Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai

QUOTE(beddable @ 2012 04 03, 16:14)
Taip gali visko buti smile.gif Siulyciau isbandyti ta kremuka su tinglu jei nepades tai jau nepades reiskias matyt melaninas nesigamina kojuose. O kaip vasara saulej? Taip pat?

butinai pasakysiu apie kremuka. o vasara ji visai nesidegina taip kad negaliu pasakyt nieko , per karscius su kelnem vaiksto. tai va dabar ikalbejau biski pasidegyt kad veidas atsigautu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 04 03, 14:25)
butinai pasakysiu apie kremuka.  o vasara ji  visai nesidegina taip kad negaliu pasakyt nieko , per karscius su kelnem vaiksto.    tai va dabar ikalbejau biski pasidegyt kad  veidas atsigautu smile.gif

Sunkus atvejis smile.gif)) Na tada palinkesiu sekmes ir kuo greiciau idegti smile.gif
Atsakyti
Matyt jusu koju oda sausesne nei viso kuno,uztepkit ant koju sol. kremo daugiau nei iprastai,turetu padet,bent jau as taip darau. ir rinkites stovima soliariuma su intensyvesniom lempom.
Atsakyti
viena karta isbandziau stovima ir daugiau niekada neisiu, nes vos nenualpau ten bestovedama, o tik 10 min buvau. Nezinau kas ten pasidare, bet stoveti karstyje ne man, paprastai bunu po 17 min gulimam ir viskas gerai, net megaujuosiu tuo ir atsipalaiduoju besiklausydama muzikos.
Atsakyti
QUOTE(Dirty Diana @ 2012 04 07, 20:50)
viena karta isbandziau stovima ir daugiau niekada neisiu, nes vos nenualpau ten bestovedama, o tik 10 min buvau. Nezinau kas ten pasidare, bet stoveti karstyje  ne man, paprastai bunu po 17 min gulimam ir viskas gerai, net megaujuosiu tuo ir atsipalaiduoju besiklausydama muzikos.

Man stovimas taip pat nepatinka, nežinau kodėl.. Sesuo sako, kad jai stovime geriau, ji ten komfortiškiau jaučiasi nei gulimam, aš atvirkščiai . IR stovimame man taip pat "kliūna" karštis.
Atsakyti
Na taip kai pavargus ir as neinu y stovima smile.gif)) Sunku isstovet tiek minuciu smile.gif Beto yra visokiu ir stovimu,tiek karstesniu tiek vesesniu smile.gif Jei nemegstat karscio kita karta pasiklauskit kuris vesesnis 4u.gif
Atsakyti
na as ne visai i tema bet idomu ar dabartine pavasarine saule rudina oda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 04 11, 14:43)
na as ne visai i tema bet idomu ar  dabartine pavasarine saule rudina oda?  g.gif

taip,dar ir kaip.tik beda,kad neina issirengti.Siaip eisiu nuo siandien i soliariuma,nes veidas ideges ir plastakos rudos,viskas kitkas balta lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos, esu girdejusi kad soliariume merginos naudoja kokosu, moliugu aliejukus.... kokia jusu nuomone?
Atsakyti
Sveikos:) netiketai cia mus uzklupusi deganti saulute saukte saukia lekt pasidegint i soliariuma. Gal zinot kokiu nors akciju dabar,ar numatomu, soliariumuose Kaune?
Atsakyti
Sveikos ,ar visada eidamos i soliariuma naudojat kremukus? ar ji labai kruopsciai istept reikia?kaip jus issitepat nugara? gal galima koki kokoso alieju naudot,bet tikriausiai efektas netoks bus.
As skubeda tikriausiai negerai istriniau krema tai kojos ruozais nuejo,nzn ka dbr daryt blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2012 05 03, 14:55)
Sveikos ,ar visada eidamos i soliariuma naudojat kremukus? ar ji labai kruopsciai istept reikia?kaip jus issitepat nugara? gal galima koki kokoso alieju naudot,bet tikriausiai efektas netoks bus.
As skubeda tikriausiai negerai istriniau krema tai kojos ruozais nuejo,nzn ka dbr daryt blush2.gif  doh.gif

Kiek kartu rasyta jokiu alieju pries ir per soliariuma!!!!!! smile.gif))
Atsakyti