man stovimas geriau bet tai pat atsibosta stoveti, bet znoma jame yra geresnis rezultatas nei gulimam seip esu girdejusi ir atsiliepimu su pasitvirtinimais jog gerent karotino tabletes ar vitaminus su karotinu ydegis ygauna grazesne spalva ir ilgiau laikosi, bijau pradet naudoti, nes man atrodo kad nuo karotino gaunasi morkvinis atspalvis, o tai tai jau negrazu...
Karotina ir pati esu gerus menesi,bet cia uztikau kitokiiu tai ir idomu kas cia do daiktas idegio tabletes
na butu visai ydomu pabandyti bet as kazkaip nelabai pasitikiu tokiom priemonem
QUOTE(beddable @ 2011 03 10, 16:03)
Karotina ir pati esu gerus menesi,bet cia uztikau kitokiiu tai ir idomu kas cia do daiktas idegio tabletes
ir kaip jums tas karotinas? ar per mėnesį laiko buvo kažkoks poveikis?
Idegis ilgiau issilaike ir buvau tikrai ruda,nors ejau retai ir po 10min. Tik idomu ar ilgiau geriant nepalieka idegis orandzinis
O del tu idegio tableciu tai man irgi idomu butu ismegint,bet tokia sudetis,kad nelabai traukia bandyt,neaisku kokiu nuodu prideta
O del tu idegio tableciu tai man irgi idomu butu ismegint,bet tokia sudetis,kad nelabai traukia bandyt,neaisku kokiu nuodu prideta
Netiesa, kad stovimam geriau įdegama, nei gulimam. Viskas priklauso nuo soliariumų galingumo ir lempų.
O, kad kojytes įdegt, tai SB Unfogiven su tingle pats geriausias
O, kad kojytes įdegt, tai SB Unfogiven su tingle pats geriausias
QUOTE(mazheee @ 2011 03 13, 06:01)
Netiesa, kad stovimam geriau įdegama, nei gulimam. Viskas priklauso nuo soliariumų galingumo ir lempų.
Nesutinku su tuo! apsoliuciai visi stovimi yra stipresni nei gulimi be isimciu pvz: nuejus 10min i gulima ir 10 min i stovima skirtumas tikrai bus nesvarbu kad abiejuose gali buti tika pakeistos naujos lempos seip labai geras rezultatas idegio yra tuose soleriumuose kuriose besideginant dar purskia aliejais, tad tokiame nereikia nei pries soleriuma nei po jo teptis ar purkstis jokiais kremukais ar aliejukais
QUOTE(pudrine @ 2011 03 12, 19:14)
Nesutinku su tuo! apsoliuciai visi stovimi yra stipresni nei gulimi be isimciu pvz: nuejus 10min i gulima ir 10 min i stovima skirtumas tikrai bus nesvarbu kad abiejuose gali buti tika pakeistos naujos lempos seip labai geras rezultatas idegio yra tuose soleriumuose kuriose besideginant dar purskia aliejais, tad tokiame nereikia nei pries soleriuma nei po jo teptis ar purkstis jokiais kremukais ar aliejukais
mazheee yra teisi viskas priklauso nuo lempecku dirbu pati retkaciais soliariume kai reik isleist merginas, tai pvz pas mus sulike daba pats geriausias ir einamiausias yra gulimas nes neseniai lempas galingas sudejo
QUOTE(pudrine @ 2011 03 12, 19:14)
tai kuo tada skiriasi stovimo ir gulimo lempos ?????
pati net kai eidavau sakydavo kosmetaloge kuri ileisdavo i soliariuma, kad lempos pakeistos idegsite tikrai gerai, net parekomenduodavo kiek minuciu, nes kai naujai lempos keistos greit idegama, nes kai nuejau 10min po daugiau kartu, tai patikekite nudegiau kaip reikalas.
QUOTE(kristynka* @ 2011 03 14, 10:41)
tai kuo tada skiriasi stovimo ir gulimo lempos ?????
pati net kai eidavau sakydavo kosmetaloge kuri ileisdavo i soliariuma, kad lempos pakeistos idegsite tikrai gerai, net parekomenduodavo kiek minuciu, nes kai naujai lempos keistos greit idegama, nes kai nuejau 10min po daugiau kartu, tai patikekite nudegiau kaip reikalas.
Tuo ir skiriasi, kad stovimuose soliariumuose yra stipresnės lempos. Bet jei stovimame soliariume lempos bus atidegusios savo laiką, o gulimame soliariume bus neseniai senos lempos pakeistos naujomis, tai žinoma, kad greičiau rezultatą pasieksite gulimame
stovimų lempos galingesnės bent jau Solisun'e pvz:
stovimi 52x180 Watt, 52x200 Watt, 50x180 Watt
gulimi 27x160 Watt, 14x160 Watt ir veido lempos silpnesnės
stovimi 52x180 Watt, 52x200 Watt, 50x180 Watt
gulimi 27x160 Watt, 14x160 Watt ir veido lempos silpnesnės
visada stovimam man nudega veidas