bent aš įdegio palaikymui einu kas savaitę arba kas pusantros- jei į stovimą 8min, jei į gulimą 10min ir man pilnai užtenka o įdegį pasiekiu pirmus 2 kartus po 5-6min, tada 8min vieną kartą ir tada jau 10min kelis kartus ir įdegis rudutis na bet čia mano oda taip įdega
Sveikos merginos o man po solairiumo islindo keletas baltiu demeliu....pora mazu ant kojus,viena ant nugaros itariu galiu pamirst jau deginimasi ? gal buvo kuriai taip ?
QUOTE(ugne23 @ 2012 01 10, 22:10)
Sveikos merginos o man po solairiumo islindo keletas baltiu demeliu....pora mazu ant kojus,viena ant nugaros itariu galiu pamirst jau deginimasi ? gal buvo kuriai taip ?
Oho , o kiek kartų buvot, po kiek laiko, ar su kremukų deginotės? Aš, aišku, nieko patart negaliu, bet įdomu, ar nuo dažnumo čia taip nutinka, ar be kremo gal deginantis, ar nuo odos tipo (čia jau kas išmano gal parašys)? Nesinori, kad taip nutiktų
QUOTE(ugne23 @ 2012 01 10, 22:10)
mano sesei yra taip buve,bet jos pranykdavo degindavosi su kremu,apie 7-10 min visada,t.y. 2 kartus i savaite
QUOTE(Fifux'e @ 2012 01 11, 12:20)
mano sesei yra taip buve,bet jos pranykdavo degindavosi su kremu,apie 7-10 min visada,t.y. 2 kartus i savaite
kremu nuodojuosi visada eidavau po 10-12 min,nes nesu is tu bataodziu visai,ir mazdaug karta du per savaite. Paskutini kart nuejau buvo tik ka pakeistos lempos, vakare ziuriu taskiukai gerai kad jie man nera dideli,bet toliau eit bijau,kad jie neplistu. Tai koki menesi jau neinu,gal kiek jie apmazejo,bet tikrai dar nera pranyke
QUOTE(ugne23 @ 2012 01 11, 11:38)
kremu nuodojuosi visada eidavau po 10-12 min,nes nesu is tu bataodziu visai,ir mazdaug karta du per savaite. Paskutini kart nuejau buvo tik ka pakeistos lempos, vakare ziuriu taskiukai gerai kad jie man nera dideli,bet toliau eit bijau,kad jie neplistu. Tai koki menesi jau neinu,gal kiek jie apmazejo,bet tikrai dar nera pranyke
gal del to kad esi baltaode.as esu irgi tokia,todel i soliariumus neinu.o ypac dar kas tiek daug min eini
QUOTE(Fifux'e @ 2012 01 11, 14:53)
gal del to kad esi baltaode.as esu irgi tokia,todel i soliariumus neinu.o ypac dar kas tiek daug min eini
rasiau kas nesu baltaode
QUOTE(ugne23 @ 2012 01 11, 14:14)
rasiau kas nesu baltaode
soriuks nedaskaiciau
na tada jei ne baltaode,tai nzn kame reples galetu buti bet buk atsagri,kad kokio odos vezio neisivarytum,neduok die
QUOTE(gražutė @ 2012 01 12, 01:09)
Man atrodo, kad daug yra po 10-12min ir kartą ar du per savaitę Čia temoj mergina dirbanti soliariume rašė, kad eina 1-ą kartą per mėnesį apie 10 min, tai gal nusimano , kiek eiti...
QUOTE(gražutė @ 2012 01 12, 02:09)
Man atrodo, kad daug yra po 10-12min ir kartą ar du per savaitę Čia temoj mergina dirbanti soliariume rašė, kad eina 1-ą kartą per mėnesį apie 10 min, tai gal nusimano , kiek eiti...
Gal i savaite 10 min tai ir sutikciau,bet jei per menesi,tai net palaikyt idegiui neuztektu,nebent gal kokiais papaildomai savaiminio idegio kremais tepant
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2012 01 11, 16:25)
soriuks nedaskaiciau
na tada jei ne baltaode,tai nzn kame reples galetu buti bet buk atsagri,kad kokio odos vezio neisivarytum,neduok die
na gal ne as ne visa laika cia taip eidavau istisai,tik pora pskutiniu menesiu,norejau cia vis tom sventem pasiruost taip eidavau i savaite karta,o pries sventes pora ,kartais ir trys gaudavos
QUOTE(:)katyte:) @ 2011 02 25, 19:27)
Sveikos.noriu pradet vaiksciot i soliariuma.bet viena karta nuejau,bet darbuotoja tokia ragana pasitaike.pasakiau kad atejau pirma karta tai apsauke ir pasake,kad nemoksom ner ko vaiksciot po soliariumus....gal galit padet,kur vilniuje apsilankyt,kad neuzsiraut ant tokiu raganu?aciu
cia jau niekad negali zinoti kur ant kokios papulsi ;D