QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 03 11, 21:21)
Sveikos merginos
Niekada nemėginau įdegti soliariume, bet prispyrė reikalas, kad vienai didelei progai renku suknele, ją užsidėjus esu balta .. Galvoju nueiti į soliariumą ir pabandyti greitai įdegti, keletą savaičių teliko. Reikalas tas, kad vasara, kai būna saulė, aš labai gerai įdegu ir būnu kaip mulatė, o dabar gerokai šviesesnė, dar šviesi suknelė, tai ... Viena išeitis. IR mąstau, kiek gi man tų apsilankymų reikėtų ? Ir kiek laiko pirmąjį kartą?
Kuri geriau rekomenduotumėte, stovimą ar gulimą? Manau, kad stovimas būtų geriau, nors nesu bandžiusi.
P.S nenoriu įdegti kaip vasara, bet bent šiek tiek įgauti tamsesnės spalvos.
Niekada nemėginau įdegti soliariume, bet prispyrė reikalas, kad vienai didelei progai renku suknele, ją užsidėjus esu balta .. Galvoju nueiti į soliariumą ir pabandyti greitai įdegti, keletą savaičių teliko. Reikalas tas, kad vasara, kai būna saulė, aš labai gerai įdegu ir būnu kaip mulatė, o dabar gerokai šviesesnė, dar šviesi suknelė, tai ... Viena išeitis. IR mąstau, kiek gi man tų apsilankymų reikėtų ? Ir kiek laiko pirmąjį kartą?
Kuri geriau rekomenduotumėte, stovimą ar gulimą? Manau, kad stovimas būtų geriau, nors nesu bandžiusi.
P.S nenoriu įdegti kaip vasara, bet bent šiek tiek įgauti tamsesnės spalvos.
Pirmą kartą visuomet rekomenduojama kuo mažiau minučių imt, geriausia 5-6, aišku jei oda nėra visiškai balta, galbūt ir šiek tiek daugiau tada galima Iš tikrųjų soliariume mergaitės realiai matydamos odos spalvą patars kiek minučių pirmą kartą eiti.
Stovimam lygesnis įdegis būna, bet gulimam pvz man veidas lengviau įdega. Galima pamaišyti, ir į gulimą ir į stovimą nueiti.
Dėl to kiek apsilankymų reikės, tai čia jau labai individualus dalykas ir sunku pasakyti. Man užtenka į mėnesį 1-2 kartus nueiti ir laikosi švelnus, rusvas, natūralus atspalvis (pradžioj taip pat nedaug reik nueit, užtenka 3-jų kartų, kad įdegti) nors vasarą saulė neima manęs, o va sesuo šimtadieniui norėjo įdegti, turėjo dvi savaites tam, bet jos beveik visai neėmė soliariumas... Ir su kremukais bandė, ir be... vos vos matėsi įdegis po 4-rių kartų (tikrai buvo neverta pinigus leist dėl tiek).
Sėkmės