesnis su ta mase g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 30, 10:26)

"Traukinukas":

nerealu thumbup.gif wub.gif

norėjau paklaust, kodėl, kai formele spaudžiu mažas gėlytes, jų kraštai tokie kaip išsipešioję... nemoku paaiškint, bet su kita forma spaudžiu, kraštai ir nukerta lygiai, o su viena tokie lieka kažkokie neaiškūs.... gal kas nors supras, ką prisapaliojau..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 30 sausio 2011 - 10:40