QUOTE(Balta.Eustoma @ 2011 02 27, 16:17)
Aš taip pat esu šviesi, odos tipas II. Per savaitę (1ienį - 6 min, 3ienį - 7 min, 5ienį - 8 min, 6ienį - 8 min) su kremu su bronzantais gali labai gražiai įrusti. Drąsiai galiu rekomenduoti imti kremą su 4 bronzantais. Mano nuomone, su kremu su mažiau bronzantų (jei norisi įdegio per savaitę) net neverta prasidėti, o ir šiaip, niekada gyvenime nėra tekę matyti nė vieno dryžio ant savo kūno, netgi ir nuo didesnio kiekio bronzantų. Drėkinamas kremas tikrai neduos tokio efekto, kaip soliariumo kremas. Soliariumo kremą reikia tepti TIK ant švarios odos, taigi drėkinamą kremą BŪTINA naudoti po saulės vonių.
Man patinka soliariumas grožio salone "Atėnė", kuris yra priešais "Saturną". Ten nebrangu, dirba šeštadieniais. Solisunu (Akropolio) labai nusivyliau.
Man patinka soliariumas grožio salone "Atėnė", kuris yra priešais "Saturną". Ten nebrangu, dirba šeštadieniais. Solisunu (Akropolio) labai nusivyliau.
Ash galvojau pasitepti drekinamuoju priesh soliariuma, o soliariume nusipirkti specialaus Dabar zhinosiu, kad net neverta teptis, jei sakai, kad soliariumo kremas tepasi ant shvarios odos )
Zhinok AUKSO vertas patarimas. Esu studente, apie Klaipedos soliariumus visai nieko nezhinau Ketvirtadieni grizhtu i Panevezhy, tad penktadieni ir sheshtadieni jau eisiu i soliariuma Panevezhyje
Nuspresta. Eisiu i tavo rekomenduota Atene Nes gyvenu prie pat Avitelos, taigi bus pakeliui ish Universiteto ir visai netoli nuo namu )
O kokios kainos ten? ) Ir kokios kainos kremuku visu?
Dar pasikonsultuosiu su ten dirbanchiom merginom
Dar karta dekoju