Kremai nerekomenduojami tik tada jei jie nera skirti soliariumui,juk visokiu ateina prisitepa su kremais nuo saules arba su visokiausiais aliejais issipurskia. O jei isvis su jokiu kremu nesitepsi tai oda issauses nepagydomai. Reik ziuret ka tepi ant saves,geriau investuot y krema siek tiek pinigeliu nei gadintis oda einant be kremo ar su prastu kuris tik uzkimsa poras.
QUOTE(giedre202 @ 2011 03 01, 10:25)
La.nezinau ar solisanas tau pades.is patirties sakau,kad ten tik laika sugaisi,o idegis nesimatis,arba tik pasimatis po ilgo vaiksciojimo ir dazno.I la bamba nuejusi po 3-ju kartu jau turesi matoma ruda idegi.O teptis reikia ir pries ir po.kad neissausetu oda.
Papildyta:
rodosi netinkamas pasirinkimas tas soliariumas.
Papildyta:
rodosi netinkamas pasirinkimas tas soliariumas.
neatsibodo reklamą daryt la bambai? vasario 27 dar nieko nežinojot apie soliariumus, o dabar jau net ekspertė, kuris geresnis
o as atejau su stai tokiu klausimu, ar Jus namie tepates kremu ar soliariume? nuejusi i soliariuma ir ten tepantis labai jau ilgai laiko uzgaisiu, ar neziures i mane paskui kreivai?
QUOTE(drieziuxx @ 2011 03 01, 21:46)
o as atejau su stai tokiu klausimu, ar Jus namie tepates kremu ar soliariume? nuejusi i soliariuma ir ten tepantis labai jau ilgai laiko uzgaisiu, ar neziures i mane paskui kreivai?
As tepuosi soliariume, ilgai tikrai netrunka pasitepti kremuku, o kitas reikalas mes jiems pinigus mokame, tad nekrepkit demesio, jei taip atsitiktu, nors nemanau
merginos kokie atsiliepimai apie solisun ateities gatvei?
QUOTE(drieziuxx @ 2011 03 01, 20:46)
Tikrai kreivai nežiūrės, nes praktiškai visos soliariume tik ir tepasi, visos užtrunka
QUOTE(drieziuxx @ 2011 03 01, 21:46)
Ka namie issitepi su kremu kol ateini y soliariuma jisai visas nusivalo y drabuzius ir praktiskai deginies be kremo,tai kam tada pinigus svaistyt kremams?
QUOTE(vasara04. @ 2011 03 01, 22:00)
As tepuosi soliariume, ilgai tikrai netrunka pasitepti kremuku, o kitas reikalas mes jiems pinigus mokame, tad nekrepkit demesio, jei taip atsitiktu, nors nemanau
Ar ir dabar la bamboj yra taip,kad nusiregimui ir zodziu viso deginimosi pasiruosimui duodamos kokios 2 minutes? Anksciau taip buvo,pamenu,kai nezinojau,atejau,net nespejau nusirengti o jis jau isijunge pats ir degino
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 02, 13:11)
Ar ir dabar la bamboj yra taip,kad nusiregimui ir zodziu viso deginimosi pasiruosimui duodamos kokios 2 minutes? Anksciau taip buvo,pamenu,kai nezinojau,atejau,net nespejau nusirengti o jis jau isijunge pats ir degino
ne, dabar yra pakankamai laiko pasiruošimui. Aš neskubu
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 02, 14:11)
dabar tikria taip nera,pati isijungiat kada jau esat pasiruosusi, as nepamenu ,kad labamboj taip butu uztai taip buvo Saharoj,viena karta ten atejau,pasake kad 5 ar kiek min pasiruosimui,tai pamenu kad viska labai greitai dariau,skubejau ir tai man nepatiko,daugiau ten nesilankau jeigu jie mano,kad taip daugiau zmoniu spes pasdeginti ir jie daugiau pinigu uzdirbs tai klysta,tik klientus praranda..
o as jau po soliariumo buvau solisune.faina mergina pasitaike.viska paaiskino ir parode.kremuka pas juos paemiau pabandyt.be bronzantu.bet ant mano odos beveik nieko nesimato.mano oda labai balta ir sunkei ima saulute.koki kremuka galetumet patart man?labai aciu visoms uz pagalba
QUOTE(Element @ 2011 03 02, 13:32)
as nepamenu ,kad labamboj taip butu
Taip buvo pries 2,5 metus, Klaipedos akropolyje Taip pat ir Klaipedoj prie Mazvydo aikstes, ant kampo La bamba soliariumas (nezinau ar tebera ten).